LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (122)
Raspunsuri - Pagina 7
deeaA spune:
PROBA sa vad ce-mi iese.
[/url="http://s232.photobucket.com/albums/ee27/deeaA_album/pozedavid[/url]
Teutz spune:
Incearca asa: [ url="..."]pozeDavid[/url] Scoate pauza de dupa prima paranteza dreapta si in loc de puncte pune link-ul.
Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
deeaA spune:
Cine are timp sa se uite sa-mi spuna dc se vede ceva,ca eu tre sa ma loghez si apoi vad pozele,sau asa trebuie
deeaAde DAVID IONUT 24.12.2006
lizzy spune:
quote:
Originally posted by deeaA
Acu ce am gresit??????/.Sunt tare batuta-n cap
deeaAdeDAVID IONUT 24.12.2006
lipsesc ghilimelele dupa album/
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
Ktrinel spune:
dragele mele...era sa zic "ale mosului.." :)))iaca vin sa cercetez ghetutzele...sper ca ati fost cuminti si le-ati curatzat ...ca altfel pun nuielushe :)))
la mine inca nu a venit, cred ca e inzapezit pe undeva...zapada de pe cizme mi s-a topit...nici nu le mai curatz, ca arata ca noi :))...de fapt sa nu ma intrebati de cate ori mi-am facut pantofii de cand sunt in canada...ca nu imi amintesc...nici nu stiu daca am crema si perie...aaaa, ba da, am avut in primul an ..ca deh, aveam cizme de piele de la romanika, cele mai bune si mai scumoe.. si alte accesorii total ne-necesare aici...si le "slefuiam" toata ziua...dup-aia am trecut la incaltamintea nationala :)
sunt restanta rau la poze cu zapada, ca e deja intuneric cand venim noi ..am uitat sa va spun ca de luni sotzu a inceput un alt job si avem acelasi orar, adica plecam si venim cu acelasi autobuz,la aceeasi ora, bratz-la-bratz :))...asa ca nu prea putem poza mare lucru...adevarul e ca cel mai bine se vad casele pe viu...sunt atat de frumos decorate...mii de luminitze...nu degeaba e curentul cel mai ieftin la noi...aici niste poze mai noi , cat sa va potolesc setea de zapada..revin in weekend in fortza...socru meu zice intr-una, parca sunt la poiana brasov, parca sunt la sinaia, parca sunt nu-stiu-unde...toata ziua e afara...
desiree, sa stapaniti sanatosi jucariile...nu pot sa ma minunez decat ca preturile sunt acelasi cu cele de aici de la toys r us...dar astea nu vorbesc romaneste :)..avem si noi telefonul de la fisher price...e pe post de casetofon...julie danseaza pe el...
yagmur, felicitari! ai invins! nici nu se putea altfel!
asiza donia, ce fac muciosii? sa stii donia ca nici mie nu mi-a dat niciodata pediatrul altceva decat ser fiziologic...la orice...ca pe apa sfintita
leyla cum de am pierdut eu cheful vostru...pai ce povestesti tu acolo ...cum ai facut salata de avocado?
flore , gata si-a dat drumu...acum sa te tii...
teutzesti sigura ca are numai 9kile ?? arata super in poze..
a_deju ce facura aia? au aprins bradu in capitala si se ia curentu' la constantza ?
radu.anca bine ai mai venit pe la noi!
monicabb la multi ani pt Ioan Dragos Nicolae!
LA MULTI ANI TUTUROR celor care isi serbeaza numele azi!
tocmai mi-a varat mosu' un ceas in cizma.....l-am suprins
o zi minunata!
chinico spune:
LA MULTI ANI ERICA!
LA MULTI ANI ANDREI!
LA MULLTI ANI DRAGOS!
Felicitari si mamicilor fericite!
chinico spune:
5.21
dar e vina mea, ca de, nu a avut timp fata ieri sa stea la calc sa citeasca ce i-ati scris...daca o calareste muma-sa toata ziua...sarac cupilu..
N-am slefuit ghetele, s-a facut si mosul ca nu le vede...dar e inca intuneric, mai are timp.
dandusa felicitari pentru examen!AMR 4 zile..fluturasi?
desiree de fiecare data uit. multumesc pentru informatii, daca nu ai fi tu as ramane la 0 cu documentatul...
shineva sa traga colturile zilei. cu vreo 3 ore in plus m-as declara multumita.
roxanica si pe tine te-am uitat, dar nu cu rea vointa...ba da, ba da, in fiecare zi. la 5...
uite de la mine si de la tovarasa bea.
yagmur astea da vesti bune! bine ca a trecut! cum ii mai sunt bubele lui luchitza?
LA MULTI ANI NICOLETA SI NICOLAE!
am editat sa va spun ca nu mai vreau scutecul, multumesc.
se ofera cineva?
ruxandra_sb spune:
Dragos
Mami Monica felicitari, sa-ti traiasca voinicul! Sa fie sanatos, mereu asa voios si la punga gros. Idem pt dragul de tati!
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore (1)
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!