LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (122)
Raspunsuri - Pagina 6
Teutz spune:
Dianarus, sa dea DD sa fie doar o prapadita de viroza, sa nu mai apara nici o otita, si sa se insanatoseasca repede Marc! Multa sanatate si tie si baietilor!
Desiree, am primit si noi cadou zilele trecute catelusul educational si il butoneaza Alexia de-i sare blana! E super!
Chris, Alexiei i-a adus deja mosul o casa de marcat de jucarie (fiecare buton are o melodie, are si cititor de carduri ), iar in ghetute punem doua pachetele de biscuiti, un mar si o banana. Tare sunt curioasa sa-i vad maine reactia! Parca vad ca va fi mai interesata de ghetute decat de ce e in ele! frumoasa pisi!
Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
lizzy spune:
teutz, io cu stanga leagan carutzu, cu dreapta butonez.
tu ce scuza ai de nu dormi?
edit: merci de urari, chiar suntem ceva mai bine, se vede, da?
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
Teutz spune:
Dianarus, eu am ca scuza spatele meu rablagit. Daca ma culc pe la 22-23, de la 4-5 dimineata trebuie sa dorm in fund, ca ma doare spatele de mor! Asa, ma culc pe 24-1, ca sa dorm bine pana pe la 8 cand se trezeste Alexia.
Teutz spune:
Am pus si eu cateva poze cu pitica mea, pentru cine are timp sa vizioneze.
Fug si eu la culcare, ca ma prinde Mosul la calculator! O noapte buna si usoara tuturor! Sa va gasiti ghetutele pline maine dimineata!
lizzy spune:
quote:
Originally posted by Teutz
Dianarus, eu am ca scuza spatele meu rablagit. Daca ma culc pe la 22-23, de la 4-5 dimineata trebuie sa dorm in fund, ca ma doare spatele de mor! Asa, ma culc pe 24-1, ca sa dorm bine pana pe la 8 cand se trezeste Alexia.
eu dorm doar pe o parte, cu genunchii la piept, tot ca sa nu ma trezesc a 2-a zi blocata. oricum, are grija marc sa-mi dezmortesc noaptea picioarele... deci nici o sansa de intepenit spate de prea mult somn
de ex. acum doarme de la 10pm fix. si l-am readormit de 2 ori. oare sa ma duc la culcare? max la 1.30 se trezeste iar, de febra si sete. apoi cu putin noroc, dimineata la 6. dar e asa bine sa-l vad vesel si jucaus, asta-i tot ce-mi trebuie s-o iau de la capat in fiecare zi.
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
Teutz spune:
Offf, esti colega mea de suferinta cu spatele! O sa treaca si astea, copiii sa fie sanatosi! Si eu cand o vad pe Alexia vesela toata ziua, cum ma ia cu manutele de dupa gat si ma baloseste toata... nu ma mai doare nimic! O noapte fara treziri dese iti doresc!
deeaA spune:
Noi pana in prezent am primit o masina care face ca toate alea(se invarte,canta)si un fel de volan care are in jur butoane,frana,e f. interesanta (cel putin pt.mine)care si ea face tot felul de zgomote specifice unei masini,acum sa vadem si parerea lui(sotul a tinut neaparat sa i le bagam in ghetute).
deeaAde DAVID IONUT 24.12.2006
Teutz spune:
Mai bine fac urarile acum, ca maine cine stie cum merge netul!
La multi ani tuturor Nicoletelor si Nicolailor!
La multi ani Dragos de Monicabb, Erica de Ank si Andrei de Luciab! Felicitari mamicilor si taticilor pentru copilasii minunati!
La multi ani pentru mamica Chinico! Sa ne traiasca, sa fie sanatoasa si sa aiba o viata plina de bucurii alaturi de cei dragi!
deeaA spune:
TEUTZ eu am chef si tmp (deocamdata)sa vizionez poze,e o scumpica si o nazdravana pitica ta
deeaAde DAVID IONUT 24.12.2006
Teutz spune:
DeeaA, multumesc!
Acum chiar fug la culcare, nene, ca pic de somn!