LMA!Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (125)
Raspunsuri - Pagina 13
Donia spune:
[omulet care se scarpina in cap]
Ce sa zic, cu ce sa incep... sunt cam pe langa, dar am vrut sa ma bag si eu in seama, de fericita ca existati si ca imi beau cafeaua cu voi!
A, asta de ieri vroiam sa o spun: sunt me-se-ri-a-sa la canasta!
Ce covor, domnule, ala e covor? Pai mai suspinam eu la covoarele voastre? Chestia aia e pe post de loc de joaca al lui Cristi, cea mai putin urata chestie pe care am gasit-o la pret mic.
Si ce o sa fie sambata, ma rog?
Yagmur, daca vii aici o sa ma trezesc bucuroasa oricand ai chef sa ma strigi... ce sa ma mai trezesc, nici n-o sa ne mai culcam! Sa ma anunti cand sa iti fac invitatie, cazarea, masa si transportul sunt asigurate.
Mai vroiam sa-i spun lui danita ca soapta, nesoapta, eu am azuit si cred ca e cam obraznica... auzi, inca o data la Monaco! Inca o data... ntz!
Intrebare nationala: nuielusele, joardele, sau cum vreti sa le spuneti nu sunt obicei peste tot in tara de Sf. Nicolae?
ruxandra, unde tot dispari cateva zile la rand? mai rasfata-ne cu prezenta, te rog, ca mintenas pleci iar in munti si nu te mai vedem vreo 2 luni, cat dureaza sarbatorile in familiile boieresti (ma astept ca ca voi sa sarbatoriti si dupa calendarul vechi, nu? )
bambo, ce frumusete de fetita, parca e o papusica lasata de Mos Craciun sub brad!
flore, o printesa imbracata cu rochita roz... cred ca nu te mai saturai sa ii faci poze.
mamaana, La multi ani pentru Tudor! Sa aiba parte numai de lucruri bune si de o viata frumoasa!
Ce de peripetii ai avut cu nasterea fetelor, bine ca sunteti bine cu totii.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
dianocica spune:
quote:supeeer! gata, vin. vezi ca de craciun ajung, sa vorbesti si de zapada, te rog
Originally posted by Donia
sunt me-se-ri-a-sa la canasta!
mamaana lui tudor ai o familie minunata!
gata, suntem propritari. acum nu mai trebuie decat sa o scoatem la lumina bai, frumos cartier titanul asta...n-as fi crezut...chiar f frumos. mai ca m-as muta acolo
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel
mamaana spune:
quote:
Originally posted by dianocica
gata, suntem propritari. acum nu mai trebuie decat sa o scoatem la lumina
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel
felicitari pentru garsoniera !!
asa a zis si Tudor fetelor in seara cand am semnat actele "gata am castigat o casa, acum mai trebuie sa o platim"
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
flore26 spune:
quote:
Originally posted by mamaanaquote:
Originally posted by dianocica
gata, suntem propritari. acum nu mai trebuie decat sa o scoatem la lumina
diana si david 03.12.06
felicitari pentru garsoniera !!
asa a zis si Tudor fetelor in seara cand am semnat actele "gata am castigat o casa, acum mai trebuie sa o platim"
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
Flore Alessia Liane (16-12-2006)
dianocica spune:
din ciclul culturalizare, daca doriti sa mai auziti si altceva, sa va clatiti un pic mintea, cititi www.hotnews.ro/Actualitate/Diaspora/articol_2080361/Ziaristul_italian_care_s_a_dat_drept_romanItalia_o_ia_in_directia_xenofobiei.htm" target="_blank">aici interviul pt hotnews al ziaristului italian care s-a dat drept roman 10 zile in europa
cred ca mai trebuiau vreo douaj de virgule ca sa se inteleaga ceva..
diana si david 03.12.06
dayanara spune:
ziggy - e scump foc calin , ce buculetze are !
mie mi se pare ca tudor seamana bine de tot cu gemenele :) frumosi toti 3 de altfel
dbunny - sa va faceti bine repede,
daca il apuca pe ivan si bronsiolita eu fur butoiul si ma mut in el
ivan si dayanara
lizzy spune:
tudor de mamaana!!!
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
Donia spune:
Azi cand am dus-o pe Roxana la scoala am vazut o tipa atat de frumoasa! Dar era frumoasa rau! Efectiv n-am putut sa plec, am stat in masina vreo cateva minute sa ma uit la ea si nu puteam sa imi dezlipesc privirile. Ca stil, gen Liv Taylor... tipa avea pe cap o bascuta tricotata, era atat de simpla si atat de sic...!
Bine ca nu sunt barbat, ca eram un barbat bolnav la ora asta
Ca tot vorbeati de serbari de Craciun... la Roxana se organizeaza Concert! Canta nu stiu ce cu corul si apoi au si poezii... noi habar n-avem de cantece, totul e surpriza... de abia astept, maine dupa-masa.
aka, citind de Cristina mi-am adus aminte de Roxana, tot ce nu gaseam noi gasea ea, era deja o obisnuinta sa o intrebam pe ea unde e cate ceva si ne ducea frumusel la locul potrivit!
Nu fii modesta, ai fata destepata! (si eu )
dianocica, ce fain cu melcul, sapunul si buretele!
desiree, felicitari pentru post, tin pumnii sa iasa si sper sa gasesti solutii pentru tot!
Dia, imi pare rau ca esti iar ingrijorata... dar sa stii ca si un pampers plin poate sa faca o diferenta la cantar.
Si ce fel de cantar folosesti? Ca daca e din ala de adulti sa stii ca nu te poti baza prea bine pe el, nu e deloc sensibil la diferente mici.
luly, cu riscul de a te enerva, ati facut teste pentru alergie la Di?
acs, lipsa totala de inspiratie in ceea ce priveste cadoul pentru sot... anul trecut i-am luat doua CD-uri cu nu mai stiu cine , ceva ce ii place... parca si un plovar? Ce m-am ramolit... trebuie sa ma uit la poze.
auras, dar tu te lupti cu tornade acolo ce sa zic si eu, in curand ma vad tot asa, ca ieri a daramat Cristi portita, nu stiu cat il mai tin pe loc...
dianarus, la faza 2 de muci am ajuns si noi, aia mai galbui si putin ingrosati, dar acolo s-a oprit evolutia lor. Am dat doar cu ser si aspirat cu pompita de vreo 2 ori pe zi... acum s-au mai imputinat. In afara de a-i curata nu cred ca ai ce sa faci, picaturile medicamentoase de nas nu ajuta decat la reducerea congestiei, dar in timp pot sa aiba efect contrar, asa ca e bine sa nu abuzezi de ele.
Monica, sanatate multa si rapida lui Dragos!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Donia spune:
quote:
Originally posted by dianocicaquote:supeeer! gata, vin. vezi ca de craciun ajung, sa vorbesti si de zapada, te rog
Originally posted by Donia
sunt me-se-ri-a-sa la canasta!
gata, suntem propritari. acum nu mai trebuie decat sa o scoatem la lumina bai, frumos cartier titanul asta...n-as fi crezut...chiar f frumos. mai ca m-as muta acolo
Felicitari pentru cuib! cand va mutati?
Da, zapada cernem zilnic, discret, ca sa putem sa si circulam... ca sper ca o sa vrei sa vezi si Niagara, nu? Ziua plimbari si noaptea canaste... un vis!
desiree spune:
[quote]Originally posted by Donia
Sa ma anunti cand sa iti fac invitatie, cazarea, masa si transportul sunt asigurate.
[omulet cu doua degete ridicate si plin de speranta] viu si eu, si eu!!!
Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=2753&from=search&keyword=PETRE" target="_blank">votati un super-bebelush !!!