LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (123)
Raspunsuri - Pagina 18
Teutz spune:
Am niste nervi… merge yahoo-ul ca naiba, mai mult nu merge de fapt! Nu pot sa-mi citesc mail-urile, nu pot sa vorbesc pe messenger, nu pot sa scriu mesaje pe forum decat foarte, foarte greu si scurte! I-am zis lui Cezar ca, daca nu se ocupa serios de problema, ii arunc laptopul pe geam de nervi! La mesajul asta scriu de ieri dimineata, dar nu am putut sa-l trimit!
La noi a venit Mosul si afurisitul ne-a adus si niste muci, ca tocmai scapase fii-mea de ei acum o saptamana, dupa 3 saptamani de lupte grele! Daca-l prind…
Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Teutz spune:
Alaltaieri dimineata de-abia asteptam sa se trezeasca sa vad daca observa ghetutele. I-am pus doua pachetele de biscuiti si un mar, jucarii va primi de Craciun (eu stiu ca Mos Nicolae aduce dulciuri si fructe, iar Mos Craciun - jucarii). A vazut ghetele imediat, s-a dus la ele si a luat marul, restul nu i-a mai trebuit. A studiat marul ala, mai frate, de parca nu mai vazuse in viata ei asa ceva. Mi-l arata si radea si il intorcea pe toate partile. A muscat din el, l-a izbit de toate alea, ce mai, a fost incantata! La nici o jucarie noua n-a reactionat asa cum a facut-o acum cu un amarat de mar!
Multumim tuturor celor care ne-au admirat in poze!
Am vazut filmulete super cu viteazul Seba pe bob si cu dulcica Alessia la baita (ca tare e cand zice “pac!”)!
Teutz spune:
Dianocica, sa stapaniti sanatosi garsoniera! Ce bine ca e la Titan, ca esti mai aproape de mine, ne vedem prin IOR! Bravo David!!!!!
Ruxandra, felicitari conului pentru ca-l striga pe Matei!
Madaluta, sanatate multa!
Madana, bine ai revenit!
Aka frumoasa Cristina! Ce seara ati avut si voi pe la spitale! Ii doare in cot pe doctori de pacienti, fie ei si copii! Niste nesimtiti!
Dianarus Doamne, dar sa treaca anul asta mai repede, ca ati tinut-o tot din una in alta, bietii de voi! Sanatate multa lui Marc si tie multa putere si rabdare! Ma bucur ca a dormit bine azi noapte!
Teutz spune:
Ktrinel, ce de zapada, ce brad mare si ce frumos sunt decorate casele!!!! Super!!! De-abia astept sa ninga si la noi! Mi-ar placea sa avem zapada de Craciun. Alexia e mica de statura si bine proportionata, de-aia nu se vede ca e asa usurica. 1. Cereale ii dau tot din alea pentru bebei. 2. super asigurarea de viata! Vrem sa ne facem si noi in viitorul apropiat. 3. la spitalul la care am nascut eu nu dadeau voie taticilor in sala de nasteri. 4. da, Alexia are in mana un copanel, dar din ala micut de la aripioara, nu de la picior. Am facut tocanita pentru noi, dar ca sa poata manca si ea (adica nu am calit ceapa si am pus foarte putina sare). Am scos pielea de pe copanel si i l-am dat in manuta, sa vad ce face cu el. L-a mancat de au mai ramas doar zgarciurile de la capete si a urlat de mama, mama cand i-am luat osul din mana!
Teutz spune:
Anateo, felicitari lui Seba pentru primii pasi!
Daphna, sunt foarte frumoase pozele, mai ales cea pe care ai evidentiat-o tu! sunteti minunate!
Lavinia, condoleante! Trist!!! Doar 18 ani!
Donia, m-ai facut sa plang! La multi ani tatalui tau! Chiar daca e cu intarziere.
Dbunny, eu am cumparat ap meu cu 3 camere in 2005 si am dat 41 000 de euro, iar acum valoreaza o suta si ceva! Mai ca imi vine sa-l vand si sa ma mut in Spania la casa, mai frate! Multa sanatate lui Dani!
Danutz, au luat-o razna preturile la apartamente in Romania! Zilele trecute am vazut la o agentie imobiliara ca aveau la vanzare o garsoniera la et 8/10, fara imbunatatiri, confort I, in zona Electroaparataj (Pantelimon), costa 61 000 de euro!!! M-am crucit!
Teutz spune:
A_deju, petrecere frumoasa la munte! Asteptam si niste poze, da? Cu spatele gol!
Dayanara, imi pare rau ca sunteti internati in spital! Sanatate multa lui Ivan!
DeeaA, te-ai chinuit tu sa pui poze, dar a meritat! Ai un baiat de baiat! A crescut mult!
Dia, Alexiei ii fac mancarica separat, de obicei, (vorba Dianocicai, e mancare de oameni mari facuta ca pentru copii mici), si nu o mai blenduiesc de vreo luna, o strivesc putin cu furculita, iar carnita o maruntesc cu cutitul. Uneori ii mai dau dimineata painica cu unt, taiata cubulete si o mananca foarte bine. Fructele i le dau prin razatoare, mai putin banana, pe care o mananca din mana.
Teutz spune:
Donia, eu ii sterilizez Alexiei biberoanele pentru lapte si o sa fac chestia asta atat timp cat va manca lapte din biberon (am si eu un pitic, cum spunea Dia). Laptele si cerealele i le fac cu apa plata dar nu am fiert-o niciodata. Cu laptele de vaca, ca inlocuitor al meselor de lapte praf, mai astept, dupa 1 an si jumatate incolo, dar ii pun lapte de vaca in budinci, orez cu lapte, pandispan (mai rarut).
Asiza, of, ce rau imi pare ca Denis are dermatita! Multa sanatate! Si noi folosim produse din gama Mustela si sunt foarte multumita!
Laura, Alexia are urmatorul program de somn: 11- 13 (uneori chiar pana la 13.30), 17.30-18.30 (dar asta nu in fiecare zi), 20.30-8.30. Orele sunt aproximative ( + sau – o jumatate de ora). Olita nu avem.
Teutz spune:
Dianocica, Donia, m-ati facut sa balesc la ciocolata aia cu menta! N-am mancat nicodata, dar tare buna trebuie sa fie!!!!
Flore, mi-au placut tare mult pozele, sunteti niste frumosi toti trei! blondina mica si dulce!
Chris pentru povestea nasterii lui pisi!
Marani, sa dea DD sa fie totul bine luni!
Ma opresc inainte sa ajung singura la pagina 20. Imi cer mii de scuze pentru multele mesaje, dar v-am spus care e problema. Acum am prins un moment cand merge cat de cat Yahoo-ul si m-am grabit sa trimit ce-am scris. Sper sa mai pot intra zilele astea. Va pup dulce pe toate!
saryta spune:
Pentru cine doreste Vaca lola mp3 sau video ... o gasiti in 3maminovdec06 si daca le doriti si pe celelalte piese care sunt pe youtube eu le pun.
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA, SARA si ANTONIA(21.11.2006)
dianocica spune:
bai nene, ce vant bate pe la fulguleti... d era super obosit dupa o juma de zi la targ. am incercat sa adoarma pe la 6..pe la 7..a cazut lat dupa baitza , pe la 8 si un pic. parca vad ca se trezeste la 10-11 si sa vezi atunci distractie...
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel