Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (30)
Raspunsuri - Pagina 4
devylla spune:
Neata mamici,
Betty mandra mea inca are petele...e patata pana pe umar..l-a mostenit pe tasu' nu gluma.Aici se spune ca vor disparea in jurul varstei de 3-4 ani.
Rox Erika nu dadea semne ca pofteste.Insa aseara facusem o tochitura cu carne de porc...si-o tinea tasu' in brate in timp ce mancam...ii curgeau niste bale...cred ca a inceput si ea sa cam pofteasca
Annisia sunteti tare frumosi.Mi-a placut de Yannis tare mult,a creeeescuuuuuuuuuttt!Iar tu esti foarte frumoasa,sa sti(stiai?)
Apopos de balutze,Erika de la o vreme are cam multe balute,ii schimb babetica cel putin de 2 ori...si dupa ce i-o schimb,e uda si hainuta.Sa ii dea dintii?M-am uitat la gingiutele de jos...dar sunt moi...suza nu foloseste f des...ce am observat ca tot timpul vrea sa suga ceva...o avea vreo importanta?
despre kg si cat mananca nush ce sa zic...a mea mananca 120-140,6 mese pe zi...noptiile le doarme pana dimineata fara trezire.
Nu am mai cantarit-o de trei saptamani...la un moment dat era tare grasuna...acum a mai slabit,cred ca s-a inaltat.Am sa o cantaresc azi sa vedem.
Poze
www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Mogaldeata cu ochii migdalati
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. si Erika(31 august 2007)
daliaailad spune:
quote:
Originally posted by Si bv
Dragele mele,
Sper ca ma mai tineti minte, pt ca am fost si eu in grupul vostru, insa numai pana am intrat in concediu, pt ca acasa nu aveam net.
Mosul a fost darnic si mi-a adus un laptop, asa ca sper sa ma reprimiti la voi.
Eu am nascut natural, in 6 septembrie, o minune de fetita pe nume Raisa-Maria, care a venit pe lume la 39 de saptamani, a primit nota 9 si a avut 3,150 kg si 50 cm.
V-am vazut aproape tuturor bebelusii, va felicit pe fiecare, iar
daca sunteti curioase de bebelina mea, gasiti poze aici:
http://family.webshots.com/photo/2191376870072503584ibrFKS
Pupici,
Simona si bb Raisa (6 Septembrie 2007)
Poze
O dulceata de fetita Raisa ta! Sa va traiasca si sa va bucurati de ea!
Dalia
http://picasaweb.google.com/dalia.onara
slippers76 spune:
Neata
Simona, bine ati revenit! E o scumpica Raisa!
Devylla, si Vlad baleste taaare. SI isi roade pumnii si jucariile. Si tot asa, are gingiile moi, nu da semne ca ar vrea sa iasa ceva de acolo. Dar s-ar putea ca dintii sa "lucreze" in gingie si sa ii manance. Ce frumoasa e migdalata de Erika!
Prisi, ce batzoasa sta Mirunica ta! Si ce mare e! Si ce de cadouri a primit! Sunt tare dulci ghetutzele. Alea cu motocei. De unde le-ai luat?
Luy, ii fac si poze veveritzei, doar sa vina de la gradi. Azi dimineata m-a suparat destul de tare si cred ca o sa sarim peste lectia de patinaj si venim direct acasa.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
slippers76 spune:
Gabi, drum bun!
Rodica, ma bucur pentru vestile bune. Da Doamne sa fie bine si sa nu mai aveti nevoie de tratamente, internari si alte belele.
Rox, cum e Alex? Sper ca e mai bine. Of!
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
aeperju spune:
ba da, o sa mai cer parerea unor medici din iasi inainte de a ajunge la internare. poate mai exista vreo solutie. secretia de la ochisori nu mai e atat de abundenta dar exista iar lacrimile se scurg in lateral in loc sa se duca pe canal. azi ii fac analiza la secretie sa vedem daca dupa atatea tratamente cu picaturi mai este vreun microb. oricum singurele picaturi care mi le mai poate da avand in vedere varsta sunt Tobrex.
stam linistiti pana dupa sarbatori (oricum tre sa reparam parbrizul, mama ei de criblura)si mergem linistiti in ianuarie sperand ca vom gasi o solutie. in spital cica tre sa stea cu sonda lipita acolo la ochisor 24 de ore , nu cred ca as rezista sa-l vad asa. bbbrrrr! tre sa gasesc o alta solutie.
intr-adevar vaccinul nu i l-am facut pana acum fiindca daca-l faci (contine antipolio) nu e voie sa lucrezi la treburi sangerande 40 de zile. acum noi am facut deja doua interventii, luam o pauza cu masaj, spalaturi cu ser si probabil tobrex. oricum sunt curioasa ce va iesi la analiza.
emma
aeperju spune:
quote:
Originally posted by ANDREEA11
Ema as vrea te rog sa insist cu intrebarea de ce te a amanat cu vaccinul pt ca si eu sunt in acceasi situatie! Va rog stie cineva de dr NASCUTZI???????? este la IOMC!
M-a amanat cu vaccinul fiindca nu are voie sa umble la ochisor 40 de zile dupa vaccin. Asa ca am asteptat ca sa-i facem itnerventiile in speranta ca se va vindeca si apoi sa-i facem linistiti vaccinul.
emma
prisi spune:
'neata
Devylla Mirunica mea baleste de pe la 2 luni si dr. mi-a zis ca se pregatesc gingiutele, dar ca dintii o sa apara pe la 5-6 luni
Ana multumim , botoseii i-a adus mamaie de Mos
Emma
eu astept sa se trezeasca Miru sa plecam in oras sa ne cautam alt pat in dormitor, ca asta ma face cu nervii, a inceput sa scartaie rau si e doar de vreo 3 ani
va doresc sa aveti o zi buna
pupici
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
sim_stoian spune:
Neatza!
Simona, bine ai revenit!!! Am incercat sa te mai contactez pe messenger, te vazusem online, dar cred ca nu puteai vorbi.
Prisi, dulce tare Mirunica! Si mie imi plac ghetutzele alea. Sunt tare faine. Si de unde zici le-a luat Mosul?
Azi am o gramada de treaba, sper sa se mai insenizeze afara sau cel putin sa nu ploua pentru ca avem de umblat pe la banca, pe la shopping
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare
sim_stoian spune:
Crishtina
sarbatoritilor zilei
Gata, am plecat.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare