Sarbatoriti de nov-dec 04 (163)
Raspunsuri - Pagina 5
monica-elizabet spune:
Oti, intra pe la bucatarie si acolo gasesti sub lui Hildegard(chiar si blogul ei...la semnatura) si daca-ti face ceva cu ochiul ea explica pas cu pas cum a facut totul pentru ziua baietelului ei
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
FELIS spune:
TUDOR MIHAI
TEODOR ALEXANDRU
BUMBACEL si ANNE-MARRY sa va traiasca, sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii...
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
mart 07,aprilie 07,iunie 07,august 07, sept-oct 07
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
bits spune:
LA MULTI ANI puiutilor Maria,Teodor si Tudor!sa cresteti mari,sanatosi cu mult,mult noroc in viata!o zi frumoasa alaturi de cei dragi!
bits spune:
Ken e bine fara febra dar inca mai tuseste!pofta de mancare pot spune ca i-a revenit caci astazi a mancat chiar binisor fatza de zilele celelalte!
Monica spune-mi te rog ai incercat pana la urma sa faci cozonac la masina de paine?mi-e o lene sa framant asa ca ma tot gandesc la framantatul cu masina si apoi sa las la crescut in alt vas.
Otilia faci mancare si o congelezi iar de ziua Anei numai ce le incalzesti.
bits spune:
aseara dupa o doza de nurofen Ken a adormit ,pe Amon il avea taica-su sub supraveghere iar eu m-am dus sa iau instalatie pentru bradut.pe langa instalatie am luat si un ornament pentru geam cu Mosul si cu sania trasa de reni.cand am ajuns acasa Ken era treaz asa ca i-am montat pe geamul de la camera "Mos Caciunul".ata de bucuros a putut fi ca nici de joaca nu i-a mai pasat.astept cu nerabdare sa-i vad reactia la bradut.abia anul acesta intelege si se bucura ca vine Craciunul.
monica-elizabet spune:
LA MULTI ANI! TUDOR si TEODOR sa crestesti mari si sanatosi si sa va dea Dumenzeu numai bine si tot ce va doriti
bumbacel ce mai face burticutza?
anne-marry, ti-a adus moshul cele doua liniute?
va sa aveti petrecere frumoasa si sa veniti cu poze si la noi
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
carmen spune:
Abia am reusit si eu sa citesc din urma si pentru ca au fost multi sarbatoriti si nu as vrea sa "pierd" vreunul va rog sa primiti si urarile noastre intarziate "La Multi ANi! muuuulta sanatate si numai bucurii sa aveti in viata.
Pe Ana si Daria le cureteaza raceala: Ana e ragusita dar deocamdata nu ii dau antibiotic poate doar maine dimineata sa merg al med de familie sa ii vada gatutul. Daria e putin mucosa dar e f bine avand in vedere ca merge la gradinita si imi era tare teama de intrarea in colectivitate. Ochi verziintrebai de Lantigen B,eu i-am dat Dariei si vad ca pana acum e OK. Am facut o tura de 30 de zile si in ianuarie mergem din nou la medic sa vedem ce ne mai zice.
Si pentru ca nu stiu cand mai am vreme sa intru pe DC vreau sa va urez de pe acum o saptamana frumoasa si sanatate.
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
monica-elizabet spune:
Bits-ule ma bucur ca se simte mai bine ken
ref cozonac, da...l-am facut cu masina de paine de mai multe ori, atunci cand l-am facut numai cu stafide(le-am pus cand a facut bip prima data) l-am lasat sa se coaca in masina si a iesit f bun...dar cand am vrut sa-l fac cu umplutura de nuca, kko si alte nebuneli, dupa ce-l framanta, l-am scos din cuva si l-am pus la crescut in alt vas...apoi l-am umplut si copt in cuptorul aragazului.
eu am facut reteta pe care o folosec de mai bine de 10 ani(este in albumul meu la pozele cu cozonaci...dai clic pe poze si in josul paginii apare reteta) dar 1 kg de faina l-am impartit in 3 la fel si restul ingredientelor de acolo...(daca vrei sa-l lasi pana la sfarsit in masina) daca il coci in cuptorul aragazului poti doar sa injumatatesti cantitatile...ca oricum il scoti si nu are cum sa dea pe dinafara...eu prima data am patit-o nasol de tot...am injumatatit cantitatile si l-am lasat acolo si la crescut... rau am facut fiindca a iesit pe langa cuva, se umflase atat de mult ca impingea capacul masinii in sus
sper ca ai inteles ceva din ce am scris...si fetelor scuzati ca am scris aici de-ale bucatariei pe toate si pe copilashi
sa aveti o Duminica placuta...noi stam pe langa casa fiindca este innorat si sta sa ploua
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
monica-elizabet spune:
carmen, sanatate multa printeselor tale [pup
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Otiliav spune:
Tudor si Teodor, sa fiti sanatosi, cuminti si voiosi!
Chiar asa ce fac burticile mamicilor? Vad ca se pleaca la odisee in grupulete Dama cu Miha, Andreea, Daniela si Simona, Try cu Lili si ops Miria face exceptie . Eu n-am cu cine sa ma grupez Monica, Carmen si-au facut norma iar Cici si Miki au fost mai harnicute, urmatoarea pe lista e Ioana_du
Octavia, mersi de pont dar nu am congelator, proprietara ma tot plimba cu presul ca-l cumpara de vreo 6 luni si nimic. Ce-i pasa ei, poate mai bine sa le fac sa le duc la ea, sa se prinda ca am nevoie, dar vezi are si ea petrecere in aceeasi zi si cred ca nu va mai avea loc. Eh gasesc eu o solutie, adica sa fie totul proaspat.
Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana