***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (37)***

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Angiuta, am avut si noi probleme cand am fost plecati in concediu la tara.Faceam kk non stop si apos. Am avut noroc ca avea doar 5 luni si nu i-am mai dat nimic de papa decat san. Si cu timpul vad ca i s-a reglat iar acum la 7 luni face kk foarte frumos. A avut si o perioada in care facea des dar acum s-a rarit si incepe sa aiba consistenta ca a oamenilor mari.

Sunt mamica
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Stiti ...aveam si eu un steamer dar i-am ars capacul.Acu o tinem pe fierturi pana imi vine vreo idee sa-l inlocuiesc.CEVA IDEI?E de la tefal

POZE rares(7 mai 2007)
Am 6 luni/Sunt barbat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Avem niste pozici noi de la cheful lui tati.
cu tati
cu 2 tati
cu mami si cu tati
fac reclama

Sunt mamica
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Angiuta - daca tu alpatezi exclusiv, vezi sa nu fie de la ceva ce ai mancat tu recent. Poate sa para o prostie, dar la noi cam asa era. Eu constipata, el constipat, etc...

Kay - la mine sucul de mar (nu marul ras) l-a constipat pe Petit. Ca sa fac doar un pic de suc de mar (cateva lingurite), eu radeam jumatate de mar si apoi puneam in tifon si storceam, sau puneam intr-o strecuratoare mica si pasam cu lingurita. Ma gandesc ca ti-e greu si tie sa speli/sterilizezi storcatorul de fructe pt cativa ml de suc.

Si eu am sot ipohondru, mai ales in perioada asta cu raceli.

Pe de alta parte Petit are guturai de marti, ii dau panadol, ambroxol, ser foziologic in nasuc. Cu batista bebelusului nu prea iese nimic de data asta.
Asteptam dintii, parca azi vad un punctulet mic de tot, alb pe gingie. Si urlam. Reprize de cate 2-3 ore, 1-2 ori/zi. Nopatea se culca pe la 2 si ceva, apoi se mai treezeste in urlete de cateva ori. Ce sa mai zic, m-a omorat. Cand vad la voi ca alti copilasi dorm toata noaptea, ca ii scoateti afara pe ger... Bravo voua! Sotul nici nu crede cand ii citesc de aici.
Sunt in urma cu cititul, 2 capitole mai am, de cateva zile nu am putut intra deloc din cauza de "circ gratis".

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct
poze nov-dec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Vas
Ce ati introdus pana acum? Cat mananca Elizuka? Tu mai alaptezi sau ii dai (si) formula?

Ancamari
Petitul ce mai mananca?

Cu scosul afara la noi e asa: sunt tari unde e iarna si frig foarte mult timp, adicatelea pe aici (dar canadienii "ne bat" ) - n-ai cum sa nu scoti copilul afara. Plus, doctorita mea zice ca e vital pentru bebei cca 2h/zi sau macar doua reprize de jumatate de ora. E ceva cu hemoglobina, dar atat de tare nu ma pricep pe estoniana. Eu il scot la aerisit si cand e bolnav si aerisesc camera, altfel mi se pare ca plutesc virusii in aer

Cu dormitul, cred ca e legenda, ca majoritatea mamicilor zic ca bebeii nu dorm peste noapte, si nu e doar cazul celor pe lapte matern. Cred ca Elias a dormit 6-7 ore legate de maxim 15 ori in lunilea astea. I-am dat si cereale seara, inainte de culcare, o data, de proba. Naaah, tot s-a trezit.

Cum sta Petitul sa ii pui ser fiziologic si sa il aspiri?? La mine asta e motiv de stres mare, nu sta nicicum, da din cap in disperare si daca il imobilizez urla cum n-am pomenit....pe urma nu-l mai pot calma Data trecuta l-am lasat asa, in carte scrie ca macar ser fiziologic sa reusesti sa-i pui si sa stergi ce se scurge, dar azi doctorita m-a tras de urechi, cica face otita daca nu-l curat

Pupici si curaj!

Mamica lui ELIAS, 31.05.2007
POZE cu Elias, sau DOLOFANEL - Fat Frumos cel Chel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Fetelor, m-ati inteles gresit!Nu ma duc la baute cu el!Pur si simplu el nu se duce nicaieri!Daca e ziua cuiva, mergem impreuna, sau in vizite....etc....dar singur nu iese!Nu are obiceiuri(din fericire pt mine) sa iasa cu baietii!El nu e nici cu fotbalul asa ca.....ce ar putea discuta cu ei?Eventual despre femei!Sper sa nu-si schimbe obiceiurile intre timp!Si nici eu nu prea ies fara el!Parca dc plec ma grabesc sa ajung inapoi acasa!

www.youtube.com/user/ALINAFOBL" target="_blank">Davidel cu tortuletul
DAVIDUTZ
Alyna si David (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Uf, scrisesem un kilometru si s-a dus... Acu o sa scriu ce-mi mai aduc aminte.

Liviana, sa-mi zici cum se acomodeaza baietii in spate, ca si pe noi o sa ne preocupe treaba, de la vara, cred. Acu nr 2 e in scoica si incapem toate 3 in spate.

MamaElei, uraaa, inca o mama de fete! ca suntem cam putine, nu ca n-ar fi bine ca avem de unde ne alege cavalerii. Si tot cu doua, ca si noi, si tot 2004 si 2007, si foarte apropiate ca varste de noi, sa ne pui si poze.

Noi nu ne inscriem in clubul nedormitelor, ale mele dorm bine, nr 1 nu misca nici daca-i urla ailalta in ureche, iar nr 2 se foieste un pic de foame, bag biberonu si gata. O data pe noapte.

Dar ne inscriem in clubul cu barbati ipohondri. Ce ipohondri, extrem de ipohondri. Printre "bolile" lui, de departe cea mai tare a fost cancer la oua. Bineinteles ca n-are nimic, adica, nu la corp, la cap

Kay, a fost tare aia cu usa. Si io repar wc-ul cand se mai strica, ung usile, mi-am cumparat truse de scule si obisnuiesc sa spun: "suntem doua femei in casa, eu si Marian(a)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Alyna si noi suntem la fel.Dar io l-am format de mic ca avem ceva vechime si l-am luat de crescut.si acum culeg ce am semanat.
Puiul doarme acum.
Mica cat lapte si cata banana pui ca sa inlocuiesti o masa?
Andrada tu ii dai cereale lui ANTONIO?ca parca n-ai zis nimic ...
Eu i-am dat vreo luna dar pe urma gata ca nu vreau sa se ingrase aiurea si mi-a zis un medic ca-i suprasolicita nu stiu ce.
Altfel de cereale inafara de orez mai exista?
M-am uitat azi dupa branzica proaspata fagaras si contine sare si smantana .din cea dietetica n-am gasit dar sa nu uitam ca acum stau la buzau si posibilitatile sunt extrem de limitate.Astept sa se deschida Plus
Iaurt ce marca dati?parca ati mai scris dar mi-a intrat pe o ureche....

POZE rares(7 mai 2007)
Am 6 luni/Sunt barbat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Fetelor,va multumesc pentru toate gandurile bune si pentru galerie!
Mi-au dat lacrimile cand am vazut ca ati intrat sa imi urati nastere usoara si la odisee...Sunteti niste scumpe!

38+ Participam la concurs!Imaginile sunt:"De 3 ori mamica!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=10" target="_blank">11 si "Esti un copil minune!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">23!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Carstea, eu ii dau Tnuva sau Campina-iaurt.Iar cereale...de obicei cu fructe de la Milupa/Nestle.

www.youtube.com/user/ALINAFOBL" target="_blank">Davidel cu tortuletul
DAVIDUTZ
Alyna si David (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput