Sarbatoriti de nov-dec 04 (163)
Raspunsuri - Pagina 3
FELIS spune:
Va multumesc din suflet...
Eu nu am mai avut timp sa intru si sa va urez la puii vostri. ne-am gandit insa la voi
FULGULETZ... LMA blondinului David... sa stii ca m-am gandit la voi, dar eram in provincie... la vreo 300 km... fara net... sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii...
IONELA-ROXANA, DUTZI, LUMINITAB, EVELINE... sa va traiasca puiutii si sa fie sanatosi...
LMA si la printesa blonda de maine... clar nu am cum s intru pe net... RALUCA... sa fie sanatoas printesa... si sa aveti parte numai de vise implinite...
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
mart 07,aprilie 07,iunie 07,august 07, sept-oct 07
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
Otiliav spune:
Bianca, sa fii sanatoasa, cuminte si sa-ti turuie gurita sa scape mami de stres!
Eveline, scuze ca am fost in intarziere.
si celor care au serbat azi ziua numelui!
Chiar ca seamana Amira cu Robert, va fi o frumusete de fetita.
Aime, cum e cu bb asa mic in brate? Ce-ati aliniat si voi cizmulitele.
Ana a avut doar un cadou, dar a fost mare de tot si consistent. Si pentru ca a fost cuminte in ultima vreme i-am mai luat un cadou azi, cred ca i-l dau de ziua ei, desi ziceam ca asta de acum ajunge pentru toti mosii si ziua ei . La mine a fost usor cu cadoul, am venit la 2 noaptea acasa si dimineata l-am pus, deci pe de o parte a fost bine ca a lipsit de acasa.
Miki, de regula biletele noastre au plecarea din Bucuresti si intoarcerea peste cateva luni. Asa ca intoarcerea de acum e cumparata tocmai din iulie. E greu asa, trebuie sa am mereu grija cum fac planificarea cu cateva luni in avans. Poate totusi mai stati prin Bucuresti si va prindem noi pe undeva.
Dana, pe unde esti, s-a nascut manzul lui Iris?
Andreea, felicitari pentru vestile bune de la eco.
Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
mikimi spune:
La multi ani Mariuca !!!! te pup eu virtual inzecit in locul lui Alexander pana ne-om vedea la petrecere.Sa cresti mare , sanatoasa si vesela mereu.
Otilica noi stam prin zona anul asta, nu plecam decat pana la munte maxim de sarbatori, asa ca sigur ne vedem, nsa m-as fi bucurat daca ajungeati si voi la botez.
Monicutz cum au incaput cadourile in papuci? ce fain ca nu e frig si ploaie la voi..vreau si eu a mare.pot sa-ti fac o vizita?
Vacanta toamna.
Miki,mami de Alexander (12.12.04) si Yannis cu pozici proaspete. (28.08.07)
monica-elizabet spune:
La multi ani! Maria Alexandra sa cresti mare si sanatoasa
miki, prin papuci, pe langa...bine ca nu ne-a ocolit ca pe-aici n-a auzit nimeni de el si alex le tot explica colegilor de la gradinita ce si cum...si ei tot nu intelegeau cine-i mosul asta...de unde-a mai aparut
in schimb au atatea alte sarbatori...de te minunezi...le place tare mult sa petreaca....ziua profesorului, ziua elevului, ziua mamei, ziua tatalui, ziua copilului, ziua independentei,carnavalul de la rio, carnavalul din salvador, ziua x , ziua, ziua...cred ca nu e o luna fara o sarbatoare...si fac ei in asa fel incat sa faca punte...de joi pana luni...de vineri pana luni...si tot intr-o petrecere o tin...
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Otiliav spune:
Mamaruta, sa fii sanatoasa, cuminte si nazdravana!
Monica, asta-i un avantaj cand stai in alta tara, le serbezi pe ale lor dar si pe ale noastre, deci se lasa cu multe petreceri.
Chiar mai fetelor, voi ati luat copiilor calendar cu surprize pentru Craciun? Pe aici se numeste KalenderAdvent deci tot cam asa cred ca suna si in alte tari.
A, surpriza, noua ne vin toti invitatii, na belea, sa vezi ce incep sa caut retete, cum sa fac aranjamente. Deocamdata sunt in priza rau cu serviciul dar de saptamana viitoare trebuie sa intru in actiune.
Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
andreap spune:
'LA MULTI ANI' Mamarutza de Raluca!Sa cresti mare,sanatoasa si fericita.
Monica..nu ne-a aratat ce are intre picioare...da' la cum dadea cu capul..e
Am avzut su papusa de Miha,Amira..ce grasunica e.Si baieti cuminti si frumosi de Miha si Aime.
Pupici
Petrecere 3 ani
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
roserb spune:
La multi ani, Mamaruto, sa cresti mare si sanatoasa!
Aime, sunt simpatici foc baietii vostri! Vladut a fost pesemne foarte cuminte la cate cadouri i-a adus Mosul!
Amira e o dulcica mica.
Roxana&Co
POZE CU PITICII
ad_rianna spune:
mamarutza frumoasa . sa fii sanatoasa si fericita
aime baietii seriosi si papusa rozulie. ce de cadouri a adus mosu'...a fost cumintel baiatu.
ieri am vorbit cu piticutzii la telefon si le-am zis ca azi cand merg s-ar putea sa le duc niste cadouri ca a fost mosu' prin cluj si nu i-a gasit acasa, dar mi-a lasat mie cate ceva. si ei: "pai de ce a mai lasat si acolo ca doar a fost la noi?"
joia viitoare au si ei prima serbare la gradi cu mos cadouri si tot tacamul. a zis educatoarea ca au si ei cate o poezie mica dar sa nu ma astept la prea multe ca la cat sunt de incapatanati e f.posibil sa nu mai vrea sa o spuna si la serbare...parca vad ca ma "inarmez" cu camera video si aparatul foto si nu o sa am ce imortaliza
adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
bits spune:
la noi a venit Mosul cu un joculet Thomas si o cutie de ciocolata dar din pacate ne-a mai adus si febra,si muci si tuse magareasca!Ken e lat in pat de ieri,eu nu am dormit toata noapte caci am stat de "paza" cu termometrul in mana caci imi era frica sa nu faca convulsie.suntem pe antibioctic,luam Mucosolvan dar febra tot e oscilanta.va pupic ca ma cheama celalalt pui!
paxela spune:
sa imi fie rusine am ratat o urare , de fat cam ratez multe in perioada asta, dar tocmai pe puiul meu 2
Mihai sa fi sanatos si fericit sa ai parte de tot ce e mai bun
Mariuca sa fi sanatoasa si fericita
noi suntem intro perioada dezastru dar trec ele toate... sper
ieri am avut serbarea ... 15 min toata , pt fimiu primele 5 au fost ok dupa care a inceput joaca, il scarpina pe unul in cap radea, nu mai avea el treaba, cand la strigat... era ocupat ia luat ceva sa realizeze a zis primele 2 versuri din poezie dupa care a luato pe doana sa stea lanaga el si a zis si restul... era greu mai erau 2 versuri la fel ca primele
Eeny, meeny, miny, moe.
Catch a tiger by the toe
Eeny, meeny, miny, moe.
Catch a rabit by the toe
asta a fost poezia lui si a altor 15 copii restul au spus
Rain, rain, go away.
Come again some other day.
Little Mary wants to play
au spus cuvinte de pe placute, animale, fructe si colectia de iarna , si au cantat Merry christmas
oricum a primit laude felicitari ca desi e mic a spus si o stie iar altii nu, sa se umfle si mami in pene putin
deja ma gandesc la cea de craciun care va dura mai mult si la care cred ca sau va pleca sau ii va teroriza
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu