PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (67)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns map spune:

Salutic la mamicute,

eu ma inscriu deja in randul mamicilor racite Ma cam incerca de cateva zile dar nu se hotara dar azi noapte a inceput sa ma doara gatul. Este asa o raceala usoara, durerea d egat deja a trecut. Sper din suflet sa n-o ia si Robert. Se pare ca tati ne-a "procopsit" cu ea ca pe la el la munca era mai toata lumea ieri in medical.

Si eu sunt de acord cu propunerea de-a trimite poza in contul comun, caut si eu una acum imediat.

Mada pentru cea mica poti lua orice pe avion: covrigei, borcanele si apa. Apa insa s-o ai pusa in biberoane nu in ceva termos. Si daca iei suculet sa-l ai in sticlele sau pachetele originale este cel mai bine. Si laptele praf este fara probleme. Aici la München borcanelele nici nu m-am pus sa le scot, doar apa si sucul am pus-o separat. Acum insa vezi ca fiecare aeroport are politica lui de-a expune si ce te pune sa scoti. In Mallorca aia erau cam cretini ca m-au pus sa scot tot si fiind coada copilasii plecasera, eu ramasasem cu-n carut in spate. Si m-au pus sa intorc copii sa demonstez de ce am mancare de copii la mine. PLus de asta uitasem total ca am o emulsie de plaja in rucksack si au facut un scandal. La München daca nu aveai voie ceva opreau ei fara scandal si gata, de ex apa de baut pentru noi cei mari au oprit-o ei si am luat apoi din aeroport. In Mallorca ne-au pus sa punem apa pe-o tava si dupa ce-au trecut-o pe la raze ne-au dat-o inapoi si faceau scandal daca uitai sa scoti ceva. Fiecare este cam altfel. La Bucuresti a fost cam ca la München.

Monica si Robertel cel istetel

Duminica la munte

Toamna la munte

Mallorca

1 an

poze mai noi

Süd Tirol

O vacanta minunata

Prima mea drumetie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Am uitat sa va spun ca trimisasem pe contul comun inca de luna trecuta un filmulet cu o fetita de doi anisori isteata foc

Monica si Robertel cel istetel

Duminica la munte

Toamna la munte

Mallorca

1 an

poze mai noi

Süd Tirol

O vacanta minunata

Prima mea drumetie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Din pacate nu ma pricep defel sa fac colajul, pe cel vechi l-a facut Ramoon, dar nu a mai scris demult... Unde mai exact sa trimit si eu o poza? Sunt in ceata cu "contul comun".

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si cu Victor Mihai

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

doniro, ai dreptate, ramoon a fost, n-au mai scris fetele demult;
contul comun este mamiciiulaug2006, parola ti-o trimit pe pm;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Motzata
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Madyn e super merci mult.
doniro contul nostru comun de email este mamiciiulaug@yahoo.com

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Multumesc mult, am trimis poza. Sa vedem cine se pricepe si are timp.

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si cu Victor Mihai

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Io cred ca o sa trimit poza saptamina viitoare. I-am cumparat costum de craciunel dar inca nu l-am "imortalizat" . E haios foc in el, imi vine sa-l rontzai !

Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

quote:
Originally posted by doniro

Multumesc mult, am trimis poza. Sa vedem cine se pricepe si are timp.

Cine se pricepe, cine are timp si cine are programelul care face colaje! Io nu-l am!

Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Buna livada,

Hai ca am reusit si eu sa intru acum. Am fost intr-o alergatura de azi de dimineata, dar acum am terminat.

Pup fetele care i-au urat sanatate piticului meu! Acum e mai bine, slava Domnului!

Trebuie sa citesc din urma, ca vad ca ati produs ceva, nu gluma!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all" target="_blank">Filmulete

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Fetelor, si eu vreau sa trimit poze si ce mai trebuie pe contul comun, dar sa-mi ziceti si mie unde. Si mai vreau sa va dau si eu detalii de genul: primii ditisori, ridicat in picioruse, mers de-a busilea, mers in picioruse, sa mi le treceti si mie in listuta. Se poate?

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all" target="_blank">Filmulete

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput