LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (122)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

quote:
Originally posted by dianocica

quote:
Originally posted by desiree

www.crazytoys.ro/jucarii/Litere-si-Cifre-1054/Fisher-Price-91/5517/Laugh-n-Learn-Catelus-educational-in-limba-romana.html" target="_blank">catelus educational

www.crazytoys.ro/jucarii/Litere-si-Cifre-1054/Fisher-Price-91/5518/Laugh-n-Learn-Sortator-cu-surprize-in-limba-romana.html" target="_blank">sortator cu surprize

Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;

www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=2753&from=search&keyword=PETRE" target="_blank">votati un super-bebelush !!!

faine. cati bani?

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

catelus = 89 ron
sortator = 68 ron

nu mai spun ca e dat pe spate octavian de ele!

deocamdata...

Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;

www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=2753&from=search&keyword=PETRE" target="_blank">votati un super-bebelush !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

Buna seara!
CALIN si ANDREI!!Sa CRESTETI MARI ,SANATOSI SI FRUMOSI!
MARANI!
FLORE felicitari pt.umblareata!
KIKINEATA si eu cred ca e de la banana,la inceput m-am speriat,dar am urmarit cand facea asa si mi-am dat seama!
DANDUSA pt.examen (chiar daca ai copiat)

deeaAde DAVID IONUT 24.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

La multi ani MARANI! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de Bubamara si de sotul tau!

La multi ani CALIN si ANDREI! Felicitari mamicilor pentru minunile de baieti! Sa le traiasca, sa fie sanatosi si norocosi!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphna spune:

astea e jucariile ce graiesc romaneste!!!!!oare numai la Auchan sa fie oferta cu ele?real,carrefour....n-or presta???dk vedeti ceva anuntati si baba! si despre baby expo,mai stie cineva ceva??nu se mai tine?
Dianocica,zi-mi si mie te rog,chamomila aia,cum se da dupa cele 5 zile,adik se face o pauza si se reia,se da numai o data pe luna su cum??plz

georgiana mami de Elisa(15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoshika spune:

Seara buna!
La multi ani sarbatoritilor!!!

Toate bune si frumoase, dar am si eu o intrebare... Tudor a adormit in timp ce-si bea biberonul. Doua seri la rand. De obicei sugea si de la mine un pic si apoi adormea. Intrebarea este: nu-i mai dau deloc? Gata cu tzatzica?! Are ceva daca maine seara, de exemplu, suge iar de la mine? Laptele o mai fi bun dupa aproape 3 zile? Ce sa fac, ce sa fac? Intarcare???

Si inca ceva: astazi a inceput sa nu se mai sprijine cand sta in picioare. Pur si simplu isi da drumul la manute si sta in picioare, chiuie, se bataie... E un simpatic!

Va pup ca-s terminata! Noapte buna si sper sa va aduca Mos Nicolae exact ceea ce va doriti!

Multa sanatate bolnaviorilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Multumim mult fetele pentru frumoasele cuvinte la adresa noastra. M-ati facut sa . Va pe toate ca sunteti minunate.
M-am chinuit juma de ora sa adorm copilu din motive de claxoneala. Doamne, n-am vazut asa ceva, de pe la 5 a inceput nene un val de aglomeratie care inca persista, si am vazut doua siruri de masini care nu s-au miscat pret de 2 ore ca atare au inceput sa claxoneze in draci. Taman cand sa adorm cupilu, si cu tot cu termopanele bengoase n-au spart timpanele.
Marani . Sa fii sanatoasa si fericita!
Dandusa, felicitari ca ai trecut cu bine astazi! Mai greu o sa fie luni ca o sa fii cu gandul in cu totul alta parte...
Madaluta, eu am pregatit asa: salata de vinete, salata de avocado, platouri cu mezeluri, platouri cu branzeturi asortate (inclusiv din alea mucegaioase - da io-mi cunosc prietenii si stiam ca le place), platou cu mozarella cu rosii si busuioc, platou cu somon, platouri cu cruditati (rosii, castraveti, ardei gras, ridichi, masline), platouri cu fructe, iar ca si mancarica calda am facut niste chiftelute si cartofi la cuptor (am postat eu mai demult reteta aici) cu muraturi asortate. Plus niste pateute cu branza tipic turcesti cumparate si tortul. A fost papa f multa ca atare am avut inca pentru 2 mic dejunuri si 2 cine.
Yagmur, felicitari pentru asa veste buna!
Mamaana, multa bafta maine!
Am observat ca se infiinteaza usor, usor un club al celor care incep munca in ianuarie...si eu ma inscriu tot pe acolo...greu nene, greu....dar...asta este...
Monicabb, pe cand examenele? tic-tac, tic-tac...spor maxim.
Fug si eu la nani ca Mosu' a venit...cupilu si sotul sforaie deja...
Noapte linistita tuturor, sa aveti un mos Nicolae plin de daruri minunate.

Poze Kaan 1 anisor

Mergi la inceput

Ktrinel, trimite si la noi, la Bucuresti, putina zapada, ca tare mi-e dor de o bulgareala! Mi-a placut cum ai povestit faza cu autobuzul: oameni bine-dispusi, glume, eventual un pranz impreuna! Pai, la noi cred ca dupa primele zece minute toata lumea era deja un car de nervi, iar dupa doua ore era deja sange pe pereti! Nu stiu de ce mama zmeilor se enerveaza oamenii atat de repede pe aici. Ma uit si in tramvai sau in autobuz: de la cel mai neinsemnat lucru se iau la cearta, isi arunca vorbe grele, se lasa cu jigniri!
Aka, multumim pentru informatiile despre spaima de apa!
Dianocica, doar 3% pentru proiectul unei case??? Ce porcarie!
Ralumat, pupam frumosul David cel vaccinat si cuminte!

Mergi la inceput

Ruxandra, am vazut si eu aseara la stiri cazul si nu ma pot gandi decat la asta! Este infiorator, revoltator, inuman! Pana cand se vor mai intampla astfel de crime in spitale? Cand vor incepe unii medici sa-si faca meseria?
Anateo, m-ai omorat cu pozele tale! Sunt superbe! Ce copii frumosi si imbujorati, ce peisaje extraordinare! Multa sanatate lui Seba!
Mamaana, am vazut frumusetile in rochite, dulci tare si cu bujori in obrajori!
Kikineato, tare draga-mi esti! N-am aparut, ca-mi merge netul din 14 in 15, pot sa citesc, dar nu imi trimite mesajele decat ffff greu si trebuie sa fie scurte!
Leyla, super pozele de la petrecerea lui Kaan, iar flacaul e de nota 10!

Mergi la inceput

Roxanica, si noi facem parte din categoria fulguletilor care n-au decat vreo 9 kg la un an fara cateva zile. Si mai suntem si mici de statura, doar vreo 72 cm! Sanatosi sa fim, ca asta e important!
Donia, bine ca sunt doar muci! Sa scapati repede de ei! Sanatate multa lui Cristinel!
Dianocica, cam la fel face si mama, dar eu ii atrag atentia de fiecare data si incearca sa se corecteze, sa o mai lase sa si cada, sa-si ia singura jucariile etc.
Asiza, ma bucur ca aveti vesti bune de la orl!

Mai am de citit din urma, ma duc sa recuperez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

test

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput