PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (67)
Raspunsuri - Pagina 6
MissJJ spune:
Buna fetelor!
Miruna multumim ca te agiti cu listutza. DPN-ul meu ar fi cam 5 iulie 2008 dar maine merg la primul eco si poate aflu mai sigur.
Roxana prison break expert este Sarilla. Ea le avea pe toate pe dvd-uri luate de pe net sau ceva de genul.
Eu mi-am inceput ziua bineinteles cu, cantec adik strans in brate prietena rece de portelan.Si asa placut mai e pe stomacul gol de numa. Vai poate duminica oi fi mai bine ca mor daca ma ia cu vomat prin salile de asteptare sau prin avion. Mai ales ca is cate 3 scaune si mai chinui un om de langa mine saracul asa daca erau numai 2 eram noi doi si mai era cum era nu se holba saracul om in punga mea.
Barbatu e mai entuziasmat decat mine de mersul in ro eu ma gandesc numai la papa bun zacusca in special si cofetariile. Vai prajituri de romania... Ma omaora cu nu impachetam ? Cand facem bagajele? Parca are 2 ani... Mie nu imi ia nici jumate de ora sa impachetez trei bluze doua perechi de pantaloni cizmele adidas niste lenjerie ceva machiaj gata bagajul.
Tre sa le aleg ale fetei si suntem ready to go.
Mai ce tre sa iau cu mine pt fata pe avion? Adik verificati vedeti daca uit ceva ca is in stare si cand mie lumea mai draga sa imi aduc aminte aia nu avem. Deci: lapte praf, biberoane, suc, borcanel cu papa, muslimuri in caz ca vomita etc, pampersi de schimb, haine de schimb in caz ca vomita sau da pampersul pe dinafara, jucarii, o paturica si cam atata nu? Ca astea le car eu in rucasc sa fie la indemana ca eu stiu unde le pun si etc.
Acuma intrebare intrebatoare ma lasa astia cu niste covrigei la mine si ceva de baut? Ca acuma cu regulile astea ale lor naiba sa ii stie ce ai voie si ce nu. Ca eu is femeie gravida si ma pocneste foamea sau greata exact cand nu trebuie si macar sa am ceva de rontait pana aduc ei papa, daca oi putea s-o pap si pe aia.
Am emotii pt maine la eco sper sa fie bine sa pot pleca si eu linistita in ro.
---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2
doniro spune:
Mada, eu lucrez la Tarom, dar sincera sa fiu nu prea am treaba cu chestiile astea (ce ai voie sa iei si ce nu). Totusi din cate stiu poti lua covrigei si apa/suc. Probleme sunt la alcool, dar nu cred ca e cazul...
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si cu Victor Mihai
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
crissa71 spune:
Mada:o sa fie bine..stai linistita!de ce sa nu fie bine...?Totul o sa fie o.k.ai sa vezi..cum o sa vii si o sa ne povesteti si o sa ne bucuram cu toatele pt. voi!
Doniro:subscriu in totalitate cu ce a zis Muuh!pupici
mai citesc si revin...
bulinuta27 spune:
pup fetele
ca ma intrebati de plamani...nu stiu inca ce am: una a zis ceva de pneumopatie acuta ailalta de viroza pulmonara cu nus ce p-acolo (io intelesesem lohii )...azi vreau sa ma duc la spit de plamani Marius Nasta sa vad ce zic si ei...oricum nu e cancer
babee oki-doki ...imi paree rau ca nu vad piticii dar ma multumesc si cu tine
oanaalex parerea mea e sa te tii de regim...e mai bine si pentru tine si ptr puiu mic crede-ma...cat poti tu sa il tii te
doniro am vazut ca ai luat patut de lemn...aia vroiam sa iti zic si eu
mada succes maine la echo si nu te stresa cu drumul ca va fi bine fetele
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
ralu80 spune:
doniro, PB reincepe pe 14 ianuarie, daca vor rezolva cu greva scenaristilor. Eu imi cam pierd interesul cu pauzele astea asa dese si lungi. Colajul parca era in contul comun.
Raluca si Riana(2 iulie 2006)
martta spune:
Scriu pe fuga cateva cuvinte ca trebuie sa plec la serbare...
Julax: am facut biscuitzii! Mi-au iesit. M-a ajutat si Vlad. A decupat cu formele lui de la plastilina. Asa ca au mancat biscuitzi cu forma de ursulet, floare, pasare, submarin
Mada: nu te mai stresa din cauza posibilelor reactii! Stiu cum e. Noi i-am anuntat pe socrii ca sunt insarcinata cu bb2 la masa de Craciun. Noi eram fericiti, stiau ca ne mai dorim un copil, dar nu s-au bucurat. Mai mult, au facut comentarii negative. Sotul i-a pus atunci la punct. Dupa ce am nascut-o pe Alexia, soacra si-a cerut scuze. Asa ca, indiferent de reactia celor din jur, voua sa va fie bine!
Muuh: apreciem efortul! Merci!
Sunt un pic dezamagita ca nu i-am pregatit si Alexiei un cadou. Ar fi fost frumos sa-i dea si ei ceva Mosu`. I-am pregatit rochita in dimineata asta si mi-am dat seama de gafa. Poate reusesc sa-i iau ceva pe drum.
Va pup!
bulinuta27 spune:
hai ca am dat un search si am aflat ca: pneumopatie = Orice boala a unui plaman sau a ambilor, indiferent de cauza ei. deci sunt lamurita bustean
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
bulinuta27 spune:
julax iarta-ma te rog dar nu gasesc reteta aia de biscutiti desi m-am uitat in spate...pls pls pls cand poti tu mai bag-o sa o vada si o baba surda si chioara sa incerc sa ii fac si eu lu cupilu
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
andreea25 spune:
va pup fetele
am lipsit ieri,am fost la un party de bebei.am carat o pe fiimea in brate de am febra la maini si ma doare spatele de numai pot...daaarrrr a meritat .chiar mi a placut,Ari a fost cumintzica,a mancat ,s a jucat,Nu a dormit decat in metrou la intoarcere( sa ma rupa de tot ).m am jucat cu copiii,chiar a fost un sentiment placut .mi e imi plac copii tare mult ,si imi place sa ma joc cu ei, doar ca nu i suport isterici ,ca sunt cu nervii la pamant .asa deci totul a fost obositor dar placut.
nu am citit decat pe sarite,dar mi a sarit in ochi avertismentul Iulencai ,asa ca am citit mesaju' .fata ,io sunt de acord cu intalneala ;si dupa ziua de ieri cu fiimea in brate,pot sa mut si muntii cu tot cu ea in carca.asa ca,da strigare ,io vin Andreea si Ari(4.08.2006)www.flickr.com/photos/9544071@N07/2075863663/" target="_blank"> poze
doniro spune:
quote:
Originally posted by crissa71
Mada:o sa fie bine..stai linistita!de ce sa nu fie bine...?Totul o sa fie o.k.ai sa vezi..cum o sa vii si o sa ne povesteti si o sa ne bucuram cu toatele pt. voi!
Doniro:subscriu in totalitate cu ce a zis Muuh!pupici
mai citesc si revin...
Cristina si Ciprian(11.07.2006)
Subscrii la faza cu Michael ne-vrajitorul??? Moaaaa, eu l-as manca de viu!!!
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si cu Victor Mihai
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE