PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (67)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Babeepentru ieri!Am vrut sa scriu de vineri,dar pana azi nu am avut timp. Multa sanatate si toto ce iti doresti alaturi de famile.Sa ramai la fel de optimista si puternica!
Tweety!!!Sa ai parte de multa fericire!Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

andreea25,au iesit biscuitii?
Gina,cat timp ti-a spus sa-i dai antibiotic lui Razvan?Noi azi terminam cu el,am luat o saptamana.azi mi s-a parut ca totusi uneori cand se mai agita ca mai are un mic suierat,ceva ceva mai e...sper sa ii treaca ,zici ca amigdalita nu trece cu una cu doua
Sanatate tuturor piersicutzelor bolnavioare si mamicilor acestora!Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

la multi ani TWeety !
la multi ani she_wolf ptr baiat ,sa ti traiasca !
babee ai o burtika tareee dragutza .ma bucur ca te ai simtit asa cum iti doreai de ziua ta
julax biscuitii au iesit..hai sa zicem..cam crocantzi .dar lasa ca data viitoare sogur ies buni buni
sanatate puiutilor bolvaviori,sa va faceti repede bine Andreea si Ari(4.08.2006)www.flickr.com/photos/9544071@N07/2075863663/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Nu mai e nimeni pe aici?sunt singura acasa,adica cu Alex si bunica si am timp si de net.Probabil ca voi ati iesit pe undeva,asa am fi facut si noi,dar sotul meu e in comisia cu tampeniile alea de teze si e plecat de la 4,asa ca in seara asta bantui pe aici ,printre altele.M-am uitat pe albumul burticilor.Nici nu va stiam pe atunci,dar multe v-ati schimbat de atunci.Interesant...Poate mai revinIulia @ Alex(24.08.2006)
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TaniaForsea spune:

Buna fetelor!Ma bucur sa va regasesc dupa un an.Eu dupa ce am nascut am avut un an destul de greu cu Alexandru, ca nu am mai avut timp si nici rabdare sa butonez la calculator.
O luna de zile dupa ce am nascut nu am putut sa stau cu fundul pe scaun.Am nascut normal si Alex a avut 4300gr.La doua luni a trebuit sa-l operez de hidrocel comunicant pe partea stanga si la patru luni l-am operat pe partea dreapta.Colici a avut pana la 6 luni cand l-am intarcat,iar de leganat, l-am leganat pe picioare pana la 1 an si o luna.
Acum sunt din nou insarcinata.PUPICI
15saptamani 1an +4luni
http://community.webshots.com/user/forseatania

Mergi la inceput

andreea25,imi ieseau si mie biscuitii tari ,asta pentru ca ii lasam la cuptor mai mult de 15 minute(ii lasam si mai bine de jumatate de ora,dar la foc mic).important e sa ii faci foarte subtiri ,ca ei oricum se mai umfla,sa dai focul putin mai tare(in niciun caz la minim) si sa nu ii lasi mai mult de 15 minute(observi daca intorci unul ca e putin copt pe spate).sper sa iasa mai bine data viitoareIulia @ Alex(24.08.2006)
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

Tania Fosea, sa fii sanatoasa si bb la fel! ce dpn ai, sa te trecem in listuta cu noile?
julax, incercam si asa, sa vedem, da la gust au fost tare buni;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
Craciunul piersicutelor-colaj
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

quote:
Originally posted by julax

andreea25,imi ieseau si mie biscuitii tari ,asta pentru ca ii lasam la cuptor mai mult de 15 minute(ii lasam si mai bine de jumatate de ora,dar la foc mic).important e sa ii faci foarte subtiri ,ca ei oricum se mai umfla,sa dai focul putin mai tare(in niciun caz la minim) si sa nu ii lasi mai mult de 15 minute(observi daca intorci unul ca e putin copt pe spate).sper sa iasa mai bine data viitoareIulia @ Alex(24.08.2006)
Miniclip
Poze si filmulete

multumesc ptr detalii.pai io i am lasat 15 min pe o parte si dupa i am intors si inka 15 min pe cealalta parte .oricum sa sti ca i a mancat buni ,ca lui ii plac mai prajiti si mai crocantzi .oricum ,nu ma las,voi mai incerca Andreea si Ari(4.08.2006)www.flickr.com/photos/9544071@N07/2075863663/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

TaniaForsea,bine ai revenit.Ma bucur ca acm e bine baietelul.Asta e cel mai important.Iulia @ Alex(24.08.2006)
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TaniaForsea spune:

UM 31-08-2007, DPN 6-06-2008, 04-9-1972.
Pe 19 dec. merg la eco 4D si este posibil sa-mi spuna si sexul copilului.

15saptamani+1an +4luni

http://community.webshots.com/user/ForseaTania

Mergi la inceput