LMA!Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (125)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Hop si eu, intarziata, intr-un tarziu si citita in zig-zag!
Tot cu dosul in sus si cu nervii prastie, casa nu am gasit (cand o sa-mi mai revin va povestesc din peripetiile cu agentiile imobiliare si cu proprietarii vanzatori)!
Zic La multi ani Oanei de Dianav si Bebytei cu intarziere!
Laura, felicitari, bravo, sa-ti dea DD sa fie job-ul ideal. Iar de aia la care ai zis pas sa nu-ti para rau nici o secunda!
Madaluta, felicitari pentru caruciorul roz confirmat!!!
Temele: brad-artificial, mic si cocotat pe o masuta cu spranta (absurda probabil) ca nu o sa se agate de el!!! Totul de plastic!
Faza este ca plecam de Craciun la ai mei in Moldova si probabil nu luam bradul cu noi...iar ai mei nu cred ca mai fac brad!
Cadouri pt el...habar nu am, pana totala de inspiratie, astept sa ma inspir de pe la voi! Anul trecut i-am luat niste sosete de lana crosetate manual, care i-au fost minunate la bocanci si o pereche de papuci de casa moi de care e si acum indragostit!!!
Dorinte?!!! Hmmm, Hmmmm, Sanatate multa si la toata lumea doresc! ( si o casa mai mare, si un job mai bun, si sa mearga busines-ul domnului...dar daca suntem toti sanatosi eu ma declar multumita!)Ah...Danita si eu as vrea la Monaco (eventual in ziua cu cursa de F1!!!)
Aha, si aflu ca Dianocica se muta in Titan...brava...gasca se largeste...poate asa apuc si io sa ne cunoastem!!!
Roxanica, stai calma ca te acomodezi repejor cand incepi job-ul!!!
Io gata, fug la munca, va anunt oficial ca abia astept sa se termine anul asta ca tare stressant a fost (si inca nu s-a terminat) din toate pct-le de vedere!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

Asa ma inerveaza netul asta...merge forumul ffff greu...yahoo, deloc, aproape...si eu ce fac??? Stau si tot restartez calculatorul asta...

RUXANDRA pai ce cauti TU pe langa butoi? Ia pleaca de acolo...sunt atatea lucruri mai frumoase de facut, ca tot vine mosu...
Asa de bine e cand iti lauda cineva copilul...si daca sunt si atatea laude...
MADALUTA felicitari pentru bebelina...esti o norocoasa

Flore Alessia Liane (16-12-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Tudor

Mamaana.. 11 ani!!! ce flacau mare ai! Sa-ti traiasca!

Ma insel sau e cel mai senior dintre fratii de fulguleti?

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore (1)

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

TUDOR de mamaana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

dayanara mersi de link...dani n-are semnre de gastroenterita...doar de bronsita pt care i-a tratament

Am uitat sa-mi spun si eu dorinta de Anul nou: sa trecem cu bine peste operatia lui Dani...

Am gasit o reteta de biscuiti(galletas) pt copii, care cred ca le putem da tuturor bebeilor Craciunul asta:

Aveti nevoie de: un shortz enorm, timp liber si nishte picaturi de iubire

Fursecuri cu mermelada si iaurt:
Ingrediente: 300gr faina, 125 gr margarina, un galbenus de ou, 80 gr iaurt natural, un praf de sare, 100 gr mermelada dupa gust, 4-5 linguri de zahar tos pt ornat.

Elaboratiune:
1. Puneti cuptorul la incalzit la 180º
2. Cerneti faina intr-un bol si puneti margarina razalita deasupra(sfaramata).
3. Amestecati cu mana.(aici e partea faina...peste un an doi si copiii pot ajuta la amestecat)
4. Adaugati galbenusul, iaurtul si sarea si amestecati bine.
5. Formati o mingiuca cu aluatul inveliti-o in film transparent si bagati la rece o ora.
6. Intindeti aluatul cu druga de grosime de 3mm.
7. Taiati fursecurile cu forme de care doriti(daca aveti rotunde de 5cm de diametru v-or iesi cam 20-25 de fursecuri). In mijlocul fiecarui fursec (jumatate din cantitatea de fursecuri)faceti o gropita, sau taiati cu un degetar mijlocul afara.
8. pregatiti tava cu unsa cu unt si faina sau hartie de copt. Puneti fursecurile deasupra.
9. Coaceti timp de 15 minute, pana capata culoare aurie.
10. dupa ce s-au racit ungeti un fursec negaurit cu marmelada si deasupra asezati un fursec gaurit in asa fel incat sa se ridice putin in sus marmelada.
11. Presarati peste fursecuri zaharul tos.

Care le faceti sa ne spuneti cum ies... ca eu pana dupa Craciun nu stiu daca apuc sa fac...

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

TUDOR!

Sa ai parte de toate cadourile pe care ti le doresti! Sa fii sanatos si fericit! Sa te distrezi impreuna cu surorile si parintii tai!
Mamaana, felicitari pentru copiii tai minunati!

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

Tudor la 11 ani

da, e mare, 'fract mare' cum zice el in romaneste

multumim de urari

Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziggy spune:

Pentru tine Ruxandra si pentru celelalte minunate care nu au putut vedea pozele, mai pun un link:mot si tort

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mamaana

Tudor la 11 ani

da, e mare, 'fract mare' cum zice el in romaneste

multumim de urari

Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)

Ce ochi are....!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by ziggy

Pentru tine Ruxandra si pentru celelalte minunate care nu au putut vedea pozele, mai pun un link:mot si tort

poze
calin

Calin (5.12.2006)

Ce scump e...chit ca te vad cam zgarcita cu pozele..hai mai cauta si mai pune ...

Mamaana ...Tudor iti seamana leit, sau mi se pare mie? Sa-i fie viata plina de fericire si noroc! I-ai spus La Multi Ani din partea mamicilor de fulguleti ? si mai ceva... te ajuta cu fetitele? sau e deja prea preocupat cu alte treburi de baiat mare

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput