Hipospadias (4)
Raspunsuri - Pagina 12
sama spune:
Mai fetelor...se pare ca eu am avut noroc, in ceea ce priveste curatenia din spital.
Dupa cum v-am mai povestit, in acea perioada s-au perindat cei de la Sanepid prin spital si nu va zic...spalau de 4 ori pe zi pe jos si tot de atatea ori dezinfectau chiuveta si noptierele, la toaleta nu va zic...intruna freca una pe acolo pe jos si toaletele, de ma...dispera mirosul ala de dezinfectant, avea un parfum... de ma lua cu dureri de cap. Iar in camera...nu spala nimeni rufe sau...alte minuni pe acolo...clateam castronelele puiutilor si atat...
De facut baie...ce sa zic...eu am facut in camera aia in care nu prea intra nimeni, daca le "unsesem" bine, acolo ma bagau sa fac dus ca...la noi fiind operat in mai, era cald deja si...numai cu servetele umede...nu prea era suficient. Eu am avut-o pe mama cu mine si o lasam pe ea si fugeam la dus. Dar pe Iannis...numai cu servetele il curatam.
Mancarea e super ok ptr copii, se face mancare de mai multe feluri fiind copii de varste diferite, si iti dadea de care aveai nevoie, si ptr mine de multe ori am luat tot de la ele ca...daca le scapi ceva...se rezolva, fara frica de a lasa alti copii nemancati ptr ca fff multa mancare se arunca, era destula. Toata faza e ca trebuie sa fii dotata cu castronele, farfurii, in care sa iei mancarea ptr ca ele nu au, vin cu oalele pur si simplu. Si asa cum a zis si Dana mai e si bufetul acela pe colt de unde poti lua minuturi din astea calde.
Eiii si apoi...ce sa faci...sunt cateva zile...te adaptezi la situatie ca...nu ai incotro, ca acasa...nu e nicaieri, pe acolo se perinda multa lume, fiecare cu tabieturile si mofturile lui...
Eu am avut noroc ca in acelasi salon cu mine a fost tot o mamica cu un baietel op de HP cu o zi inaintea noastra si de externat ne-a externat pe amandoua odata, deci prea multi copii nu s-au perindat la noi in salon; a fost un baietel op de apendicita vreo doua zile, apoi un altul op de ceva la rinichi...nu mai retin ce, care si el a fost externat tot in aceeasi zi cu noi, asa ca...a fost ok.
Trebuie sa te inarmezi cu rabdare, muuuulta rabdare....
Sama si Iannis.
dana_martie spune:
Cand am zis de sila, nu m-am referit la cada.Ca oricum aveam papuci Sila de ce urma, mamici care sa se uite urat la mine, chestioa asta de clandestinitate balcanica..
Oricum timpul trece atat de repede in spital.. nici nu simti cum trece timpul!
Sama, la cat timp mergeti la control?
try spune:
Roxana, filofteia, nu, el inainte de operatie nu a avut erectii.
Dupa ce v-am scris am observat prima data o prima erectie tare sfioasa dupa ce s-a trezit din somnu lde pranz in weekendul trecut. Dar slabuta, ca a zic asa, departe de ce erectii imi oferea si imi ofera frate-su (3 ani si 3 luni).
El are putica tare mica, si pe de-asupra mai e si ascunsa pe jumatate in straturile de grasime de la baza putei. Dr. mi-a zis ca pe masura ce va creste, acea grasime ca de bebelus se va disipa si atunci puzta o sa aiba sansa sa se vada in toata lungimea ei.
Deci in wee trecut e prima data cand a avut o erectie si aia usoara.
Acu' el mititelul o mai avea, dar daca e in pampers toata ziua... Insa la alex le observam chiar daca era toata ziua in pampers. Ba la baie, ba cand il schimbam, ba cand il mai lasam cu fundu' gol pt aerisire.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex (3 ani) si Adrian (1.5 ani) ..... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II
aliflo spune:
Buna fetelor!In sfasit acasa, credeam ca nu mai ajung.In primul rand La multi ani Ana-Maria!Nici nu stiu cu ce sa incep mai intai.Cata este bine,cred ca i-au facut ceva ca este mai neastamparat acum.Cocoselul mai este umflat f putin spre varf,de fapt pielita, in rest mi se pare in regula numai ca nu am mai reusit sa vad cum face pipi de cand i-am scos sonda.Despre spital ce sa va mai zic ca a cam zis Dana totul,ea s-a miscat mai bine ca mine si a avut ceva mai multe informatii.Catalin se simtea bine in salon(va dati seama erau copii, alerga pe acolo),erau patru paturi,fetele care au fost cu mine acolo chiar m-au ajutat cand am avut nevoie.Cu spalatul era intr-adevar problema dar s-a rezolvat si asta cand ne-am mutat in casa Mcdonalds,asta fiind vineri 25 ianuarie.Acolo a fost mai bine mai ales ca a stat si sotul cu mine si s-a mutat o mamica din acelasi salon cu mine care avea un baietel de 6 ani tot cu hp.Si micutul meu s-a oparit mai ales de la diaree, dar mi-au dat asistentele o crema f buna i-a trecut imediat( cred ca era ceva ce foloseau la sectia de arsi).
O sa mai intru maine seara sa va mai povestesc cate ceva.
Doamne ajuta!
strumfi2004 spune:
Alina, bine ca v-ati intors cu bine! Bine ati revenit! Doamne ajuta, sa fie bine puiul mic!
Gratiela, Maria si Stefan
Crede in ochii copilului tau!
filofteia spune:
quote:
Insa la alex le observam chiar daca era toata ziua in pampers. Ba la baie, ba cand il schimbam, ba cand il mai lasam cu fundu' gol pt aerisire.
Try, asa era si la Adi si inainte si dupa operatie.
Alina bine ati revenit. Imi pare bine ca vestile sunt bune.
roxana c. spune:
Alina, bine ati revenit! Sa va ajute Dumnezeu sa fie bine in continuare
Sunt la servici, si se pare ca si Emilia si Gratiela sunt tot la servici
Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)
filofteia spune:
quote:
Eu da. Si am avut si doua sedinte pana acum. Dar acum urmeaza un pic de relas, ca noi avem program scurt si il aduc pe Adi la mine. Adora sa vina la mine la serviciu.
afibebe spune:
salutare si de la noi.
deocamdata nu avem vesti.am vrut sa mergem la control la dr Basca in Ianuarie insa bebe a fost ft racit si am hotarat sa mergem doar prin aprilie.
am fost la Sb la un control la un medic de specialitate care ne-a spus ca nu e necesara operatia.
el are jetul ok.
urineaza fara intreruperi si zicea ca si putica e normal dezvoltata.
acuma nu stiu ce sa zic.
totusi as vrea sa merg cu el si pana la Basca.
voi ce parere aveti?
va pup si multa sanatate micutilor.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
roxana c. spune:
quote:
Originally posted by filofteiaquote:
Eu da. Si am avut si doua sedinte pana acum. Dar acum urmeaza un pic de relas, ca noi avem program scurt si il aduc pe Adi la mine. Adora sa vina la mine la serviciu.
Ce-am nimerit!
Si ale mele vor sa vina la mine la servici, dar nu prea le iau decat rareori ca ma zapacesc la cap.
Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)