Sarbatoriti de nov-dec 04 (163)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Felicitari pentru prima serbare din viata lui, la mai multe si fructuoase paxelino !

Faza de dimineata...penrru ca Yannis doarme pana la 10.30-11, ma culc tarziu si dorm si eu cu el dimineata.De cand e putin racit si Alex doarme la fel de mult, dar in dim asta nu a vrut si la 9 era in picioare.Asa ca m-am mutat cu el in sufragerie ca sa-l lasam pe Yannis sa doarma in liniste...ma rog care o fi aia...si dau drumul la aparat ca sa-l aud pe puiut cand se trezeste, pun capul jos pe canapea si adorm pentru ca Alex se juca destul de linistit.Si incep sa visez ca sunt in vizita la niste prieteni eu cu amandoi copiii si Yannis dorme intr-o camera separata.La un mom dat aud in vis ca plange Yannis, ma duc la el(tot in vis), il iau in brate, dar el tot plange.Nu-mi fac griji ca e la mine in brate, probabil ca il doare un pic burtika.Il aud pe Alexander ca-mi spune ''mami plange Yannis'', dar e ii zic ca e ok, e la mine in brate.
Treaba era ca Yannis plangea de adevarat, se auzea in monitor tare de tot, alexander de adevarat imi spunea ca plange Yannis, iar eu vizam ca un prunculet ca sa nu zic mai rau.Pana nu m-a scuturat de-a binelea fii-miu cel mare nu m-am trezit...noroc cu el.

Vacanta toamna.

Miki,mami de Alexander (12.12.04) si Yannis cu pozici proaspete. (28.08.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Bits tinem pumnii sa treaca repede puiul si peste raceala asta.O fi de la gradi cand l-ai gasit dezbracat...

Vacanta toamna.

Miki,mami de Alexander (12.12.04) si Yannis cu pozici proaspete. (28.08.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Bitosne, sanatate multa la copilashi sa se faca bine repejor
Miki , super tare...eu zi ca s-a acumulat oboseala, bine ca a avut cine sa te trezeasca
Paxelina, felicitari lui Silviu
Onitza, cum te simti?
Oti, super petrecere o sa aveti daca vin toti invitatii
ref calendarul de advent noi nu ama vut de unde sa cumparam...aici nus e gaseste, asa ca fetele de la casnicute mi-au aratat niste modele pe net, eu le-am aratat lui alex si a construit unul cu niste sertarashe, in care eu nu am vrut sa pun numai ciocolatele(am pus tot felul de jucarioare micute, animalute, tatuaje si cateva bombonele, si am pus si vreo 2-3 poezioare scoase la imprimanta sa le invete...pai ce...numai sa primeasca? )
uite cum a iesit
Calendar cu surprize
va pup pe toate si va doresc un we minunat

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

MONICA ma simt ca lovita de tren, nu mai trece odata gripa asta! am la bord 3 nopti nedormita si eu sunt rea de somn buna combinatie , nu? multam de intrebare

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

sanatate multa si ai grija de tine...
si mie mi-e teama ca o sa o "furam" in plin cand venim acasa...de la 35 de grade la minus 5 sau cat or sa fie atunci...e o diferentza peste care nu cred ca o sa trecem chiar usor
am intrebat aici de vaccin antigripal si nu au....deci Dumnezeu cu mila lui...asta ne-a mai ramas

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Si eu tot calcata de tren, am reusit sa-mi termin treaba cu pretul catorva nopti nedormite. Colegii mei sunt la petrecerea din firma de Craciun, eu am preferat sa stau acasa.

Monica, si nu ziceai nimic de calendar, asta-i cred obicei catolic/protestant, motiv in plus de cadouri pentru copii. Cu temperatura sper sa nu aveti probleme. Mai rau este cum am venit noi anul trecut in august de la 10 grade aici la 40 de grade la Bucuresti, pe Ana a busit-o sangele pe nas in seara respectiva, iar eu nu am rezistat de la aeroport pana acasa a trebuit sa opreasca masina sa iau aer .

Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Oti, nu stiu de unde-i ideea ma bucur ca astora mici le aduce fericire in ochisori cand primesc micile cadouri, se straduiesc sa fie mai cuminti ca altfel nu le mai da moshul nimik in calendar..deci ne aduce lucruri bune

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

mamici, pe unde sunteti?
va pe toate si pe copilashi

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

eu.. pe aici... home alone cu puiul meu...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
mart 07,aprilie 07,iunie 07,august 07, sept-oct 07
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Si eu tot home alone cu puiul meu. Am facut baita si are un aparat in mana si zice ca-mi tunde coditele .

Am nevoie de ajutor, sunt in pana de idei, ce sa pregatesc eu la petrecere dati-mi si mie idei, dar sa nu fie prea complicate ca singura ma ocup de toate. Deja mi-e groza de cate trebuie sa pun pe lista de facut.

Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput