Strumfi de iulie-august 2007 (33)
Raspunsuri - Pagina 4
Luna1 spune:
Nico buna ideea cu bunicii. Eu tocmai am avut-o pe soacra-mea aseara si am facut o recapitulare cu soacra-mea in privinta cadourilor.
Karliga sigur se gasesc ratuste pe undeva pe acolo pe la capitala ca mi-a adus mama o groaza, nu mai am loc de ele in casa. Si mai si piuie de imi vine sa le arunc pe geam ca le cam prinde fiu-miu si m-a inebunit de cap.
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)
karligutza spune:
Am si o rugaminte la noile mamici din club, elizas si ALEXIA2007, daca va face placere sa ne acordati si voi un vot la Concursul Miss Odiseea Sarcinii. Poza noastra este www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=16" target="_blank">aici pe pagina 17 si este intitulata mamicideiulaug2007
Multumim frumos!
sper ca o sa ne votati si voi
noapte buna! zzzzzzzzzz
karligutza
sunt mamica Adelutei
Trimitem un gand? - o actiune
karligutza spune:
mai Luna daca ar si macani ratustele astea, poate le-as gasi si eu
nu stiu unde sa ma uit cred... dar perseverez... multumesc si fetelor care mi-au mai dat idei; nu cred ca ajung in Auchan dar in alte supermarketuri precum CORA sau CARREFOUR intru mai des. Mi-a zis sora-mea mai nou ca se gasesc si in farmacii si ca ar fi de la Chicco.... pe site-ul lor nu au decat niste elefanti sau ursi zic ei si niste crabi... dar eu vreau ratuste! ratusca e ratusca dom'le!
si-acu' haidi pa la toata lumea, inclusiv lu' mos nicolae!
(oi fi eu baba nicoleta, dar nu tre' sa mai dorm si eu nitel? )
pupam fetele, bebelusele si bebelusii... pofta buna dis-de-dimineata!
karligutza
sunt mamica Adelutei
Luna1 spune:
Hai ca n-am somn. ce ziceti de www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=arhiva&sid=192823" target="_blank">asta
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)
cristina26 spune:
Am intrat si eu sa vad ce mai faceti.
Luna1 draga, ce pot eu sa zic. Interesant articolul tau. Ti-am admirat pozele cu copilasii.
Noapte buna fetelor
karligutza spune:
quote:
Originally posted by Luna1
Hai ca n-am somn. ce ziceti de www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=arhiva&sid=192823" target="_blank">asta
ce se poate zice?
lipsa de educatie a celor 2 frati/iubiti/soti! eu cred ca cea mai vinoavata e mama lor care nu trebuia sa ii lase sa se casatoreasca si sa declare acest lucru la primarie cand au incheiat actul de casatorie; dar chiar si asa, cei doi alaturi de mama lor, sunt lipsiti total de responsabilitate; oricum eu cred ca puteau continua relatia fara stirea autoritatilor... asa incat ce sa le ceri unor oameni fara nici o cultura. Habar nu aveau de consecintele relatiei lor sub aspect juridic - acum poate afla toti 3: inchisoarea! habar nu aveau de consecintele relatiei lor in ceea ce priveste copilul facut - daca cumva e sanatos sunt prin exceptie mandri de ce au facut, insa daca sufera de malformatii asa cum comenta si medicul respectiv in articol cred ca se vor mai potoli cu dragostea asta arzatoare... iar ca idee generala sunt intru' totul de acord cu phihoterapeutul care si-a exprimat parerea in articol: E o aberatie, ce a putut avea loc doar intr-un mediu bolnav. Totul a inceput probabil pe fondul consumului de alcool si bineinteles dintr-o lipsa crasa de incultura!!!!!!
karligutza
sunt mamica Adelutei
karligutza spune:
ma culc la 1 si ma scol la 7 fara... sunt eu normala?
ia sa vad eu ce e in ghetute?! nimic? nu cred ca vad bine! nimic!!! vedeti? eu n-am fost cuminte!
si pentru ca e nevoie mare de cafea, astazi toata lumea banuiesc se trezeste mai repede (din curiozitatea cu ghetutele, nu?) ma gandesc ca e maaaaaaaaaaaaare nevoie de cafea... hai ca pun eu un ibric mare si indulcitori dupa preferinte! ciocolata la cafea gasiti in ghetute... cine are, cine nu... ramaneti cu ochii in soare ca mine
deci o maaaaaaaaaare!
si buna dimineata in forta!!!!!!!!!!
karligutza
sunt mamica Adelutei
karligutza spune:
si la multi ani tuturor NUMITILOR de astazi!!!
including me (da' sa nu incepeti sa ma strigati Nicoleta ca ma mai cheama si altfel si oricum e mai dragut karli, karliga, karlihooka, hook, etc..........); merci de intelegere!
karligutza
sunt mamica Adelutei
karligutza spune:
fetili, recunosc ca vorbesc singura! Adeluta si cu tati doooooooorm tun, iar eu fac pe-a nebuna pe forum si pe-a mosu' pe aici prin casa ; tot timpul avem ceva ciocolata in casa asa ca de ce sa nu o luam azi din ghetute? de ce sa stea in frigider? asadar sa nu aibe sotu' vreo dezamagire cand s-o trezi, am pus ciocolata Ritter in ghetele de la usa (cate una de caciula)
karligutza
sunt mamica Adelutei
karligutza spune:
eu scriu, scriu!
nu va ganditi ca ma opresc, sa nu cumva sa suferiti
eu scriu ca sa aveti ce citi cand v-oti trezi
asta tot de la mosu' e... misiune secreta pt.voi!
karligutza
sunt mamica Adelutei