Despre medici - un alt aspect...
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_man.png)
Guestus spune:
quote:
Originally posted by iahim
Si uite asa este improscata cu noroi lumea medicala ...
da...pai nu se acopera unii pe altii? daca ar incepe sa arunce javrele afara din sistem ai mai zice ca uite domle...macar fac ceva...dar din cite vad yo ei doar se cauta la motive.
daca tu acoperi pe 1 excroc esti in aceeasi galeata cu el...nu?
![](icon_smile_big.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/iahim/iahim.jpg)
iahim spune:
Si inca ceva:probleme de acest gen nu se posteaza si nici nu se rezolva pe un site,asta tine de limita bunului simt...Rezolva-ti problema fara a determina inca o data denigrarea medicilor!!!
![](images/user_woman.png)
denizel spune:
quote:
Si uite asa este improscata cu noroi lumea medicala ...
iahim, vorbeai cu nicopuscasu, nu? (si cand te gandesti ca e doar studenta...).
![](images/user_man.png)
Guestus spune:
quote:
Guestus,nu am cuvinte pentru tine si altii ca tine...
mare pacat..poate totusi iti gasesti cuvintele.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Androix/Androix.jpg)
Androix spune:
Meg, te-ai razgandit intre timp...
Da, probabil a facut confuzie intre ea si XIO, dar mie una mi-ar fi rusine cu asa coleg de breasla.
Apropo de toate categoriile de "meseriasi": stiti cand a fost ultima data cand am incercat sa dau bani unui medic pentru consultatie/nastere, adik nu pentru ceva extra gen venit acasa? Cand mi-a replicat ca el nu e frizer. De atunci ma tot straduiesc sa fac diferenta, dar cu asa specimene pe forumul asta imi vine din ce in ce mai greu
Andreea mama de Filip si Georgia
![](images/user_man.png)
Guestus spune:
Da tu crezi ca ei..maestrii ...asa ca intre colegi...se verifica la sectia nasteri pe forum sa vada cit primeste unul si cit altul?
Sint curios cum discuta ei intre ei la cafea...
"ai vazut draga.. X are 400 /nastere...a avut 15 nasteri numai luna asta....si anestezistii astia...uite ce tarif au si nu fac nimic. "...
![](images/user_woman.png)
Amethyst spune:
quote:
Originally posted by nicopuscasu
Si zicea cineva " ca eu am nascut copilul, nu medicul"....mai sa fie...atunci de ce n-ai stat draga mea acasa, daca tot l-ai nascut singura??? De ce te-ai mai dus la spital??
Uite eu n-as naste nicaieri decat intr-un spital cu cati mai multi dr langa mine, in siguranta si nu m-as simti eu bine( caci aici e vorba de "simt") daca nu as da nimic nimanui.....si daca as naste la o clinica privata si as plati o caruta de bani, tot as duce niste prajituri si un suc, macar asa de gest...
Multa lume are pretentia "ca li se cuvine totul ca platesc asigurari de sanatate"....dar trebuie amintit ca banii nu ajung nici la doctor, nici la tanti asistenta si nici la tanti infirmiera....dispar mai sus undeva prin sistem unde NU sunt medici CI economisti, birocrati etc
www.nico.stfp.net
Pai "draga mea" nu am stat acasa pentru ca in Romania nu exista posibilitatea nasterii asistate acasa, asa cum se practica in alte tari.
Si scuza-ma ca eu inca mai cred ca eu mi-am nascut fetita iar medicul care m-a asistat a avut rolul de a ma ajuta sa nasc fara incidente neplacute si de a interveni in caz de urgenta.
Eu ii respect pe doctori (pe unii dintre ei) dar nu ii divinizez. Si nici n-am simtit nevoia sa am o armata de medici langa mine cand am nascut decat poate daca as fi fost vreun caz grav, iesit din comun.
Si daca tu nu te simti bine daca nu dai uite ca eu ma simt vinovata si pentru ca am dat dupa interventie!
Deci gandim total diferit, nu cred ca era nevoie sa ma intrebi de ce n-am nascut acasa.
www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Babies are always more trouble than you thought - and more wonderful.
“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Pisicuta/Pisicuta.jpg)
Pisicuta spune:
SUNTETI FARA SPERANTA, ZAU ASA!
Ati transformat acest forum intr-un adevarat teatru de razboi si nu-nteleg ce anume aveti de impartit si ce castigati cand imprastiati atata venin pe aici!
Sa nu uitam ca "florile-s dalbe" si ca maine-poimaine "noi umblam a colinda/ pe la case a canta!"
VA DORESC TUTUROR SARBATORI FERICITE, CU NOROC, DRAGOSTE, LINISTE SI SENINATATE!
Pisicuta, de 2 X mamica!