Despre medici - un alt aspect...

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oliv75 spune:

N-am scris pana acum niciun mesaj la vreun subiect despre sanatate pt ca, in ceea ce ma priveste, as fi ipocrita sa acuz anumite practici la care in situatii de criza as apela.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicopuscasu spune:

Da, nici eu nu inteleg cum vi se pare normal sa dati la ORICE alta categorie de "meseriasi" si exact unde este vorba de viata voastra, nu.

Eu nu cred ca toate cadrele medicale conditioneaza actul medical, ca or fi existat cativa, asta e, e ca si cum ati spune ca "toti tiganii fura", ca "toti profii lasa corigenti ca sa faci meditatii cu ei", ca" toti politistii te amendeaza" etc samd....

De ce generalizati, nu inteleg...

Si zicea cineva " ca eu am nascut copilul, nu medicul"....mai sa fie...atunci de ce n-ai stat draga mea acasa, daca tot l-ai nascut singura??? De ce te-ai mai dus la spital??

Uite eu n-as naste nicaieri decat intr-un spital cu cati mai multi dr langa mine, in siguranta si nu m-as simti eu bine( caci aici e vorba de "simt") daca nu as da nimic nimanui.....si daca as naste la o clinica privata si as plati o caruta de bani, tot as duce niste prajituri si un suc, macar asa de gest...

Multa lume are pretentia "ca li se cuvine totul ca platesc asigurari de sanatate"....dar trebuie amintit ca banii nu ajung nici la doctor, nici la tanti asistenta si nici la tanti infirmiera....dispar mai sus undeva prin sistem unde NU sunt medici CI economisti, birocrati etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

quote:
Originally posted by nicopuscasu

Multa lume are pretentia "ca li se cuvine totul ca platesc asigurari de sanatate"....dar trebuie amintit ca banii nu ajung nici la doctor, nici la tanti asistenta si nici la tanti infirmiera....dispar mai sus undeva prin sistem unde NU sunt medici CI economisti, birocrati etc

www.nico.stfp.net

Nu este pretentie, este o chestie elementara si de bun simt, platesc o data asigurari pt ce sa mai bag si in buzunarul medicului/asistentei/etc,etc?
Off topic: Poate ma insel, dar felul in care pui problema tradeaza faptul ca lucrezi in sistemul medical.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

quote:

Si zicea cineva " ca eu am nascut copilul, nu medicul"....mai sa fie...

acu si p-asta au facut-o tot ei....
In tratatul de ginecologie vol1 pag 413-427, editura Presei Libere, Calea Floreasca 62-63 scrie cine are vergeturi si incontinenta urinara, ala a nascut. Dar stie cineva acu cit de elastic mai e vaginul Dlui Doctor Moraru de la Municipal dupa atitea nasteri?
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

quote:
Originally posted by Andrada

quote:

In tratatul de ginecologie vol1 pag 413-427, editura Presei Libere, Calea Floreasca 62-63 scrie cine are vergeturi si incontinenta urinara, ala a nascut. Dar stie cineva acu cit de elastic mai e vaginul Dlui Doctor Moraru de la Municipal dupa atitea nasteri?
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Ce, Andrada, nu stiai ca ei asa se exprima, cand au o nastere spun: "Ma duc sa nasc"sau "ma duc sa o nasc si pe aia".

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Andrada, esti tare!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

quote:

Da, nici eu nu inteleg cum vi se pare normal sa dati la ORICE alta categorie de "meseriasi" si exact unde este vorba de viata voastra, nu.

www.nico.stfp.net

E foarte simplu...
Viata noastra nu ar trebui sa coste...
Aici nu conteaza daca ai sau nu bani/asigurare...te pun pe picioare si se asigura ei ca platesti tu apoi...(chiar daca toata viata)
In Romania e invers...se asigura ca ai cu ce plati si apoi te pun pe picioare...

ORICE alt MESERIAS daca nu e multumit de cat ii dau poate fie sa imi faca o zugraveala proasta, fie sa ma tunda aiurea, fie sa imi raspunda urat...dar supravietuiesc si se repara fara sa aiba nimeni de suferit... (cel mult ma enervez dar imi trece)!!!!

In fine eu nu am nimic cu medicii din Romania...ca peste tot, sunt cei care merita tot respectul si cei de la care am invatat ca si fara 6 ani de medicina si 5 ani de rezidentiat eu stiu mai multe decat ei (cel putin in ceea ce il priveste pe copilul meu)

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, 3000km prin Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by Andrada

quote:

A

L#8217;amore che move il sole e l#8217;altre stelle.

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Pai bine mah...asta-i subekt de o stea?

--------------------------

quote:

quote:
--------------------------------------------------------------------------------

nicopuscacsu, !!!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

Si uite asa este improscata cu noroi lumea medicala ...

Mergi la inceput