Strumfi de iulie-august 2007 (33)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

mi-am propus si-o pauza slava domnului, asa-i?
apare acusica ghinetz - tot cu paturile nefacute - si va mai da si ea o repriza de - ah, am uitat sa va zic ca eu va pot da si-o clatita cu branzica dulce ; apropo duamna, ti-am raspuns la PM si tu nika asa te porti tu frumos? Lavinia ia fa tu o magie magica si transform-o in fata buna pe duamna OANA...

eu intre timp ma duc sa fac baie la cap, n-am facut aseara de lene, sa pregatesc si bagajelul Adelutei ca azi plecam la plimbare; o sa fac o vizita si 'doamnei' baby expo ca am gasit insotitor: sora mea; din pacate sotul e la munca azi (mai pe seara o sa iesim sa imi cumpere cadou ), iar sambata si duminica cand e el liber e full la expozitie; deci mai bine azi; vorba romanului nu se dezminte: nu lasa pe maine ce poti face azi...

aveti grija ce scrieti (si mai ales cat) ca ma intorc imediat de la

karligutza
sunt mamica Adelutei

Trimitem un gand? - o actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

karligutza gata ca ai scris destul
am crezut ca pot sa dau eu cafeau azi da vad ca tu nu ai somn. eu asi dormi dar nu ma lasa andra

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

"LA MULTI ANI!" tuturor sarbatoritilor.
ca tot e nevoie de multa cafea dau si eu una buna buna . mai tarziu avem sampanie si tortulet. cred ca azi vor fi prea multe dulciuri .

sa nu radeti de mine dar eu in fiecare an sper sa ninga de mos. mi se pare cel mai frumos cadaou de ziua mea. din pacate nu prea am noroc de un asa cadou.
gata ca andra isi cere drepturile.

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

pai hai nicooooooo ce faci? scrie fataaaaaaaaa (v.Mondenii) si tuuuuuuu

si tie!!!!!!!!!!!! si multe

deci hai sa facem ceva... s-o chemam pe Lavi ca ea stie cum e cu vrajotoriile (vrajitoriile) astea... ne trebuie zapada! oricum tu ai sanse mai mare (mari) ca stai in zona mai propice; io s-ar putea s-astept mult si bine! si io sunt pro zapada - in dar de ziua mea; insa m-am asigurat ca azi capat si altceva

v-am zis ca ma intorc repede; pe la 8.30 plec din casa asa ca o sa-mi duceti doru' azi... pana mai pe dupa-amiaza ; de aceea am atata spor acu' (ori iar a dat boala scrisului in mine? [hihi])

karligutza
sunt mamica Adelutei

Trimitem un gand? - o actiune

editez unde am luat-o razna cu gramatica... acum am vazut; cum sa inchid laptopul si sa ies din casa fara sa dau un refresh?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Bey Nicoleto te-ai inverzit, sa nu te mai recunosc! Multam de cafea si cadouri si

tuturor pentru azi! si mai usor cu ciocolata ca strica dintii

Alexia 2007, elizas bun venit cu tot cu strumfi! Scrieti si voi azi maine cele 10 mesaje ca sa va citim si noi in timp real, ca asa va pierdeti printre mesajele noastre "vechi" ca vad ca fetele astea iar s-au apucat sa scrie cate un capitol pe zi

Deni ma bucur ca se arata o raza de lumina si pe strada voastra

Oana...hai trezirea, e randul tau sa umpli 2-3 pagini

Mai revin printre picaturi. picaturi de joaca, somn, kk, pipi...stiti voi, din astea zilnice (nu stiu ce-i asa nostim dar eu m-am trezit vesela)

Simo mami de Matei Hisham
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Neata fetelor,

La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi!!!! Sa aveti parte de o zi frumoasa alaturi de cei dragi.!!!

stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

stefania mai da cate un "enter" intre floricele, pupaturi si paharele ca s-a cracanat pagina

Simo mami de Matei Hisham
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

elizas, bine ai venit!

alexia 2007, bine ai venit si tu printer noi!

claucia, de mine nu iti mai amintesti de pe la subiectul lui tutu? ca si io eram ca io te stiu de acolo

[b] tuturor sarbataritilor! nico, si tu esti in categoria asta [b] si sa ne traiesti! si karliga [b]

luna, si eu observasem ca la cumparaturi alma tace chitic dau la toti niste aer, dar nu in loc de papa. asa....aditional.

eu i-am zis aseara lu' mosu' ca vreau de craciun braun 6 in 1, steamer si daparat din ala de facut paine. si mosu' a zis ca se rezolva. cel mai scump e braun. a zis mosu' (care e director de achizitii pe electronice si electrocasnice la auchan) ca imi ia steamer de la elta, nemtesc, facut in aceeasi fabrica din china unde se fac toate (stie el ce stie, nu intru in detalii ca va plictisesc), si din ala de paine tot asa, are el, la auchan (dar am uitat cat zicea ca e). asta pentru fetele amatoare.

Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

http://www.glitter-graphics.com/myspace/text_generator.php

uitati ceva haios. parca am dat in mintea copiilor. azi-noapte ma jucam cu jucarele

Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

'Neata.

karli...La multi ani!!! Scuze, nu m-am nesimtit de tot - inca - dar nu prea am fost in forma. Ma rog, cred ca ma ajunge ceva oboseala din urma. Promit sa fug tareee de ea.

Nico. si aici...La multi ani! Si de ce tortul si sampania mai tarziu? ca unei ca mine ii sade bine sa inceapa ziua cu ceva dulce.

Luna avem ceas Ben10. La noi e vreo 500 000, dar nu face nici o grozavie. E o mare dezamagire pentru Stefan. L-a vazut si de atunci sta pe etajera. (si pt noi e o dezamagire maree, ca nu a tinut ocupat copilul nici macar 5 minute)

Simo...numai doua pagini? Pai stii ca sunt colectionara de stelute. Crezi ca doar cu doua pagini pe zi fac de o sorcova pana cand e nevoie? (Sorcova se impodobeste cu stelute?) Nuuuu! Trebuie multe, multe pagini (a se citi aberatii? Nu stiu)

Eliza, Alexia....bine ati venit! Va asteptam sa povestiti cu noi. Sa bem cafeaua impreuna.

Oana

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=16" target="_blank">Frumoase, haioase, burticoase (mamicideiulaug2007) Merita votul, nu?

(scuzati, sigur iar am inversat niste litere cand am tehnoredactat)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput