PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (67)
Raspunsuri - Pagina 4
Muuh spune:
Mda ma inscriu si eu in clubul fetelor care au probleme cu mama. Eu insa ma pregatesc sa rezolv si ultimul spin iar apoi vom fi ca doua foste vecine de apartament, fiecare cu drumul si treburile ei. Mai rarut ca e mai dragut si cat mai departe una de alta.
doniro scuze ca ma bag dar in situatia povestita de tine eu nu mi-as face casa in aceiasi curte cu parintii. As fugi mancand pamantul. Cum am mai spus eu am plecat din casa mea in casa unor prieteni numai si numai ca sa am liniste sunt convinsa ca daca ramaneam cu mama acum eram divortata si in prag de balamuc, fara nici un fel de gluma.
Sunt fresh si bine dispusa asa ca ma bag cu forta in lista.
Miruna + Alexei (13.07.2006)
oanaalex spune:
Amami aceleasi tratamente le aplic si eu. Mi-a spus o prietena zilele trecute, are si ea o fetita de aceeasi varsta, cum ca ar fi pe la farmacii ceva tablete ca niste bombonele care sunt special pt dinti si cica ar face minuni. O sa studiez exact ce si cum si-ti dau de stire ca eu nu sunt adepta medicamentelor si tr sa studiez sa ma conving ca merita.
Muuh spor la treaba si multi ca ai grija sa te ingrijesti de livada nostra.
Oana si bb Alex(05.08.2006)
Poze Alex
crissa71 spune:
Doamne fetelor..ce de bolnaviori...
Sanatate multa la toti...
trecem noi si peste iarna asta..mai imunizati si mai rezistenti dupa toate astea!!
Mada, Doniro, Muuh:si eu ma inscriu in clubul cu astfel de mame...Am asa o senzatie de gol in suflet, pe care n-o sa-l pot umple niciodata!As fi vrut sa fie altfel..dar nu poti cere mai mult decat ti se poate da!
Babee:sa-ti traiasca printisorul..sa fiti sanatosi!
Of..iar am uitat cui trebuia sa-mi mai scriu cate ceva....
Buli:doamne..ce idioti..n-am cuvinte..Poate a vrut sa faca o gluma buna..stii tu aia cu.. "am o veste buna si una rea..cu care sa incep?"
Era spiritual dr.!!!Ce cretini..Oricum bine ca esti bine.
Iar am uitat...
a da sa raspund si eu la:
- hainutele i le spal separat cu detergent normal inca de la inceput..n-am vrut sa-l sensibilizez aiurea si a fost totul o.k!
- de calcat nu-i mai calc de la 2-3 luni...decat daca trebuie neaparat!!Am oroare de calcat...desi uneori trebuie ca sotul se-mbraca doar la costum..si are frate niste camasi imense(are 2 m inaltime..!)calci la cate o camasa de-ti vine rau...
- de dormit dormim cu body, o bluza peste si pantalonasi cu sosetute..ca nu stam nici acoperiti nici in sac..urla si da din picioare la greu pana-i iau paturica dupa el!
- si la noi ori mai apare un canin ceva ori e o reactie de la vaccin..dar face ca trenul de 2-3 zile,urla, tipa,nimic nu-i convine, nu prea mananca..
E un adevarat circ cand trebuie sa iesim..nu sta la imbracat ..zici ca baga cineva cutitu-n el..asa scandal face si plange si plange...
Cam astea parca erau..nu?
Va pupacesc mult de tot..
Noapte linistita!
julax spune:
Muuh,au aparut ammicile cu bb2 la purtator.pentru munca depusa!
ati luat produse de la elemental.ro?Fac reclama mai jos in stanga parca?Am comandat si eu cate ceva,dar nu sunt sigilata,adica ar putea sa puna altceva si sa cred ca e ce vreu.e posibil?Nu au un miros prea grozav,caci cica sunt "naturale",sper ca n-am luat teapa.
Noapte buna tuturor!
Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
doniro spune:
Muuh, nu ma supar ca "te bagi", de fapt daca nu vroiam impresiile voastre nu mai ziceam nimic, nu? Ai dreptate, dar sunt mai multe aspecte... Mama mea e o femeie limitata, e mama mea, dar asta e adevarul. Acum, ca i-a tot zis tata ce reactie de cacao a avut, se preface ca nu e rau ca facem bb2, zice ca vine cand am nevoie etc. Dar eu stiu ce e in capul ei... Ce vreau sa zic este ca sunt convinsa ca daca am sta impreuna ar fi nasol, dar daca eu mi-as impune sa nu o bag in seama si sa imi vad interesul si sa imi vad de familia mea, ar fi mai bine pt toata lumea, mai ales pt copii. Ma tot gandesc ce viata ar duce acolo spre deosebire de Bucuresti si nu pot neglija aspectul asta. Totul e ca eu sa stiu sa o abordez... Nu stiu, om vedea.
Fetelor, va cer un pic ajutorul din nou. As vrea sa cumpar pt bb2 un patut pliant si nu stiu cum au astea salteaua. Merge sa doarma bb in primele luni pe salteaua de la patut sau trebuie luata separat una din aia din iarba? Sau sa iau un patut de lemn, saltea si aparatori?
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si cu Victor Mihai
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILME
doniro spune:
Muuh, am vazut si eu listuta. Sigur ca sunt prima, cea mai grabita dintre toate... Pai cine o punea de al doilea bb cand primul avea 9 luni? Doniro, desigur.......
Multumim ca te ocupi de listuta!
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si cu Victor Mihai
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILME
Piersicutze spune:
Doniro - noi avem pliant, salteaua nu e cine stie. Am gasit in Selgros Saltea valentino la 120 RON. E foarte buna. Daca iei din cel cu nivel, atunci e suficienta zic eu salteluta patului, dupa, ar trebui pusa salteaua, mie mi s-a parut putin. Depinde, de fiecare. Tata a luat ptr frate-miu o salteluta din iarba, pe care a folosit-o si la primul nivel.
Apropo de frate-miu azi i-am luat scaun de masina, carucior tip umbrela si scaun de masa. Abia astept sa i le duc sambata. Am facut front comun cu sora-mea. E ciudat sentimentul, care ma incearca fata de el, e mai mult matern decat fratern, dar ma topesc toata dupa el si nu mai pot de drag cand o vad pe Alex si pe el cum se joaca. Si cat de toanta am fost, ca nu l-am acceptat de la inceput. Acum imi pare rau, ca am pierdut multe din viata lui. Abia astept sa mai creasca un pic, sa il iau la Bucuresti, sa se joace cu Alex. Cu un pic de noroc pot merge amandoi in clasa I o data. Hm, cum e viata asta.
Genie spune:
Doniro, eu am si patut pliant si din lemn. Cel de lemn e cu saltea din iarba, ii el a dormit de mica. Pe cel pliant l-am luat pentru deplasari si acum serveste drept depozit de jucarii. Salteaua e ca si inexistenta, adica e foarte subtire si nu stiu daca pentru un bebe care sta mai tot timpul pe spate s-ar potrivi. Stiu insa ca exista saltele speciale si pentru pauturile pliante, uita-te pe site-uri specializate, sigur gasesti. Daca recurgi la varianta aceasta, ia unul cu doua niveluri, pe care sa-l poti cobori cand face bb 6 luni, sunt mai practice.
Doniro, Mada, nu fiti suparate din pricina parintilor. Bucurati-va de burticile voaste si restul nu mai conteaza!
Sabina, ma bucur ca Alex e bine!
Muuh spune:
Vaca Fulga, adica eu, subsemnata a inrosit textul de la evolutia piersicutzelor si acum nu mai stie sa il repare. Daca se pricepe cineva va rog frumos daca nu il omor eu maine si pe asta. Mai ziceti de modificari ca sa mai fac una alta.
doniro trebuie sa te tii de promisiunea ca nimic din ce va zice mama ta nu te va afecta. Prima gravidutza a fost monicutza_bb care a nascut tot in iulie dar nu mai stiu eu exact data.
Miruna + Alexei (13.07.2006)
anasia spune:
muuh,
crissa, esti mortala cu camasile!
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
Motzata
o sansa pentru Sosonica