LMA!Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (125)
Raspunsuri - Pagina 11
Yagmur spune:
Tot pe fuga.. n-am recuperat decat vreo 2 pagini citite pe diagonala
Madaluta, super veste.... ma bucur enorm pentru bebe 2 fetitza
Laura, felicitari... si va fi bine si cu Dani... o sa vezi tu
Ziggy, mi-a placut tortul
Asiza, ce bine aratati.... saptamana viitoare vin peste voi
Ktrinel, acum daca iti spun ca dupa rondul de dimineata mai venea Exarhu la cafea la mine te enervezi?
Auras, ce familie frumoasa sinteti
Dianocica, Luca are muci DOAR la noi acasa... la dadaca nu are; cred ca avem un aer super uscat in casa.... trebuie umidificator...
Ma asteapta zeci de mii de emailuri dupa ce am stat de la 8.30 pe teren si in sedinte..... si totusi cred ca peste 20 de ani terminam drumul asta
Pup
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
Yagmur spune:
tot eu...
donia, eu m-am indragostit de voi.. pe bune ca vin in canada numai ca sa va cunosc.. si nu uita: eu fac ce imi pun in minte ; si apropo' de joarda - cand am venit la Cluj imi zice cineva de la job ca nu am fost cuminte si ca imi aduce o bota (joarda) iar eu aveam privirea mirata a unui bucurestean - anu' asta am primit 3 bote
dbunny, ce brad super.. si ce ochii....
inapoi la treabaaaaaaaaaaaaa
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
desiree spune:
www.youtube.com/watch?v=dDZ4ewrDZ0s&feature=related" target="_blank">pe ce muzica mananca fi-miu mai nou!!!
Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=2753&from=search&keyword=PETRE" target="_blank">votati un super-bebelush !!!
madaluta spune:
multumesc mult de tot atat pentru felicitarica t si pentru sfaturile legate de brad
Legat de dorintele din noul an in afara de sanatate copiilor si familiei, chiar nu stiu ce altceva vreau. nici macar ce cadaou sa-mi aduca mosul nu stiu...Si nici atat nu stiu de cadou sa-i iau lui Cip , asta aparopo de
quote:
Aaaa, uitasem: si sa-mi vina o idee stralucita pentru cadoul pe care vreau sa i-l iau sotului. Chiar asa fetelor: Ce cadouri luati sotilor de sarbatori?
Chiar asa..dati si voi ceva idei..
Eu nu vreau sa-i iau ceva banal,care ii trebuie( gen camsi pulovere,manusi, cravate ,parfumuri) , ci ceva ce sa ii faca placere, sa il surprinda...da in pana de idei k anul asta, nu am mai fost de mult.Poate anul trecut, dar atunci eram lauza..si nu se pune..
Madalina 18+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Darius la 11 luni
VIENA
Ktrinel spune:
yagmur..wwaaahhhhttt??? ... acum daca iti spun ca dupa rondul de dimineata mai venea Exarhu la cafea la mine te enervezi? ...bine mai draga, ete na, pe la mine venea dupa rondul de noapte ...dar il serveam cu ceai iti urez succes ...«succese in munca, desigur»
madaluta spune:
Flore: rochita super..da prinetsa de o mie de ori mai mult. De-abia astept sa cumpar si eu rochitele...
Dbuny: Credeam k darius al meu are cei mai albastri ochi din univers, dar nici pe departe pe langa voi...sunt super..
Dianocica: Ai grija ce semnezi pe-acolo...Sa o stapaniti sanatosi, cu anticipatie...
Monicabb: multa santate si aveti grija cu rosu ala din gat ...
Iuli: chiar nu stiu ce sfat sa iti dau..Poate n-ar trebui sa o muti definitiv la o alta gradi ci daor temporar sa vezi daca asta ar fi cauza sau nu..
Desiree: multumim pt articolul interesant.
Bamboleta:eu pun in mancare rosii congelate. Am congelat din toamna special pt mancare lui.
Madalina 18+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Darius la 11 luni
VIENA
ruxandra_sb spune:
Cu intarziere un lui Seba de Anateo!
.. nici nu stiu cu ce sa incep:
Sa am un gand bun pt mama sotului lui Marani? Cum sunteti? Multa, multa sanatate.
S-o felicit pe Dandusa pt livret/brevet/diploma/fitzuica de stilist cu patalama de Blondi??? Sau pt dulcea reintregire cu iubita?
Sau pe Teutz pt primii pasi ai Alexiei, chiar de ziua ei?
Sau pe Desiree si Mamaana pt povestea nasterii?
Sau pe Laura si Desiree pt noul job? Sau pe sot de Dianocica+nevasta aferenta pt cadoul din Titan?
Sa pic pe spate in fata imaginilor cu vedere la chishoare lunji a lu sexy_mama_de_motan a_deju? Sau a dragalasilor Roxana si Cristi de Donia .. pe cand desfaceau cadourile de la mosu Nicolae sau .. se faceau ca impodobeau bradul? Sau a frumoasei familiei a lui Auras? Sau a puiului de Aka care a adus lui tati iaurtul din sacosa?
Sa-i pupacesc scurt pe bolnaviori.. Dragos de Monica, Marc, Ingrid de eri_ka, dd, Denis de Asiza, pisi, Antonio de crykett si a mamicilor Danita, Dianarus si Chris?
.. sa tin pumnii Roanei sa vina catelusa repede inapoi, lui Bambo sa-i adoarma printesa si inainte de miezul noptii, sa ma bucur ca Ivan de Dayanara e iarasi acasa
Sau s-o pupacesc pe Roxanica doar pt ca este Roxanica? Apropo.. ce mai zice? ce mai face? Cum fu la socrii? Mai traiesti?
Si sa ma plang ca nu pot vedea pozele lui Ziggy? Alaturandu-ma in acelasi timp celor care sunt convinsi ca albastrul din pozele lui Dbunny e trucat.
Ah, si unde-s pozele lui Asiza???
.. sigur mi-au scapat destule si n-am apucat vazut toate-toate pozele (ca nici chiar eu nu-s perfecta.. )
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore (1)
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by flore26
Tin neaparat sa va pove ceva: luni seara vorbeam cu Nicu despre ziua Alessiei, despre sarbatori...: ca trebuie sa luam rochita, ca trebuie sa luam cadouri la nasi, fini, familie, simbolice, dar tot pe bani se dau si alea, si alte cheltuieli...si ne socoteam intr/un fel sau altu banii pe luna asta...la final foarte dezamagiti, dar am zis las' ca nu/i bai...noi sa fim sanatosi...Ei, fetelor SE INTAMPLA MINUNI DE CRACIUN : ieri, mergem la vaccin, si cand ma urc in masina, zice Nicu "uite ce am primit din SUA, de la niste prieteni: 2 rochite pentru Alessia, absolut superbe PRIVITI...si o pereche de pantofiori de lac, roz...deci cum arata in rochite, am plans cand am vazut/o cat e de frumoasa...cealalta rochita e rosie,de catifea, cu sfetarel cu blanita, gen Craciunita...absolut superbe...Bun, a doua chestie...am depus si noi actele sa primit cele 2 milioane prima de nastere, dar nu mai stiam unde am pus hartia cu programarea...dar...ieri, in drum spre doctorita, i/am dat alessiei sa se joace cu portofelul meu si mi/a scos toate hartiile din el...si surpriza...si hartia cu programarea, asa ca ieri am scos si banii...care evident s/au dus la selgros pe cornete, coifuri...chestii pt chef...
.. dar randurile acestea m-au dat pe spate si asa tare m-au induiosat.. ca m-au facut sa parasesc, macar temporar, zona butoiului. Nu, nu eram intr-ansul. Eu respect regulile.Doar faceam ture de jur-imprejur.. pesemne il pazeam de altele.. posibile doritoare
Flore, uite un buchet mare, mare. Iar Alessia este absolut superba.
.. da, chiar ca se apropie
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by desiree
ruxandra, unde esti? stiu ca ai mai zis da tampa de mine a uitat! de unde procur si eu scaunul ala de masina MAXI COSI PRIORI XP (parca, NU?), trebuie sa il iau urgent si nu stiu unde sa ma indrept!sau cine ma poate ajuta!
.. scuze, era gata sa uit. Deci de la Maxi Cosi gasesti Priori XP la Miniblu.
Noi taman am achizitionat una bucata Tobi si una bucata Rodi XR. Sambata il testam pe Tobi, c-avem drum lung prin hatzisurile capitalei .. prietenii stiu de ce!! De abia asteptam!
Ah, si sa va zic cum facuram cu fondurile.. facuram cheta. I-am anuntat pe bunici ca, daca doresc si in loc de cadou, pot contribui la fondul "scaun pt bb". Iar cand Nasa ma chestiona ce sa-i ia conului de ziua lui si vroia sa ma tarasca pe la shoppinguri.. afla de fond. Si cum acus vine si ziua lui Matei.. ne-am mai recuperat din paguba.
mamaana spune:
buna dimineata !!
azi parca imi e un pic mai bine: nu m-au sculat decat de doua ori asta noapte; a treia oara a fost chiar inainet de 6:30 cand oricum suna ceasul, asa ca nu se pune
si tot azi baiatul meu implineste 11 ani ! La multi ani Tudor!! chiar acum 11 ani eram sus pe masa de nasteri
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)