Sarbatoriti de nov-dec 04 (163)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Mihaita sa cresti mare si sanatos, sa aduci numai bucurii mamei si tatei!

Onita ce poezie draguta are Paul la gradi, e un scumpel la bunici.

Un Mos Neculai imbelsugat tuturor. Abia astept sa-mi sun odorul si sa vad ce reactie are, aseara si-a lustruit toate cizmele si ghetele, nu voia sa se culce...sa-l astepte pe Mos...si eu is racita si super ragusita, nu mai aveam rabdare cu el...offfff....

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

LA MULTI ANI MIHAITA!sa cresti mare,sanatos,fericit si mai presus de toate iubit!o zi frumoasa si petrecere placuta iti dorim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

La multi ani, Mihaita, sa cresti mare si sanatos, si sa le aduci numai bucurii alor tai!

Ati fost cumintei? Ce v-a adus Mos Nicolae?
Eu , fiind aseara singura cu copiii, m-am chinuit si am facut nenumarate stratageme ca sa le pot pune cadourile.I-am exilat in camera Biancai si i-am lasat sa se joace cu apa, intre timp faceam drumuri-drumuri sa car toate cele dintr-un capat in altul al casei. Au fost foarte simpatici cand le-au descoperit, mai mare dragul sa le vezi reactia.

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata si "LA MULTI ANI" celor ce poarta numele Sf.Nicolae precum si sarbatoritului de azi,Mihai.sa cresti mare,sanatos si fericit,sa-i bucuri pe parintii tai.
Onitza,pupam Paul cu ochisorii lui frumosi.
Aseara am fost la eco,e cadoul meu de Mos.BB e bine,are 4.8 cm,dadea din 'labute',am vazut degetele,ochisori..am fost asa fericita si usurata...
Pupici,ne mai auzim

Petrecere 3 ani
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

quote:
Originally posted by andreap

Buna dimineata si "LA MULTI ANI" celor ce poarta numele Sf.Nicolae precum si sarbatoritului de azi,Mihai.sa cresti mare,sanatos si fericit,sa-i bucuri pe parintii tai.
Onitza,pupam Paul cu ochisorii lui frumosi.
Aseara am fost la eco,e cadoul meu de Mos.BB e bine,are 4.8 cm,dadea din 'labute',am vazut degetele,ochisori..am fost asa fericita si usurata...
Pupici,ne mai auzim

Petrecere 3 ani
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

fata da l-ai vazut?
glumesc desigur...ma bucur din suflet ca bb este bine
si pe tine si pe mariuta

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

roserbina, si la noi a fost tare greu pana am reusit sa punem cadourile...i-am lasat pe amandoi la pc la ora aia noaptea...si facea alex...hm...ne lasi acum??? ce ti-a venit??? da nu mai stiam cum sa-i fac sa stea locului fiindca la cel mai mic zgomot...fugeau la papuci atat de mult s-au minunat, era asa fericiti...
va pe toate si nu in ultimul rand va urez
LA MULTI ANI! de Sf Nicolae

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

LA MULTI ANI MIHAI! Sa fii sanatos si fericit!

Aime,sanatate multa.Ai chiuit de bucurie si ai ragusit?

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Mey, n-am chiuit, cica l-am asteptat pe Mos cu gura cascata la poarta, numa ca el imi trase teapa si nu veni la mine...
Ma rog, o sa-mi treaca, bine ca m-ai recunoscut la telefon

Va invit sa vedeti poze de decembrie, cu o fetita scumpa si cu niste baietei extrem de cuminti .

aime si Vladimir

Mergi la inceput

aime, multumim de pozici, si sanatate
amira este o dulceatza de fetitza iar baieteii...niste hotomani frumushei amandoi... ce constiincios isi stergea vladutz toate cele 3 perechi de cizme dara meritat efortul...mosshul a fost taaare darnic...sa le stapaneasca si sa le pape sanatos
iar tu nasico...nu-ti mai incapi in piele de fericire si pe tine si pe miha pe care nu o vazui in poze

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Salutare!
Aime, ce pot sa zic decat niste copii reusiti iar Amira e ca o floricica intre ei
Diana e mai bine, azi a tusit doar de vreo doua ori si nici nasul nu-i curge chiar asa rau...
Mersi, Ioana pt sfat...voi incerca si Lantigen B

Azi, am mers mai repede la scoala, am eu un saculet rosu confectionat de anul trecut, am bagat in el acadele si mini deserturi si am intrat in clasa sa-l agat de un maner de la geam...a si mai scrisesem si-o scrisoare, bineinteles cu inclinare spre stanga sa nu-mi recunoasca pruncii scrisul...era sa ma prinda o fetita dar noroc ca nu si-a dat seama (pe banci, elevi de dupa amiaza lasasera cate o bombonica iar mie o ciocolata...e prima oara cand gasesc asa ceva...foarte frumos gestul lor, m-au lasat fara cuvinte)...asa ca atunci cand m-am reintors in clasa, ca disparusem intre timp in cancelarie, copiii erau tare fericiti ca le-a lasat mosul dulce si la scoala iar un baietel ma intreaba "doamna dar in sacul acela ce este?" eu fac pe proasta, ca nu-l vedeam...
l-am luat, am scos prima oara scrisoare, am citit-o asa ca la carte(sfatos), i-am impresionat asa tare ca mititeii s-au blocat
Tare fericiti au fost si daca i-ati fi vazut, in pauza,ce frumos studiau si citeau scrisoarea de la mos....vai ca-mi erau asa dragi...
Diana, e tare multumita de ce a primit si tare mi-a placut cum a trecut ea de doua ori pe langa cizmulite si n-a vazut cadoul...

Diana 22.11.2004

Mergi la inceput