LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (122)
Raspunsuri - Pagina 5
dianocica spune:
d e inca treaz... noi toti dormim pe noi...
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel
dayanara spune:
dbunny - eu o vad ca seamana, sau semana cand avea parul lung cu carmen alcayde de la aqui hay tomate
http://fotos.masfamosos.es/index.php?showimage=1223
ivan si dayanara
deeaA spune:
DIANOCICA de la maselute nu doarme d.?? ca al meu pusti are o maseluta sus tare umflata,iar pe jos inca dou,dar doarme cat de cat,adik nu sta treaz prea mult timp,se trezeste,il legan,ii vb. apoi adoarme,sa fie oare inceputul??
deeaAde DAVID IONUT 24.12.2006
desiree spune:
fetelor,ai caror bebei au facut vaccinul de un an si anume infanrix ipv-hib va rog sa imi spuneti si mie ce reactii au avut copiii si cat au durat?
multumesc anticipat
Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=2753&from=search&keyword=PETRE" target="_blank">votati un super-bebelush !!!
doradora spune:
noi am luat telefonul vorbitor in romana, dar nu a dat-o pe spate.
tema zilei: ce a adus mosul? la noi va veni cu jucarii, nici nu se pune problema de dulciuri (sau de portocale/madarine), niste blocuri de construit moi, cu figurine disney in varf, si nr 2, o floarea-soarelui surpriza, care iese din cutie. restul listei, se mai continua in weekend, de la familie si prieteni. asta e ce a lasat mosul deocamdata la noi pt pisi, ca a fost cumintica.
chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri
roxanica2006 spune:
Dianarus, eu nu stiu care e cantitatea minima de lichide pe care tre' s-o ingurgiteze copilu' sa fie hidratat, dar pot sa-ti spun ca David nu consuma de regula mai mult de 150 ml apa/zi. Si asa a facut si cand avea febra sau scaune moi, si era esentiala hidratarea. In schimb accepta bine laptele. Si eram disperata, ii dadeam apa/ceai/saruri de rehidratare cu seringa, in somn, oricum, numai sa nu se deshidrateze. Il tot duceam la dr. sa-l controleze el, prin manevrele alea specifice, sa vada daca nu-i deshidratat. Si de fiecare data imi spuneau ca e f.f.f bine hidratat. deci...puiul nu bea nimic in afara de lapte si totul era in grafic.
Mi-a explicat si mie dr. cum se verifica daca e deshidratat: se prinde intre degete un pliu de pielicica de pe burtica micutului si daca pielea isi revine repejor e hidratat, daca revine greoi, sau chiar ramane intepenita acolo e deshidratat. Pricepusi ceva??
Editez sa-ti spun ca la mine merg pozele de la semnatura. Mai incearca.
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by dianocica
test
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel
da, asa cum zici
edit ca abia acum am remarcat test-ul :))... imi pun ochelarii cu infrarosu data viitoare
Dia1609 spune:
faza tare: lui tati i-a adus mosu' o pereche de papuci de casa cu magarusul din winnie.. toata seara Oana a fost calare pe picioarele lui tati sa le dea pusi ... cred ca renuntam la ei ca papuci de casa si-i folosim pe post de jucarie :))... am si filmat-o, poate anu' asta pun filmul :))
lizzy spune:
roxi,
ia da-mi tu user-ul tau de picassa. pe pm daca vrei
merci de lamurirea cu lichidele, cam asa si noi, apa ciu-ciu, lapte sa fie...
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
Teutz spune:
Flore, e mortala Alessia cum merge singurica! Felicitari frumoasei blondine![ Ai fata mare, maaai!
Ziggy pentru povestea nasterii!
Marani, insanatosire grabnica! Ceva poze de la chef?
Yagmur, superbuna vestea! Bravo, felicitari! Ma bucur tare mult pentru voi!
Anateo
Bambo, va doresc sa scapati repede de muci! mucoasa mica!
Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)