PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (67)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Anasia:multumesc...
Muuh:nu te necaji..care-i problema..ei na..vezi tu maine!

Mi-am adus aminte..beyyyyy voi astea tinerele..pai bine ma..cum sa nu faceti si sa cresteti cate 2-3 copii...!!!
Pai la varsta voastra normal ca aveti alt psihic si alta sanatate!!!
Si alta rabdare..si alte si alte avantaje.
Asa da !
Eh..ce n-as da sa fi facut eu copii la 26-28 ani!Cat regret acum cand vad ca nu ma mai tin oasele..
Si stau si ma gandesc doamne oare cat o sa traiesc sa-l vad mare, la casa lui,realizat...etc.
Ce conteaza cativa ani in plus...enorm!
Asa ca fetelor tinerelelor..faceti bai copii ca acum e bine..!
Nu mai stati pe ganduri...va spune o mama batrana care stie ce spune!
La treaba... si vorbesc f. f. serios!
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Crissa cati ani ai? Ca de exemplu cumnata mea a facut al treilea copil la 40 de ani asa ca mai este timp suficient si pentru tine

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

quote:
Originally posted by Muuh

Vaca Fulga, adica eu, subsemnata a inrosit textul de la evolutia piersicutzelor si acum nu mai stie sa il repare. Daca se pricepe cineva va rog frumos daca nu il omor eu maine si pe asta. Mai ziceti de modificari ca sa mai fac una alta.

doniro trebuie sa te tii de promisiunea ca nimic din ce va zice mama ta nu te va afecta. Prima gravidutza a fost monicutza_bb care a nascut tot in iulie dar nu mai stiu eu exact data.

Ce ma bucur cand aud ca mai sunt mamici asa curajoase (a se citi inconstiente) ca mine. Glumesc, sunt f optimista, o sa fie bine, ce daca or sa planga amandoi odata, or sa se bata pe jucarii si or sa se marite/insoare si or sa ma lase singura??? Totul va fi bine!
Mersi de raspunsuri ref patut; cred ca optam pt unul de lemn, la Daria a fost si este f bun.
Fetelor, la un moment dat se facuse un colaj cu piersicutele noastre. Pe unde il gasesc, stie cineva? Nu ma injurati!

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si cu Victor Mihai

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Fetelor, este ora 00:30, eu nu am somn si iata ce ma framanta pe mine (atentie, e cu totul si cu totul OFF TOPIC): stie cineva ceva despre Prison Break sezonul 3? Ca eu nu mai pot dupa baiatu' ala de-i zice Mihaita, din rolul principal . Pt cine crede ca am innebunit de tot: e vb despre un film pe care il dau si astia de la ProTv, numai ca eu am vazut seriile 1 si 2 si stiam ca in toamna care a trecut se filmeaza si seria 3; Michael este baiatu' din rolul principal, frumos de pica...

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si cu Victor Mihai

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

buna piersicute,

doniro, e grav de tot

livada, ia ganditi-va bine, cine nu si-a revendicat cele 2 sticlute de infacol procurate cand eram la odisee? hai dragelor ca s-a gasit cumparator

pup

dandana mamica de bebelusa iubita 17.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Priscilla spune:

Fetelor,raspund si eu cu prezent,cu toate ca am lipsit"nemotivat"cateva zile.Dar m-a chinuit o harnicie................de nu v-a pot spune.Asa ca acum reintru si eu pe aici si ma bag ca musca.........

In alta ordine de idei...........doniro,imi pare rau,dar nu am cu ce sa te ajut.
Restul mesajelor nu le mai citesc ca imi ia cred 2 zile.Asa ca re-intru si eu in discutiiloe voastre de aici.

Va pup si noapte buna.........s-au ce a mai ramas din ea.

mamica de zanamica(putin peste un an)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

doniro da un google poate afli. Pe mine nu m-a vrajit deloc Michael nu stiu de ce si de aia am si abandonat filmul.
Ma uitam intr-o zi si la George Clooney parca nici asta nu mai e ce a fost odata. Off, off imbatranesc si frumusei astia ce sa-i faci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Muuh hai ca am modificat eu "Evolutia ...". E bine acum?

Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

uf, bine ca s-a dat drumul la forum;
dandana, da o mai fi valabile ele? n-am fost printre cei care au comandat;
doniro, ia vezi, iulenca era fan serial, sau ma insel, ia zi?

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Motzata
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Muuh:36 de ani!multumesc..stiu ca ar mai fi ceva timp...cam scurt ce-i drept..numai ca nu ma prea mai ajuta fizicul...pupici.
Pupici la toata livada.
sa aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput