***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (37)***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Elteka, eu ii dau in continuare san, nu i-am dat niciodata formula.
Cu papa a fost destul de greu la inceput dar trebuie sa persevereezi si vei vedea ca o sa reusiti. Cand am inceput , vorba Alynei, intorceam bucataria, si la sfarsit mancam eu preparatul ca Elizei nu-i placea. Chiar si acum nu se mai intampla.
Acum papam dimineata san, pe la 11.00 cereale cu fructe, ,cand vrea sa doarma cere tzitzi, pe la 14.30.--15.00 ceva supica cu pireu( azi am introdus ficatelul dar nu prea ne place), iar dupa ora 16.00 incepem destul de haotic, cand san cand iaurt, cand cereale, depinde de ce vrea ea. Am invatat sa o las in pace si cere ea cand vrea papa. Plange cu niste lacrimi.......................mama, mama, asa ca ne acomodam dupa cum vrea stomacelul ei.
Alyna, nu, tatii nu se mai imbraca la fel, acum fiind ziua au facut o exceptie. Eliza se bucura la oricare din ei daca era in brate. Nu cred ca facea diferenta prea bine.
Carstea, vreau numarul de telefon pentru Bepanten.

Sunt mamica
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Elteka, am vazut-o, am vazut-;o poza si titularu cu okii lui sunt su-per.

Adika, io sunt iscoditor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Elteka, am savurat toate pozicile cu Elias!E criminal de haios!Iar comenatriile de la poze sunt bestiale!Sa-ti traiasca cavalerul!

www.youtube.com/user/ALINAFOBL" target="_blank">Davidel cu tortuletul
DAVIDUTZ
Alyna si David (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Sunt suparata fleasca!!!Nu stiu cum am reusit sa imi imbolnavesc copilu', mama denaturata ce sunt. Alaltaieri era burinta si am decis sa nu il scot afara, ci sa deschid geamul, cu el imbracat si pus in sacul de dormit pe care cred ca o sa il tai cu foarfeca, ca numai dureri de cap mi-a dat. Desi am tinut doar 30' geamul deschis si nu era frig in casa, doar 17-18 grade si nici nu era curent, nu stiu cum si de ce, s-a infundat la nas rau de tot, e plin de mucisori lichizi care curg ca la robinet, abia doarme si abia mananca. Imi vine sa-mi dau palme! Nu are temperatura, atata ca nu respira bine, acum vad ca e mai biine, dar ieri si azi-noapte a fost dezastru. Cand deschideti geamul cum tineti bbii imbracati? Ca afara sau mai subtirel?
Si mai e si marait de la raii de dinti care nu mai ies odata.
Acum suflu si in iaurt, asa ca am deschis geamul cu el invelit cu o paturica, bagat in sacul de dormit supergros, dar bag de seama ca insuficient, si inca o paturica pe deasupra.

Miniutace frumuste de baiat ai!! Asa are el obrajorii rosii, sau era venit de afara ?

Paflo ai niste poze de moare lumea, cel putin cea in cada si cea cu tata sunt ...fara cuvinte.

Si daca nu mi-ar fi teama ca ma repet, as spune iar ca avem cei mai frumosi copiluti.

Vas ce parinti tinerei sunteti!

Am vazut si pozele de la Lepsa, vreau si eeeeu , as merge si pe jos. Abia astept sa vina sotu si sa-i arat ce locuri frumoase avem in tara asta si sa ma lase in pace cu Moeciu lui. Abia am reusit odata sa il duc la poalele Penteleului, la Gura Teghii, dar nu a rezistat decat 1 noapte si tot in Predeal am ajuns.

Andrada,oooff ce mai tragi si tu!

Ca si Piticasigogosica, de altfel; sper ca sunt bine cu totii...

MamaEleibine ai venit, ce nume frumos are zana ta. Eu ma inspir pentru viitoarea mea berbecuta

GinaM votat cea mai frumoasa mamica.

Pepsi, iti faci o pomana cu mine sa imi explici cum functioneaza/prepara wok-ul? Mie imi plac rau legumele inabusite, gen chinezarii, dar la asta mi-a fost frica sa ma bag, si mi-a fost rusine sa intreb pana acum!? Dar daca tu ai avut atata bunavointa cu mine, na' ca sunt tiganca si profit!

Graviduta frumusica rau Mara!

Uite d-asta vroiam eu fetita (si mai vreau inca). Mor de oftica in magazine cand vad ce hainute frumoase sunt ptr bubuline si la baietei oferta e atat de slaba. Cel putin la Z-ul din mall vitan sunt de groaza, nu au decat un raft in stanga de baieti si in rest, 3/4 din magazin numai ptr fete. Acum nici nu mai intru, ma uit numai din usa daca mai au ceva nou. As fi cumparat rochite numai de frumusetea lor

Si sa nu dati cu pietre daca mai scot o alta aberatie, da' eu cand vad puiuti asa frumosi parca mai inteleg oamenii aceia nebuni care fura copii, da' numai pt ca si as vrea vreo 5 frumusei din astia.

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

na am terminat de citit cap anterior

lauradi, merci ca ai intrebat de mine, nu mi-a mers netul in seara de 12 imi zicea ca accesul mi-a fost restrictionat

kay, am ris de m-am prapadit, "da-o-n ma-sa de sare" asa ma gindeam si eu

mica, da ce aud, a ajuns zapada trimisa de mine

n-are legatura sarea cu mofturile!lui dominic nu i-am dat si NU e deloc mofturos, important e sa diversifici cum trebuie, si se poate si fara sare, cum zicea andrada ei nu vad diferenta, dar in schimb i-am dat de toate legume, fructe, ce era permis la fiecare virsta si acuma imi maninca orice

revin cu o cafea dupa ce il culc pe david

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

Vas, ce scumpa e Eliza ta!Si are niste ochi!ma imbolnaviti voi cu ochii astia asa albastri,al meu ii are albastru inchis-gri,dar sper sa se mai deschida.
Sotul tau are clona?Pai s-ar putea sa faci si tu gemeni

Ancamari, chiar ma gandeam ca n-ai mai scris de atunci de cand ziceai ca nu vine mosu’….sau m-am tampit io…parka n-ai mai scris,nu?
Sanatate multa Petitului!

Carmen, de ce nu scri in word sau notepad,ca asa nu mai pierzi nik.E pacat sa pierdem mesaje de-ale tale;noi cum ne mai binedispunem?
“Cancer la oua”….”suntem 2 femei in casa,eu si Marian(a)”….

Carstea, inca nu-I dau iaurt,nici branza,dar urmeaza de sarbatori si o sa fie Bradet,ca sunt foarte naturale,parerea mea,si sunt de aici din zona.

He,he Alyna si noi taiem luni.Sper doar sa nu fie noroiala,ca zapada vad ca n-are niciun gand.Abia astept sa vad ce fete mai face Ducu si la porc.Voi unde va duceti sa-l taiati?E zapada pe acolo?Eu zic ca asa e frumos la porc,cu zapada,dar daca vremuile s-au schimbat!

Elteka, ce dulce e Elias!Am ras o gramada! comentariile!

Laura si DUCU (29.05.2007)

Mergi la inceput

Fetelor, noi ne pregatim de plecare asa ca...va urez un wk minunat alaturi de capsunei!
Si..LA MLTE LUNISOARE SARBATORITILOR DE AZI SI DIN URMATOARELE 2 ZILE!

DAVIDUTZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

quote:
Originally posted by dicirstea

Sunt suparata fleasca!!!Nu stiu cum am reusit sa imi imbolnavesc copilu', mama denaturata ce sunt. Alaltaieri era burinta si am decis sa nu il scot afara, ci sa deschid geamul, cu el imbracat si pus in sacul de dormit pe care cred ca o sa il tai cu foarfeca, ca numai dureri de cap mi-a dat. Desi am tinut doar 30' geamul deschis si nu era frig in casa, doar 17-18 grade si nici nu era curent, nu stiu cum si de ce, s-a infundat la nas rau de tot, e plin de mucisori lichizi care curg ca la robinet, abia doarme si abia mananca. Imi vine sa-mi dau palme! Nu are temperatura, atata ca nu respira bine, acum vad ca e mai biine, dar ieri si azi-noapte a fost dezastru. Cand deschideti geamul cum tineti bbii imbracati? Ca afara sau mai subtirel?

Sa stii ca si eu l-am tinut alaltaieri sub geamul deschis cand a dormit ca n-am avut nervi sa ies afara. Era imbracat ca fara, minus geaca, plus patura. Si aveam usa inchisa si am mai si pus perne la usa, zic sa nu fie curent...

De ieri si al meu e mucios nasol, dar nu m-am gandit ca e de la asta, ca eu il scot mereu pe frig, am crezut ca contractat un virus.

DidiAlex
Nuuuuuu, am zis doar asa, sa nu cad in dizgratie ca tin cupilu' cu caciula-n casa, ca nici macar nu e adevarat. Ieri i-am luat prima caciula "de interior", ma crezi? L-am vazut racit si zic sa am si eu ce sa-i pun dupa baie, desi cele 3 fire ale lui se usca din mers la "casca portabila", adica la curentul ce se creeaza in momentul in care deschid si inchid usa la iesit din baie

Suficient m-au dezmostenit in Romania, ca am practicat datul de caciula jos sub acoperisuri...Moooooooama ce mi-am auzit... Cea mai tare formula era: "Tu nenorocesti copilul, o sa vezi cand o sa fie mare cat ai sa tragi!"

Asta nici nu mai puteam sa i-o traduc lu' sotulache (ca el era singurul reparator de moral distrus sub tirul de ASA DA/ASA NU din repertoarul traditional romanesc de crescut copiii), n-am capacitatea lingvistica de a reda drama mioritica in toata adancimea ei... Dupa ce am venit din Romania mi-au trebuit neshte zile bune sa ma repar la etajul superior, ca eram deprimata ce prost imi cresc eu copilul. Am zis ca nu ma mai duc degraba. Sigur, pana ma pocneste iar un dooooooor.... Ce ti-e si cu transhumanta asta, vorba ta

Mamica lui ELIAS, 31.05.2007
POZE cu Elias, sau DOLOFANEL - Fat Frumos cel Chel

Mergi la inceput

Lauradi, noi avem tara aproape de mare.Adik inainte de Medgidia in satul Mircea Voda.Sper sa fie ceva zapada desi...nu cred ca ne anunta tata care sta acolo.Mi-aduc aminte cum era can eram mica la porc....zapada, frig.....si eu zburdam prin gradina pe acolo!Ce vremuriiiii!!!!!

Pupici la toate!

DAVIDUTZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Elteka m-ai omorat cu pozele de la masa

Eu azi aveam piure in par si urechi, chiar si pe spate, dar cel mai tare ma deranja cel de pe parbriz, ca fara ochelari nu prea mai nimeresc bine tinta Iar el radea de nu mai putea si doar mai stranuta din cand in cand sa-si scoata piureul din nas

Si uite acum ma gandesc ca ei stiu de "afara" si "in casa", de "in geam, cu in doua luntrii" ei nu au auzit. Ca si eu il scoteam pana acum afara, si cate 3-4 ore si nu avea nimik, iar acum 30' au fost fatal, ca sa zic asa.

Si mi-am dat seama ca nu am felicitat platatita, si doar a fost bogata "recolta" zilele astea.

Deci

LA MUTI ANI, PENTRU CAPSUNELE, CAPSUNICI SI MAMICI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput