LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (122)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

La multi ani Chinico

Sa ne traiesti si sa te bucuri de sanatate si o viata frumoasa alaturi de cei dragi tie; mai ales o anume domnisoara extrem de matinala.

Si mai lasa mama draga copilu ala sa respire.. nici mesajele adresate personal si cu dedicatie nu poate sa si le citeasca.. ntz, ntz. Si apoi te mai plangi ca apuci scutece, alea, alea..

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore (1)

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by daphna

astea e jucariile ce graiesc romaneste!!!!!oare numai la Auchan sa fie oferta cu ele?real,carrefour....n-or presta???dk vedeti ceva anuntati si baba! si despre baby expo,mai stie cineva ceva??nu se mai tine?
Dianocica,zi-mi si mie te rog,chamomila aia,cum se da dupa cele 5 zile,adik se face o pauza si se reia,se da numai o data pe luna su cum??plz

georgiana mami de Elisa(15.12.2006)

da da, e oferta si la carfur la noi, le-am vazut ieri :) tot la preturile astea :)

Deea, mami de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Ziggy, multumim pt povestea nasterii. Imi place de Calin al tau.. nu s-a lasat aburit de nici o inducere.. el si-a respectat cu strasnicie DPN-ul. Barbat de barbat!

Flore, super!! Felicitari Alessiei pt primii pasi!

Dandusa.. is . Eu retinusem ca numai pe 10 ai examen... felicitari si bafta in continuare!

Bravo Yagmur! Ne bucuram pt vestile bune. Cat despre traficul din Buc si noi suntem in continuare socati. Mai ales zilele astea cand da cu ploaie e soc/groaza/senzatie.

Dianarus scriu aici, da o sa trimit si privat. Incerc sa raspund: laptele nu este hidratare pt ca laptele nu este considerat lichid ci, mai degraba, aliment. Si mai ales in infectiile/virozele respiratorii laptele si produsele lactate sunt contraindicate. Mai ales excesul. Nu stiu exact de ce, dar o sa-mi notez sa intreb. Revin, am cautat pe net si-am gasit asa:

Produsele lactate vor fi evitate pe perioada racelii: exista studii clinice care arata ca anumite componente ale laptelui determina eliberarea de histamine in organism, substanta care contribuie la agravarea congestiei nazale

Mai multe despre alimente si tratamentul adjuvant in caz de raceala si gripa: http://www.sfatulXXXmedicului.ro/print_article.php?id=1016&catname=Medicina_alternativa

Subscriu pt supa de pui! Ca s-o bea ii faceam lui Matei laptele praf cu supa de pui (zeama) in loc de apa.

Cat despre necesarul de lichide.. cred ca undeva pe la 500-750 ml??? Depinde si de ce mai mananca, adica cata apa mai contine si restul hranei. Multa, multa APA, sau ceai sau sucuri de fructe; in special citrice.

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

quote:
Originally posted by deeaA

TEUTZ eu am chef si tmp (deocamdata)sa vizionez poze,e o scumpica si o nazdravana pitica ta

deeaAde DAVID IONUT 24.12.2006

mi draga de mor..intotdeauna mi-a fost draga..mai tii minte cum o facea al meu sa rada?

Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;

www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=2753&from=search&keyword=PETRE" target="_blank">votati un super-bebelush !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

Dragos

sa ai o viata presarata cu bucurii si numai lucruri bune!

chinico..hai capul sus..viata e frumoasa!(de ce nu ai vrut scutecul, ai prins ceva mirosuri pe acolo?[:)

Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;

www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=2753&from=search&keyword=PETRE" target="_blank">votati un super-bebelush !!!

Mergi la inceput

Marani & si sanatate. Am asa un feeling ca-ti calc pe urme.. da bagam oscilo si alte minuni la greu.

Bambo multa sanatate Antoniei.

Monica, hai uite un si nu mai fii suparici. Soacra tot soacra.. de cele mai multe ori. Adica.. ce-o sa ajungem si noi.. candva, brrr. Petrecere frumoasa! Sa vii sa ne povestesti.

Mamaana, bafta in prima zi la job.

Desiree, n-am avut nici un fel de reactie. De fapt dupa nici un vaccin pana acum.

Teutz, e dementiala. DEMENTIALA! Asa un copil fericit si plin de viata.

Ce nameti la Ktrinel.. las ca mergem si noi la munte.. lasa.. [omulet ofticat rrau]

DeeA unde-s pozele??

Erica de Ank si Andrei de Luciab

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Erica de Ank999!
Andrei de Luciab!
Dragos de Monicabb!

Chinico!

La multi ani tuturor celor ce-si sarbatoresc onomastica: Nicoleta si Nicolae!

Sa aveti parte numai de bucurii!

Madaluta, parintii mei au fost luna trecuta la Paris, cu blueair si n-au avut nicio problema. Tin pumnii sa calatoriti in conditii bune!

Felicitari Dandusa pentr examen! Bafta in continuare!

Dianarus, ma bucur ca sunteti mai bine!

Teutz, frumoasa foc Alexia!

Ruxandra, am o nedumerire: totusi de ce bebelusilor nu li se da apa si se spune ca laptele tine loc si de mancare si de bautura? Chiar si vara, doctorita ne-a spus ca e de ajuns laptele si nu e nevoie de alte lichide pentru hidratare. Sau e valabil doar pentru bebelusi?
Si eu incerc sa-i hidratez cat mai mult (si nu cu lapte) pe bursucii mei cand sunt raciti, dar am avut perioade (cu Victor) cand nu a acceptat decat lapte :(.

Ieri am avut la serviciu petrecere pentru copii. A fost foarte frumos: pictura pe fata, baloane, jocuri, cadouri, mancare, bautura, dans... S-au bucurat bursucii. Fetele s-au deghizat in reginele florilor :) (asa au cerut sa fie pictate), iar Victorila a umblat pe sub toate mesele si a gustat confeti (pana sa apuc sa-l iau de sub o masa de biliard). Printesele au spus mosului poezii, dar bursucul nici nu l-a bagat in seama (erau alte lucruri mai importante :) ). Am copii mari si sunt fericita! :)

Nu stiu cand voi reusi sa mai pun poze, caci de la serviciu nu prea am cum. Asa ca nu promit nimic (am mai promis si n-am reusit sa ma tin de cuvant :( ).

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

La Multi Ani fulguletzilor care sarbatoresc implinirea unui anisor!!!

Erica de Ank999!
Andrei de Luciab!
Dragos de Monicabb!

Chinico! sa ne traiesti si sa fii sanatoasa!

La multi ani tuturor celor ce-si sarbatoresc onomastica!

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

La multi ani Nicoletelor si Nicolailor!!!

m_monique, mi-ar placea sa se intarce asa singur. sa nu sufere. dar din sanul drept vrea sa suga de numa. azi noapte m-a rupt, ma doare si acum sfarcul de cat a tras de el cu dintisorii. sper sa fie bine pana la urma.

Yagmur felicitari . era normal dar acum te-ai linistit definitiv. Sa aveti sarbatori frumoase si linistite.

Dianocica citit subiectul tau si mare dreptate aveti acolo. si la mine se uita unii chioras ca inca alaptez dar ma fac ca nu aud. Si o sa o fac cat am lapte si cat vrea Alex.

Asa frumos zice tata. sotul meu e topit tot tot.

Va pup pe toate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Anateo, pentru schiat mergem la Predeal, caci acolo este monitorul care a pus-o pe Maria pe schiuri. Este o fata foarte de treaba, asa incat Maria a indragit-o din prima clipa (si printesa mea e tare timida, dar a acceptat-o fara probleme). Are si un baiat de vreo 6 ani, asa ca stie sa se poarte cu copiii.
De fiecare data ne-am cazat la hotelul "Fulg de nea", care e destul de aproape de partie (hotelul e ok, putin cam cald in camera). Iti stau la dispozitie cu detalii daca ai nevoie.

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput