***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (37)***
Raspunsuri - Pagina 4
Alyna24 spune:
Ola!!!
tuturor care mi-au admirat bebelul in premergator.
Oana, si s-o mai lasam naibii de sare!Drum bun si bafta!Va asteptam repede si cu bine acasa!
Intreba cineva de branzica.Eu am inceput sa-i dau branzica Fagaras.Pana acum n-a patit nimik!
Dimineata i-am facut un shake din lapte si banana.I-a placut mult!
Andrada,sanatate lui Antonio!
www.youtube.com/user/ALINAFOBL" target="_blank">Davidel cu tortuletul
DAVIDUTZ
Alyna si David (22 Aprilie 2007)
ELTEKA spune:
quote:
Originally posted by angiuta
Of... azi se vede ca nu-i ziua mea buna..Piticul a umplut 2 pampersi de azi dimineata plus ca si aseara plut unul iar el pana acum nici macar unul pe zi nu umplea. Plus ca al 2-lea era apos...a intrat in pampers. Oare sa fie de la amaratele alea de lingurite de piure de ieri?. Acum ca am citit ce a scris Elteka m-am panicat...il sun pe sot sa vad daca ma linisteste el
Angiuta mamica lui Vladut(08.06.2007)
Angi
Iti doresc sa fie doar o reactie la mancare, e foarte posibil!
Din pacate aici e epidemie, ori io duminica l-am dus pe Elias "la copii". La mine asa a inceput: unul moale, unul apos, unul si mai apos dar verzui, p-orma numai din alea verzi Elias avea scaun o data pe zi...acu' schimb 12 pampersi. Faza e ca mie mi-au zis la telefon sa astept,pe urma mi-au dat un anitbacterian usor ca au zis ca e de la mancarea noua, si uite cum abia vineri i-au luat proba, de luni seara. Mai bine ma duceam peste ei ...
Ideea e ca eu am continuat cu orez, insa doctorita a zis sa nu dau decat lapte. Tu alaptezi?
Faza e ca dupa 6 luni nu mai sunt asa protejati, incep sa ne bantuie ba una, ba ailalta...
Mamica lui ELIAS, 31.05.2007
POZE cu Elias, sau DOLOFANEL - Fat Frumos cel Chel
Alyna24 spune:
Vorbeati de sotiorii nostri asa ca....al meu e din cei care
nu pleaca fara mine nicaieri(baute,fotbal....etc).Asa ne-am obisnuit de la inceputul relatiei!Nu stiu dc e bine....dar eu ma simt mai bine stiindu-l acasa!Eu am mai iesit cu fetele la un suc, o cumparatura.....ceva.....el pleaca doar cand face ceva la masina lui sau la alta!Asa ca...sunt o fericita!
DAVIDUTZ
kay spune:
fetelor, voi ma speriati pe mine... si eu vroiam sa-mi scot broasca la soare azi. nu mai ies din casa ! ne baricadam si aici intepenim !
Elteka, ce e cu 6 luni ? ce se intampla?
hai ca-mi fierbe razatoarea...
oana de Sosonica 6.06.2007
asa creste Sonia
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
50.000(germania)-75000(sua) euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com
rest de strans : 17.000(germania)-42.000(sua)euro !
Alyna24 spune:
Kay, noi am iesit afara vreo juma de ora da' l-am baricadat bine.
Fuseram sa-l luam pe nepotu de la scoala.Si am plecat cu el in brate!Mareee greseala ca m-arupt de mijloc!
Un pic are rece le face bine.David adoarme imediat ce intram in casa si da cu nasu' de cald!Acum doarme!
DAVIDUTZ
kay spune:
alyna, tu mergi cu el la baute si la fotbal??? si ce faci acolo??? ca eu m-as plictisi teribil. nu mai zic de limbajul "neortodox"... da e amuzant sa ramai sg treaza si restu sa fie muci... al meu si-a sunat sefu odata si i-a cantat "I just called to say I love you"...
sau nu se duce nicaieri??? ca sunt cam confuza.
da daca nu se duce nicaieri si nici nu simte nevoia (nici macar noaptea sub plapumioara cand ceilalti dorm), bravo voua !!! da eu nu cred ca l-as suporta pe Al. toata ziua in casa... 2-3-4 saptamani, poate. da pe urma l-as trimite la munca nene !
asa creste Sonia
Sonia
kay spune:
la esit afara se pune si scos in geam? ca d`astea facem 2 pe zi, de cate 5 min. da o tin cu spatele sa nu-i bata frigu-n nas...
asa creste Sonia
Sonia
vas spune:
Kay, eu ma pregatesc sa o scot afara. Chiar si pentru 15 minute. Cum stam la munte vreau sa o obisnuiesc si cu frigul ca pana prin martie nu mai simte caldura afara, asa ca ...........trebuie sa ne invatam de pe acum.
Sunt mamica
poze
13.05.2007
mica0307 spune:
alyna si eu i-am dat shake din banana si lapte praf si i-a placut. De fapt la Maya e foarte simplu, daca ii pun banana si dimineata la fructe si seara in iaurt e foarte simplu ca mananca tot. Foarte tentant pentru mine dar....nu.
Chiar voi ce fructe mai puneti in iaurt sau in branzica? Eu i-am dat mar, para, banana + cereale, biscuite etc.
Cat priveste sotu noi mai plecam si separat, el la baute cu baietii si eu la shopping cu fetele (sau la barfa). N-as suporta sa merg cu el la bere cu baietii, chiar m-as enerva. Si nici nu mi-as dori un barbat din ala blegos care sta dupa fustele mele. Lasa sa se duca cu baietii la bere, in team building ca si eu ma duc. Ca sa nu mai vorbim de delegatii ca iar pleaca saptamana viitoare la Roma. Da nu sta decat 1 seara.
Si s-a mai vorbit aici si de condus. Ca acu mi-am adus si io aminte . Recunosc, sunt dependenta de masina si as muri fara ea. Ies cu Maya cu masina cam in fiecare zi, mai ales acum ca tre sa merg la shopping de sarbatori. Am carnet de vreo 11 ani dar conduc de vreo 6.
Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze
angiuta spune:
Da Elteka alaptez. Si ma gandeam ca astazi sa-i dau doar san dar in ritmul asta ne mai diversificam peste 1 an . Oricum e bine ca n-a mai facut kk de la 10.30 dimineata, m-a imbarbatat sotul . Febra macar bine ca nu are dar stau in dubii sa-i mai dau sau nu piure astazi.
Imi pare rau ca Elias nu e bine, sper sa-i iasa bine analizele si sa-si revina cat mai repede.
Angiuta mamica lui Vladut(08.06.2007)