PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (67)
Raspunsuri - Pagina 7
crissa71 spune:
Doniro:nu...(n-am urmarit PB decat pe Pro f.rar), la faza cu casa si parintii..si toate cele!
Sa-ti dea dumnezeu tarie, rabdare si putiinta ca sa fie totul asa cum vrei tu..spre binele celor mici desigur!Ca ei sunt pe primul plan!
pupici multi de tot!
doniro spune:
Buli, hai ca iti zic io reteta:
4 linguri ulei
1 lingura zahar
150 gr faina
1 ou
1 vf cutit bicarbonat
1 vf cutit sare
5 linguri lapte rece
Se freaca uleiul cu zaharul; se adauga oul intreg, sarea, bicarbonatul dizolvat in cateva pic. de zeama de lamaie si laptele. Faina se adauga la sfarsit. Se framanta o coca si se da la frigider pt 15 min. Se intinde apoi o foaie de 6-7mm grosime pe o planseta presarata cu faina si se taie cu diverse forme; se da la cuptor pt 10-15min.
Acu', sincera sa fiu, am incercat si eu, dar nu a fost chiar un succes... 150gr faina la mine a insemnat cred ca vreo 10 linguri, pt ca mi se lipea coca aia groaznic de maini si am tot pus faina... Apoi, cand i-am scos nerabdatoare din cuptor si i-am dat Dariei, s-a uitat la biscuite, l-a gustat si l-a aruncat instantaneu pe jos... Totusi i-a mancat sotzul si a zis ca sunt buni :)
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si cu Victor Mihai
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
doniro spune:
quote:
Originally posted by crissa71
Doniro:nu...(n-am urmarit PB decat pe Pro f.rar), la faza cu casa si parintii..si toate cele!
Sa-ti dea dumnezeu tarie, rabdare si putiinta ca sa fie totul asa cum vrei tu..spre binele celor mici desigur!Ca ei sunt pe primul plan!
pupici multi de tot!
Cristina si Ciprian(11.07.2006)
Aaaaaa! Am inteles . Mda, e complicat; daca ma gandesc la binele copiilor, clar as alege sa stam acolo, dar pt noi... O sa incercam ca nu murim si vedem...
POZE
crissa71 spune:
quote:
Originally posted by doniroquote:
Originally posted by crissa71
pupici multi de tot!
Aaaaaa! Am inteles . Mda, e complicat; daca ma gandesc la binele copiilor, clar as alege sa stam acolo, dar pt noi... O sa incercam ca nu murim si vedem...
POZE
Corect!
julax spune:
quote:
Buli, hai ca iti zic io reteta:
4 linguri ulei
1 lingura zahar
150 gr faina
1 ou
1 vf cutit bicarbonat
1 vf cutit sare
5 linguri lapte rece
Se freaca uleiul cu zaharul; se adauga oul intreg, sarea, bicarbonatul dizolvat in cateva pic. de zeama de lamaie si laptele. Faina se adauga la sfarsit. Se framanta o coca si se da la frigider pt 15 min. Se intinde apoi o foaie de 6-7mm grosime pe o planseta presarata cu faina si se taie cu diverse forme; se da la cuptor pt 10-15min.Acu', sincera sa fiu, am incercat si eu, dar nu a fost chiar un succes... 150gr faina la mine a insemnat cred ca vreo 10 linguri, pt ca mi se lipea coca aia groaznic de maini si am tot pus faina... Apoi, cand i-am scos nerabdatoare din cuptor si i-am dat Dariei, s-a uitat la biscuite, l-a gustat si l-a aruncat instantaneu pe jos... Totusi i-a mancat sotzul si a zis ca sunt buni :)
Doniro ca m-ai scutit sa caut reteta sau sa o scriu.Am uitat sa spun ca se mai intampla uneori sa mai trebuiasca faina,de asta nu am spus se adauga faina cat sa iasa un aluat mai tare ,ca unele mamici puteau fi in ceata,dar intradevar daca se lipeste aluatul mai trebuie sa adaugi faina.Asa am patit azi(am pus un ou mai mare)si laptele l-am pus din ochi.Mi-au iesit 30 de biscuiti.Deci depinde.Bine ca i-a mancat sotul tau macar,nu ai muncit degeaba.
Martta,ma bucur ca ti-au iesit biscuitii.Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
crissa71 spune:
Fetelor..eu iar ma simt asa fara nici un chef de nimic...am inceput si curatenia in casa si e toata cu curu-n sus...!!
Si nu-mi mai vine sa fac nimic..nimic.
As sta sa vegetezzzzzzzzz....
Off..cine m-o fi pus..ca acum vreau nu vreau, pot nu pot trebuie sa le duc la bun sfarsit..doar n-o sa le las asa..imi vine barbatu si vede ce-i aici..zice c-am stat prin oras toata saptamana si su saraca nici n-am iesit decat pana la market si la piata!
Poate-mi revin mai pe seara..oricum cred ca e ceva in atmosfera ca vad ca iar incep migrenele...probabil presiunea scazuta..poate sta sa ninga ca parca asa ziceau!
hai v-am pupat!
MADYN spune:
Dragele mele,
Pe prima pagina am pus link-ul care duce la colajul piersicutzelor noastre. Apasati pe cuvintul "Piersicutze" si il veti vedea.
E adevarat ca acest colaj e cam vechi, puii nostri erau mai micuti dar poate ca mamica care l-a "mesterit" isi mai face ceva timp pt. unul cu poze recente.
Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)
anasia spune:
crissa, uita-asa stau si eu si vegetez in fata calculatorului, deh, forumul asta da dependenta; bine ca spala masina singura; cand ma gandesc ca fii-mea iar iar insamanteaza cu firmituri pe jos
madyn, ;
fetelor, sustin propunerea lui madyn; ce ziceti sa trimitem pe contul comun cate o poza recenta a bebeilor, cu nume, pt un colaj de Craciun; din pacate, nu stiu sa-l fac,o poza frumoasa, ce ziceti? "Craciunul 2007 al piersicutelor de 2006"
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
Motzata
o sansa pentru Sosonica
anasia spune:
nu mai stiu cine a facut colajele, norocuta, doniro?
doniro, biscutii mei au iesit buni, da i-am tinut putin mai mult in cuptor, prin urmare sunt cam beton, la propriu
fetelor, sunt putin data peste cap, o cunostinta a avut un accident grav de masina noaptea, era singur, noroc ca a trecut cineva si l-a scos din masina, altfel ar fi ars de viu; of, sper din toata inima sa se faca bine, Doamne ajuta!
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
Motzata
o sansa pentru Sosonica
crissa71 spune:
Anasia: super nu-i asa?!!
Sunt de acord cu propunerea ta!!
abia astept mai ales ca noi nu aparem in celalalt..poate macar acum...
Si sa vedem cine se pricepe si poate si are timp...ca nici eu nu ma pricep de nici o culoare!