Strumfi de iulie-august 2007 (37)
Raspunsuri - Pagina 13
groxy spune:
Multumesc mult ca m-ati incurajat,parca am dormit mai bine azi-noapte.
Anya o sa urmez sfatul tau si o sa ii fac niste analize ca sa scap de grija.Nu putea si aia sa zica asa ,mai cu blandete,nu sa arunce vorbele de parca ar fi fost niste pietre?
Cristina 26si Ingrid este absolut superba.A admirat-o si sotul meu cat de frumoasa e.Si imi plac mult pozele voastre-sunt artistice.
lorinaoo1 spune:
Groxy ai o strumfita tare dragalasa si nu cred ca e cazul sa-ti faci probleme cu greutatea ei. Poti sa faci analizele alea ca sa fii tu mai linistita, dar daca e vioaie nu cred sa fie probleme, zic si eu, ma iau dupa Anya pt dr-ita aia frustrata
Oana Ghinetz frumosi copii mai ai cu niste ochi superbi, cred ca tie iti seamana
Luna, Groxy, Anya, Ioana va mai dau eu si pofta de mancare si niste sunculite de la Lorinuta cu mult drag sa se prinda, nu vreti? Azi mi l-am pus pe barbat sa vorbeasca cu dr de fam cu glicemia aia, poate ne da o trimitere, ceva si mai vedem noi ce urmeaza.
Edit ca m-am repetat
Lavi - fericita deLorina Maria (5 iulie 2007)
groxy spune:
Lorina,eu pimesc cu placere sunculita de Lorina Maria ca e tare scumpa;dar,sa fie putin afumata ca mie asa imi place ,ca doar mananc si eu putin
mychydutza spune:
mmmmmmmmmmm, sunka afumata! vai ce pofta mi*atzi facut!!!!!!!! jambon afumat, fiert in zeama de varza si cu salata de sfecla rosie cu hrean........vai imi ploua in gura!
de dimineatza a aterizat bunik de la vatra dornei! fiimiu e super rasfatzat acum!
*mihaela*
aylin_tarcan spune:
anya, felicitari pentru diversificarea inceputa asa de usor! sa va mearga inainte la fel de ca pe roate!
mychy, si la alma face la fel cu zgarieturile. cum e putin nervoasa se zgarie pe tot capul. si cum e mai mereu nervoasa....
ioana, naspa ca nu ai mai fost la petrecere. si dl aylin a avut petrecere pentru copii ieri, dar nu am fost. desi eu cam vroiam sa merg!
groxy, dupa cum cred ca stii, nici alma nu mananca. si pe noi ne-a speriat o pediatra, ca ne interneaza etc. si pana la urma, alti o mie de pediatri au zis sa nu ne ingrijoram, ca nu conteaza greutatea (cum zice si anya, ca lupta sa ia arina 300 g pe luna). eu am scris ce ii dau almei ca sa pape mai bine. inca nu pot spune ca functioneaza, ca nu au trecut decat 3 zile. dar parca parca. ii dau 2 picaturi de vigantol, sanzyme si polivital. poti sa te interesezi de ele. eu sunt cam contra medicamentelor, sunt mai naturista de felul meu, dar am decis sa ii dau asta. mai ales ca sanzyme sunt enzime.
sunt multe mamici cu copii care au luat putin in greutate sau care nu papa. asa ca stai linistita. si valen, si ame, si minicabo...suntem multe!
alma mananca cam 50 ml pe masa. si daca mananca 6 mese e bine. am facut urocultura si coprocultura. fa si tu, ca sa te asiguri ca nu e vreo infectie.
arata foarte bine strumfita ta (cum imi ziceau si mie fetele ca arata alma). repet, si noi suntem in aceeasi situatie. dar m-am calmat cand am vazut ca nu sunt singura! si nici alma nu se intoarce singura de pe spate pe burta si invers!
first_carmen, bravo, foarte bine! ma bucur tare ca mai sunt mamici care merg la petreceri si isi incarca bateriile. si pe bune ca mi le incarc si eu, prin simpatie.
ghinetz, v-am admirat. sunteti o familie grozava! ai niste copii tare reusiti! felicitari!
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
liadorian spune:
Ziua buna, doamnelor! Probabil va fi o saptamana minunata, de vreme de Miruna s-a grabit s-o inceapa de pe la 3.30 dimineata, cu un chef nebun de joaca si gangureala. Era mortala pe intuneric, toata numai miscare si veselie. Noi dormim impreuna si imi era asa de drag de ea!!! Dar m-am abtinut s-o bag in seama, desi se intosese spre mine si ma cauta cu manutzele, si-mi trimitea niste zambete asa de largi de-mi venea s-o mananc nu alta. Nu va spun ce dulce gangurea, doar-doar m-o indupleca sa ne jucam un pic.
Ma duc sa citesc ultimele pagini si revin! Sa aveti o saptamana frumoasa, numai zambet si lumina!
Ce parere aveti?
Lia si www.flickr.com/photos/15329177@N08/" target="_blank">Miruna Demetra
stefania_97 spune:
Buna dimineata fetelor,
Sambata am fost pentru prima data la un bar si apoi la restaurant cu buburuza noastra.
Inainte de a naste spuneam mereu ca nu o sa o iau cu noi la restaurant, dar acum sunt disperata sa ies din casa. Am fost la o intalnire cu romanii din Copenhaga si a fost foarte frumos sa cunoastem alte persoane care vorbesc limba noastra. Ceea ce ma bucura cel mai mult e ca nu se mai fumeaza nicaieri in baruri sau restauranturi.
Dupa intalnirea cu romanii am fost la o cina de Craciun numai cu portughezi. I-a placut iesirea in oras buburuzei. Se uita curioasa peste tot sa vada tot, adora luminile si zambea la toata lumea.
Groxy- bebelusa ta mi se pare frumoasa foc si bucalata. Daca pediatra ta ii vedea pe bebelusi danezi le spunea cu siguranta obezi. Imi faceam griji ca C. nu e dezvoltata bine pt ca astia cu 5-6 saptamani sunt mai mari decat C. cateodata. La 2 luni folosesc haine mai mari decat C. M-am impacat cu gandul ca noi suntem diferiti si daca ea e fericita si se simte bine asa asta e.
stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/
mychydutza spune:
stefaniafrumoase poze. m*au distrat in mod deosebit alea cu cafeaua in tren. imi si imaginam cam cum ar fi aratat caietu ala daca scena ar fi fost intr*un tren de*al nostru. in acceleratu care vine de la vatra dornei, cand ai impresia cateodata ca te arunca din pat si zbori pe geam sau cand la frana te loveste de perete...hihihih. mama a venit azi si*mi povestea ca de dimineata era cuseta plina de zapada, mai ales la baie abia aveai unde sa te misti. erau troiene.......deh' traim in romania.........
*mihaela*
stefania_97 spune:
[quote]Originally posted by mychydutza
stefaniafrumoase poze. m*au distrat in mod deosebit alea cu cafeaua in tren. imi si imaginam cam cum ar fi aratat caietu ala daca scena ar fi fost intr*un tren de*al nostru. in acceleratu care vine de la vatra dornei, cand ai impresia cateodata ca te arunca din pat si zbori pe geam sau cand la frana te loveste de perete...hihihih. mama a venit azi si*mi povestea ca de dimineata era cuseta plina de zapada, mai ales la baie abia aveai unde sa te misti. erau troiene.......deh' traim in romania.........
*mihaela*
Multumesc dar sotul e fotograful. Adora trenurile mai ales astea de aici. In fiecare dimineata daca nimereste un tren mai vechi i se dau cupoane pt o cafea, capucino si o prajiturica asa ca e indragostit.
stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/