LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (123)
Raspunsuri - Pagina 17
lizzy spune:
apropos de deshidratare, in oct cand am fost internati la sumarul de urina i-au iesit nu stiu ce valori care aratau deshidratarea. aia cu trasul de piele sa vezi daca revine e orientativa. din urina iti spune sigur gradul de deshidratare.
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
bamboletta spune:
gata bradul
multa sanatate fulguletilor bolnaviori si multa putere mamicilor
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 13
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
asiza spune:
Wwooww, Bambo, deja gata bradul???...eu inca nici nu simt atmosfera de sarbatoare!
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
dianocica spune:
stiti cumva daca maine e deschis in h ?
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel
leyla spune:
Dianocica, eu stiu ca nu e deschis duminica. Si apropos de ce povesteai tu cu garda la targ, mie mi s-a intamplat in h de vreo doua ori in ultimul timp. Exact cand ajungeam eu acolo venea garda si toata lumea inchidea.
Bambo, noi v-am luat-o inainte, am facut bradul inca de vinerea trecuta ca am vrut sa fie pregatit pentru petrecera lui Kaan, ma rog e o mana de brad...se vede si in pozele de la petrecere. Ei si sta seara Kaan si admira luminitele si se urca pe fotoliul de langa el si saliveaza nene, ar sari pe el si altceva nu...
Asiza, cu Dandusa zici? hmmmm, mie-mi convine, Dandusa ce zici?
Poze Kaan 1 anisor
[quote]Originally posted by dianocica
stiti cumva daca maine e deschis in h ?
diana si david 03.12.06
dianocica spune:
azi la targ am primit revista mami. efectiv imi e sila. nu inteleg cum puteti da banii pe asa ceva. ok, ii dai o data. dar apoi? m-au scarbit articolele ingrozitor. sa il lasi sa planga dar sa nu sari de o ora. O ORA. DE PLANS. COPIL. mai am o ioana. ma tot gandesc daca sa o deschid sau nu...:((((((((((
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel
adinazot spune:
DIANOCICA,bravo lui d,sa umble cazt mai mult!
DAYANARA,offf,bine ca Ivan e sub supraveghere,tin pumnii sa se refeac repede si bine!
OCTAVIAN,DESIREE sa iti traiasca ,felicitari!!!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia
"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"
Yagmur spune:
LA MULTI ANI sarbatoritilor zilei:
Octavian de Desiree,
Ana de Marcelac (un pupic dulce din partea lui Luca pentru ea)
Celeste de Avdanaarhire
Tudor de Ruxmax
Dayanara, multa sanatate lui Ivan; e mai bine ca sinteti sub control medical
Dandusa, ser si aspirat... asa am scapat noi ptr 2 sapt ca se pare ca iarasi revin... ca si bubitzele... au reaparut azi
Marani, multa bafta si sanatate soacrei; ma gandesc la voi
Dia, distractie placuta
Kikineata, pup ochii cei frumosi...
Dianarus, cum mai este Marc? Acum am citit... sper sa se retraga.. si Luca are bubitze multe si rosii pe piept; nu am dat cu nimic inca.. oare ce sa fac?
Bambo, eu sper sa ne faca ai mei brad cand sosim
La mine se doarme la greu... Luca la el in pat, Danutza la mine in pat, eu n-am chef sa ma spal pe cap, echipat de chef, etc, etc... cheful incepe la 19.00 eu poate ajung pe la 20.00
Va pup dulce
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
lizzy spune:
octavian, ana, celeste, tudor !
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
Teutz spune:
La multi ani Alexandra de Chris! Sa fii sanatoasa, norocoasa si fericita!
La multi ani fulguletilor care implinesc azi un anisor! Sa fie sanatosi, voiosi si norocosi!
Celeste de Avdanaarhire
Ana de Marcelac
Octavian de Desiree
Tudor de Ruxmax
Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)