LMA!Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (125)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

donia, dianocica eu sunt in butoi si voi discutati despre canasta?????? toata noaptea?????? in canada????? cu zapada?????????? cat de tare vreti sa ma ingropati??????? hai ca suntem 3 la canasta, mai trebuie una.......l-as lua pe florin, dar eu nu joc NICIODATA cu el ca ma oftic

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

LA MULTI ANI! TUDOR multa sanatate si multe bucurii.

SARBATORI FERICITE!
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA, SARA si ANTONIA(21.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

quote:
Originally posted by desiree

www.youtube.com/watch?v=dDZ4ewrDZ0s&feature=related" target="_blank">pe ce muzica mananca fi-miu mai nou!!!

Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;

www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=2753&from=search&keyword=PETRE" target="_blank">votati un super-bebelush !!!

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 14
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Sarbatori fericite !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

din amintiri.....
desiree la un moment dat tot va trebui sa incepi munca. la ce program....cum va da DD. dar, daca crezi ca ti-ar placea jobul propus.....go for it! multa bafta....tin pumnii, stiu cum e! iar la alaptat ....nu renunta, mentii dim si seara. dar iti recumand, daca te bate serios gandul, sa iti iei pe cineva sa stai cu ea cam vreo luna, pana se obisnuieste octavian si pana ii invata ea toate tabieturile
dia 300gr??? zic si eu....n-o fi pampers, proaspat mancata data trecuta.....chestii de astea? poate o fi de la agitatia ei non stop......zic si eu
bambo 1 NOAPTEA???????????????? cat doarme ziua? tine-o mai mult treaza ziua, nu poti? sincer, nu mi se pare o ora tocmai ok pt bb sa isi faca somnicul.......sau e extaziata de ceva si e numai o perioada?
mamaana Tuodr! Sa cresti mare, sanatos, frumos si sa ai grija mereu de printese!
donia bine ca citeste in loc de tv si nu invers. de fapt de la roxana nu ma asteptam la nimic mai putin! concert maine.....ii tin pumnii sa iasa bine! si tie.....distractie placuta si sa nu uiti sa iti iei servetele la tine
dianarus pt muci....ser si aspirat. la greu. vibrocil a fost la noi ok, mai reducea secretiile, colargol nu mi-a placut deloc. multa multa sanatate......sa nu dati in altele!
iuly imi pare tare tare rau ca di are iar probleme........mama ei de DA! va pupam
dianocica felicitari pt garsoniera! l-ati luat pe d pana la urma?
donia in moldova si oltenia (acolo stiu sigur) nu se da nuielusa de mos nicolae. in ardeal. da. noi am stat 10 ani in ardeam.....am preluat obiceiul anul asta matei a fost singurul care nu a primit.....cica e prea mic (ai mei sunt responsabili cu nuielusele), dar dani, care e mare, a primit
mor de draci ca nu pot sa vad cracii lui a_deju si multe alte poze
am facut tochitura moldoveneasca.....ma duc sa fac si mamaliga
pupici

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoshika spune:

LA MULTI ANI lui TUDOR, Mamaana! Sa-ti traiasca baiatul!
11 ani... maaaaaaaaama! multi inainte! sa fie sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Din ciclul.. de mic se vede ca-i geniu.. am acasa alt artist.

Dupe ce conu nu servii la pranz decat cateva linguritze.. credeam acu ca-i cu foamea-n gat. Ei ash! Asa ca primii linguritza nr 2.. poate, poate pareau cerealele mai imbietoare. Si dansul ce facu? Incepu a "crea creatii" pe tablitza de la scaunul de masa. Adica isi muta cu linguritza cerealele din castron pe tablitza si acolo incepea a le intinde, alea, alea.. la un moment dat abandona linguritza si lucra numai cu degetele. Ce mai.. artist sadea; musai sa se exprime.

.. acu il invata ma-sa rafinamente culinare.. svaiter+boabe de struguri.. yamy, yamy. Si percuteaza.. nu se-ncurca. Si se converseaza cu fra-su... numai el stie ce-i zice, dar pare tare convins.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore (1)

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

multumim de raspunsurile legate de rosii vom folosi si noi de la conserva

Am fost la plimbare a venit ca o purcica cum vedea un copil fugea inspre el si incepea sa-l traga

Desiree-interesant articolul despre tv,deocamdata se uita f putin ,reclame si desene animate
Danita-multa sanatate
Tema cadou pt sot:-si eu eram in pana de ideidar mi-a venit una sa-i fac o poza mare mare cu antonia si tati o inramez si gata cadoul sa vedem daca reusesc
Ruxandra-
Mamaana-pt Tudor, sa-ti aduca numai bucurii
Flore-si la mine merge rau calculatorul
Dbunny-faina reteta dar cine sa o faca
Dianocica-felicitari pt cuibusor
Laura-butoiul e inchis,cum ai intrat? sa treaca supararea
ieri a doarmit doar o data de la 2 pana pe la 3 si ceva cred ca de la dintisori i se trage,e f agitata
azi a dormit de la 13 la 14.30 si de la 17 la 17.30 sa vedem cand se culca in seara asta

fug ca tipaaaaaaaa

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 14
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Sarbatori fericite !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

oficial am luat muci :( muulti. eu. el cu ai lui, eu..cu ai amandurora. a, pt canasta asteptam pe cineva de la mare, sa ne organizam si vara

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

.. iar din ciclul.. viata poate fi o curva..

De abia am aflat ca era sa dea masina peste finutele noastre. Inca tremur. Din fericire n-au patit nimic.. ele; a dat doar peste doamna care le duce la gradinita. Nu fff grav, dar la varsta ei.. pb la bazin, picioare.. . Erau pe trecerea de pietoni. Dumneaei a avut prezenta de spirit sa le impinga pe fetite in fatza.. au ajuns la refugiul ce separa cele doua sensuri si bine ca s-au oprit. Doar s-au zgariat un pic si sunt ingrozitor de speriate.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore (1)

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

acs off...cum sa fie in acelasi timp..:((( ce o fi in sufletul tau...dar si ce bucurie..cu 3 minuni

rosii in bulion pana acum nu. dar am vazut un articol horror despre ketchup. de care nu va pupa ever.

bambo super poza cu ea mica langa brad. o jucarie

pt duamna katrinela o dedicatie speciala

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput