PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (67)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Tania:din punctul meu de vedere..bine ai venit!imi pare rau dar nu-mi aduc aminte de tine..oricum si eu am mai lipsit de pe-aici!Ma bucur ca ne scrii..si ca sunteti bine...si ca esti din nou mamica!Curajoaso!pupici.
Julax:n-ai fost singura..am citit dar n-am avut timp sa si scriu..pupici pt. biscuiti.Eu nu i-am facut inca..dar de-abia astept..o sa-ti spun ce grozavie mi-a iesit!!
Anasia:am uitat sa vad colajul..ma duc acum sa-l vad!pupici dulci pt. ca-ti faci timp pt.el.La noi e plecat sotul cu aparatul foto..asa ca mai dureaza pana punem o poza.

M-a bagat in boala Babee asta..ce-o fi..ce-o fi..?!Important e ca sunt fericiti si sanatosi...asa sa fie mereu!!!
Revin....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Crissa cu ce te-am bagat in boala?Ca nu vreau sa stiu ca agit pe cineva aiurea

Tania bun (re)venit si sarcina usoara si frumoasa.

La multi ani fericiti si sanatosi Tweety

Am facut bradul de ieri si astazi am cumparat de la Manner niste napolitane micute.Rebecca e calare toata pe brad,mai are putin si se urca in el ca s-adune ce e pe acoloOricum sunt putine pentru ca nu-mi place sa pun decat globuri, dar anul asta am zis hai daca e bal sa fie bal

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

Babee:pai..nu ziceai tu ca ne spui luni ceva..si ne tii asa pana luni!??Sau ai zis si am ratat eu!!??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Babee,mi-ai amintit de vremea copilariei cu napolitanele in pom.Abia asteptem sa punem toate dulciurile in bradut,apoi ,in urmatoarele zile sa le mancam.De multe ori mancam bomboanele si lasam ambalajele ,inducandu-l in eroare pe fratele meu.
Mi se parea asa frumos.Acum si mie imi place fara dulciuri,dar pentru copii cred ca e mai interesant cu.Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Crissa spuneam ca sunt bucuroasa ca primisem cadoul de ziua mea.Dar analizand ziua de ieri, a fost un nimic pe langa surprizele si activitatile zilei.Indiferent ce ar fi fost mi-ar fi placut, dar tinand cont ca a fost ceva ce mi-am dorit de-asta mi-a placut si mai mult(un inel din aur alb cu perla si 4 briliante, mic si finut).Vineri seara am facut tortul si Phillip ma zapacea ca trebuie sa-l mancam imediat.Ieri dimineata cum s-a trezit a zis:gata mami azi e ziua ta, mancam tort.Asa ca la 9 dimineata toata familia in pijamale canta la multi ani si mancam tort.Sincera sa fiu nu am facut asta niciodata dar mi s-a parut extraordinar de frumos.Apoi am mers sa luam brad si a trebuit sa il si facem .Si Phillip m-a ajutat sa il decoram si mi-a adus un globulet sa pun(o poza de-a lui facuta globulet-activitate de la gradi de care eu nu am stiut si am aflat ca tati a conspirat sa nu mi se spuna).Bucuria din ochii lor cand am terminat si am aprins beculetele, felicitarea mazgalita cu La multi ani facuta de Phillip si scrisa frumos de tati, cina cu totii ...au contribuit si au facut per total cea mai frumoasa zi si cel mai frumos cadou

Mergi la inceput

Julax asta-si aminteste si sotul meu, ca le golea de continut si punea apoi hartiile ca sa mascheze furtul.Pana acum nu am pus niciodata dar cred ca pana maine nu mai gasesc nimic

Mergi la inceput

Babee,m-au emotionat randurile tale.Ai avut o zi superba,ai primit un cadou foarte frumos si pretios,dar tot ce a fost pe langa minunatul cadou a facut o zi perfecta.La cat mai multe
Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Am pusaici poza cu piersicutza mea si cu caciula Mosului.Ne pregatim de sarbatoriIulia @ Alex(24.08.2006)
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Babee:o zi cu adevarat memorabila...emotionant e putin spus...
la cat mai multe zile ca asta..stii cum zic prin banat-crisana:"cand ne-o fi mai rau sa ne fie ca acum!".pupici
Julax:mamaaa..ce piersicuta...numa buna de mancat!dulce foc!sa-ti traiasca!

Fetelor(in special Babee,ca pe ea am auzit-o acum de curand),azi i-am dat lui Cipic pt.prima oara gris si albus..adica galuste...
Bine albus a mai mancat o data sau de doua ori dar f. putin..asa si acum la baita am vazut ca i-au aparut niste bubite pe burtica si parca si pe fata!!
A..si a si facut un al doilea caca pe ziua de azi(el facea deobicei doar dimineata!)ceva mai moale.
Intrebarea e..sa-mi griji?Sau ce ar trebui sa fac?Ar trebui sa-i dau ceva?Nu stiu de la ce e..dar oricum e ori de la albus ori de gris...
Sa ma ingrijorez?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

Tweety sa ai parte de tot ce iti doresti!

Babee, ma bucur mult ca ai avut o astfel de zi, la cat mai multe....

Crissa, din cate stiu eu alergia la un aliment nou apare in 24 de ore, ceea se s-ar putea sa aiba Cipi tau. Fenistil e indicat in astfel de cazuri, dar cel mai bine mergi cu el la doctor, e cel mai indicat

Piersicoiul Philip www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">octombrie

Mergi la inceput