***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (37)***
Raspunsuri - Pagina 6
Alyna24 spune:
Eu laptele cu banana i-am facut asa:i-am pus trei sferturi dintr-o banana in blander cu lapte(170ml).Si a iesit cam 220ml la mine.
Vas, ce scumpica e printesica ta!
Taticii se imbraca si acum la fel?Sau era o coincidenta in poza?
www.youtube.com/user/ALINAFOBL" target="_blank">Davidel cu tortuletul
DAVIDUTZ
Alyna si David (22 Aprilie 2007)
carstea spune:
ALYNA ce consistenta ai obtinut?l-ai dat cu lingurita sau in biberon?
POZE rares(7 mai 2007)
Am 6 luni/Sunt barbat
carstea spune:
sunt tare suparata ca am ars capacul de la steamer.cum mai prepar acum?o sa ma intorc la oala cu apa
POZE rares(7 mai 2007)
Am 6 luni/Sunt barbat
Alyna24 spune:
quote:
Originally posted by carstea
ALYNA ce consistenta ai obtinut?l-ai dat cu lingurita sau in biberon?
POZE rares(7 mai 2007)
Am 6 luni/Sunt barbat
Cu bibele i-am dat.
Imi pare rau pt stimer!si sa-ti treaca supararea!
Ma pun pe facut bagaje ca plecam la tara sa taiem purcelul!
www.youtube.com/user/ALINAFOBL" target="_blank">Davidel cu tortuletul
DAVIDUTZ
Alyna si David (22 Aprilie 2007)
DidiAlex spune:
Salutare, salutare si de la noi,
imi doarme piticul, macar ziua sa doarma si trag si io cu okiul pe aici.
sper sa nu imi pierd mesaju' ca ma auziti la strile de la ora 5: Mama ce s-a impuscat ca a pierdut mesajul pe DC
Iar am avut o noapte alba. Nu stiu ce are frate???!!!. Ma intreba sotzul de cate ori s-a trezit asta noapte, ca el pierduse numaru. Pai ce io mai siu?! i-am zis sa imi lasa hartia si creionu pe masa de schimb si cand ma ridic mai trag o liniuta si dimineatza numaram liniutzele
Mama Ela, bine ai venit! sa stii ca facem club 2004-2007: Pitica (oare pe unde o mai fi?) Cristalina, Carmen, Pepsica.
Cum se numeste fetita ta nr 1? poze, detalii despre nastere, istoricul primelor 5 luni jumate ?
Sa stii ca mi-a crescut inima ca m-ai pomenit in primul tau mesaj, si io iti zic sincer ca nu imi plac mesajele cu floricele.
Voi vb de ipohondri? Sa va zic ca io nu am sotz ipohondru, io eram pana acu ceva timp. Si, si ma tot vaitam in fiecare zi, dimineatza la pranz si sara. luam medicamente gramada. Pan' la un moment dat cand al meu sotz imi zice ca imi place sa ma vait ca si el mai are o durere dar nu imi zice si ii trece. Sa va spun ca a fost un pumn/ dus rece .Am crezut ca mooor. de jena, ce mai .eram si mandra de altfel. Si, apoi incet incet cu perseverentza mi-am dat seama ca atunci cand ma doare capu daca adopt o atitudine mai pozitiva nu ma mai doare chiar asa de rau.
Angiuta, multzam de link. Io ii dau borcanele lu David. Dar suntem inca la stadiu 2,3 lingurite. Dar, asa cum scria elteka, mananca bine, nu manaca, iar bine. Nu ma bucur deloc daca manaca azi mai mult. Am exemplu in fatza. Robert. Ii dau ciorba, nu vrea la revedere peste 2 ore o manaca si nu e un firicel, cand merge prin casa zici ca are 100 kile. Nu il laud cand termina mancarea, e ca spalatu pe dintzi. Cel mai firec lucru. Nu fac compromisuri. Cand am stat la ai mei in vara, io lenesa l-am plasat cumnatei mele la masa si cand ma prind io ce facea ea m-am crucit. Si ea are un baietel cu 13 zile mai mik ca al meu. Le promitea caramele si ei bagau in ei ca spartzii
Am vazut -o pe micutza Eliza is parintzii ei dar pozele lu Vali5 nu le.am vazut
trimti sa nu pierd mesaju si mai scriu
lauradi spune:
Hello!
Alma Daphne
Ianis Stefan
Dominic William
Theodora Maria
Patrick Andrei
De 2 zile suntem foarte lenesi,ne trezim numa la 10,bineinteles si la 6-7 pt laptic,dar noaptea are 3-4 treziri cu urlete mari
Ella, felicitari pt noul cuvintel si distrctie placuta la party!
Sanatate multa,Antonio!
cum mai, Ralucami, urmatorii 18 ani sa o adormi numai in brate?Nu mai zice tu d-astea ca ma pui si pe mine pe ganduri.
Pepsi,ma miram unde ai disparut! ma bucur ca nu are David dermatita.Sunt convinsa ca o sa rgret perioada asta,ca ma gandesc ca daca acu e asa neastamparat,cand o merge nu-l mai prind cat e curtea de mare
Ce frumos ca aveti asemenea prieteni si ce bine e pt copii ca au prieteni apropiati de varsta!
Multumim de aprecieri!O sa fie sigur plin de cadouri sub brad;soacra-mea a zis ca si-a luat si un sac de mos ca sa bage toate cadourile pt cei 2 nepoti.Multam de urari si la fel sa fie si sub al vostru si sub al tuturor capsunelelor!
He,he poate pun o poza cu mine stand sa vezi ca exista straturile alea
Corect, Carstea, numai barbati din astia sunt!Mie mi-e groaza cand se imbolnaveste al meu(de regula de gripa),ca desi ii fac toate poftele,tot zice ca nu e bine ingrijit si e asa de ciufut si grav,de zici ca cine stie ce boala are
Duda, eu ii dau suc de portocala sau ii adaug para la piureul de fructe.Il scot zilnic afara,nu conteaza vremea;acu am o nelamurire ca nu stiu pana la cate – grade sa-l scot;stiam ceva de –10 grade.Voi ce stiti?
Paflo, ma tot chinui sa vad pozele,da’ nu se incarcaMai incerc…
Elteka, multa sanatate lui Elias!
De juma de ora ma chinui sa bag mesajul asta , dar nu se incarca paginaCe naiba merge asa greu forumul asta?
Intre timp am vazut-o si pe dra Sofia,care este foarte draguta si smecheroasa;si ne-ati facut pofta cu baita aia impreuna…
Renunt…ma duc pe afara cu Ducu.
Vad ca ati mai scris intre timp…il trimit pe asta si mai citesc
Laura si DUCU (29.05.2007)
angiuta spune:
Eu i-am dat pana la urma si astazi piure. A mancat aproximativ 2 lingurite si avea un chef de joaca...sufla cu spor in lingurita. I-am pus mai putin morcov si acum astept curioasa sa vad daca mai umple vreoun pampers ca dupa cele 2 kk de dimineata n-a mai facut. Grea tare treaba cu diversificarea asta .
Angiuta mamica lui Vladut(08.06.2007)
ELTEKA spune:
Draga Madi,
special pentru tine, din ciclul "Mai, mama, ma lesi cu diversificarea asta?"
(DidiAlex, ti-am pus o dedicatie speciala pe acolo, ai vazut? )
Mamica lui ELIAS, 31.05.2007
POZE cu Elias, sau DOLOFANEL - Fat Frumos cel Chel
DidiAlex spune:
Pepsi, mi-au placut pozele cu Bradul vostru si ce frumos suna: primul craciun a lu David.
Noi avem de la niste preteni americani niste ornamente de brad primul Craciun al nostru ca sotz si sotzie sau primul Craciun a lu Robert. Sunt foarte frumoase. Inca nu l-am cumparat ca sotzul e pe drumuri cu musafirii. Si cand il scot afara il arunc pe geam ca altfel as sta 1 saptamana sa curatz acele din covoare.
Edit: Doamnelor, vb de brad uscat aruncat pe geam, nu copil/ sotz.
Kay, io is germania, mannheim.
Da, alnatura e un magazin bio se comercializaza doar produse bio de la mar la sapun.Cum zic fetele se gasesc si la DM produse Alnatura. DAr nu stiam ca si borcanele.
Vorbeste cu fetele din München, ma gandesc ca Sonia papa putin si cu 10-15 E te-ai scos pe cel putin 3 saptamani. Ca borcanele mici is cam 0,85E si cele mai marisoare cam 1,09
mai citesc mai citesc
Liviana, multzam de urare! Cum e cu spinu in coasta? ma refer la soacra? A mea e buna, buna..mi-a trimsi mos din ro, distantza face minuni. Si, ma inteleg uneori destul de bine cu ea mai bine decat cu mama mea care se intelege cu baietii ei mai bine: pt ca o aproba unanim :))
Ma, io il scot pe David afara indiferent cum e vremea. Luni ploua si batea un vant, dar nu aveam ce sa fac, trebuia sa il iau pe R de la gradi. Si nu are nimik. Dar inca tac malc ca pan' martie e cale lunga, si rate mai sunt virozele astea la pitici.
Elteka & pepsica io mai folosesc rareori; e drept batista bebelusului. dimineatza . pt ca stiu de la nr 1 ca tare rau era cu mucii aia, eram intr-o vesnica boala.
Anca& Madi, pt mine in primele luni de chin de alaptat la Robert aveam impresia ca baga cineva un soc electric in cap cand imi zice: "Da-i copilului de mancare, nu vezi ca moare de foamne!! Tu nu il poti alapta! ".
Asta sa fie paguba :) Hai, fruntea sus ca toti is la fel: nici numaru 2 la mine nu manaca, nici Elias nu mananaca. S-au vorbit pe plantatie.
Miniuta, numai borcanele. Si ce am vazut nou la ei; LA ALNATURA; fatza de hipp sau Alete ca au mar pur,para pura fara combinatii mai ales cu orez. Asta nu suport de ce o combina. Daca vreau io sa ii dau cerealele bine daca nu sa ma lasa in pace.
Si, daca ai vazut vitrina de la Mexx: alb cu negru, de fapt noua moda neagra la copii :(
trimit si plec la Robert.
Am vazut-o pe Mara Vrabioara RE-CEN-TE- RE-CEN-TE