PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (67)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Cristina_ioana:eu stiu ca trei zile..parca asa scrie si-n prospect..sper sa-ti mai spuna si alte fete!
dar de unde stii ca are gat rosu?ati fost la medic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

LA MULTI ANI![bis]

Babee si tot ce iti doresti alaturi de familia voastra frumoasa

Oana si bb Alex(05.08.2006)
Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

quote:
Originally posted by Cristina_Ioana

Ingrosam si noi randurile gripatzilor febra mare, gat rosu, muci din belsug si tuse urata...tot tacamul deci....intrebare: aveti idee daca ii pot da Panadol/Nurofen etc in putin ceai sau putina apa?...nu mai vrea deloc sa le ia asa din seringa...Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)
http://community.webshots.com/user/Cristina_Ioana
off sanatate lui zararel .io ii dau in linguritza lui ari.adika din seringa le pun in linguritza ei. poti incerca si cu putin ceai/apa dar trebuie sa fie putin,ca sa fi sigura ca ia toata doza.Andreea si Ari(4.08.2006)www.flickr.com/photos/9544071@N07/2075863663/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Fetelor am intrat rapid nu am timp ca Flo face baie la fata si o pune la nani apoi face el si eu mai strang si impachetez ce mai trebuie ca inca nu sunt gata bagajele of course mai e ceva ce trebuie spalat strans impaturit gasit etc.
Va pup mult pe toate aveti grija de voi ne auzim luni ca maine dim la 9 vine taxiul sa ne duca la aeroport si ajungem in iasi abia la 22:00 ora romaniei.
Pupici inca o data multumesc de urari ne auzim luni.

Babee La Multi Ani sa fii fericita si nastere usoara si bebe sanatos si papacios.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Cristina eu ii puneam medicamentele in lapte, ca ea nu bea altceva, si a avut efect.Multa sanatate.

Raluca si Riana(2 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Neata si La multi ani lui Cristi baiatul lui She_wolf.

Am avut o zi extraordinara, cred ca a fost cea mai frumoasa de pana acum.Mi-am facut bilantul si am tras linie.Sunt fericita ca am doi copii sanatosi,ca am un sot care stie -inca- sa ma bucure si sa imi faca surprize (chiar daca ma mai supara el uneori si l-as trimite in lume ),ca atmosfera a fost linistitoare si ca am o familie care tine la mine.Am realizat inca o data cine si cat de mult imi este prieten, ma bucur ca nu mai am prefacuti in jur si ca s-au dus.Ca probleme zilnice apar si dispar e deja ceva obisnuit, conteaza cel mai mult pentru mine ceea ce suntem.

Va multumesc tuturor de urari, si Doniro nu sunt gemeni(sincer ar fi fost si culmea sa aflu asta la 31 de saptamani).

Cristina poate nu e prea tarziu daca-ti raspund, la mine daca nu vor suspensia le pun supozitor.Sanatate lui Luca.
30/30

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Buna fetele!

Cristina_Ioana, si eu i-am mai dat in ceai sau in lapte nurofenul sau antibioticul, cand nu vroia sa-l ia. Si a avut efect. Sanatate multa lui Lucu si multi sa-i treaca.

Cristi al lui She_wolf , sa fii sanatos si sa ai numai bucurii!

Tweety7 , multa sanatate si fericire!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all" target="_blank">Filmulete

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Tweety: la multi ani!!!!!
petrecere frumoasa...

Cristi al lui She Wolf: La multi ani!!!

Sanatate si multe bucurii la toata lumea!

P.S. Cristina-ioana:ce faceti?Ce face Lucu?Sunteti mai bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

LA MULTI ANI!
Tweety

cristina ioana, multa sanatate lui Luca!
babee, frumos, esti o fericita!

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
Craciunul piersicutelor-colaj
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Babee, ai dreptate, nimic nu e mai important decat armonia si fericirea in familie! Iti doresc sa fii mereu asa cum esti acum si sa ai parte numai de bucurii de la cei dragi!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all" target="_blank">Filmulete

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput