Piticii nazdravani de MAI - IUNIE 2004 (88)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

LA MULTI ANI! Santatate si multe impliniri in noul an!

Eu sunt pe aici, degeaba imi propun sa nu fiu...:-((

Laurina, cred ca ai si tu dreptate, da uneori tare nu-mi place ca am devenit asa dependenta si petrec uneori prea mult timp in fata calculatorului. Dar e adevarat ca daca nu intru deloc-deloc, mi-e tare dor de voi si de copiii vostri.

Noi am petrecut Revelionul la Lili. Copiii au mutat toate jucariile Biancai in bucatarie, va imaginati ce spectacol :-)) Ei se inteleg bine amandoi cu mici exceptii si fac tot felul de nazdravanii, ne-am obisnuit deja. Partea proasta vine la capitolul culcare, caci lui Danut i-ar place ca idee sa doarma cu Bianca, da practic, sa fie si mami langa el. Ca sa il pacalim, Lili le-a pus un cortulet, le-a facut asa un culcus frumos si interesant. Au stat pana la 12 si apoi la nani. Biancuta era obosita, i se inchideau ochisorii. Danut a stat in cort pana dupa 2 cand mi-a zis (eu eram intr-un pat langa ei, si atipisem, nu stiam ca el inca e treaz) ca nu vrea in cort, vrea langa mine. Ba nu, vrea in cort, ba nu, vrea in sufragerie si tot asa. S-a pus si pe plans... Pana la urma a adormit langa mine in pat pe laaproape 3. Biancuta asa cumintica e, ea a dormit singurica la noi cu Danut si cu mine si n-a avut probleme. Asa or fi toti baietii de mamosi???? In afara de problema cu somnul, a fost frumos. Sebilica e deja baietel mare, face pasi singurel, a avut si el prietena lui Eva in vizita. Sa va mai spun ca ne-am indopat? DE fapt doar asta am facut de Sarbatori, nici nu vreau sa ma uit la cantar.

Imi fac deja planuri sa caut serviciu da numai cateva ore pe zi daca gasesc sau doar 2-3 zile pline, ca sa am timp pentru Danut.

Va pup pe toate, dulce-dulce....

Sa ne rugam pentru ei si sa-i ajutam sa zambeasca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

La multi ani, dragelele mele... Si un an nou cat mai linistit si mai frumos. Cu copiii sanataosi si parintii pe langa ei voiosi.

Anul 2007 a trecut extrem de repede... Noi am petrecut Craciunul la munte, am calarit in fiecare zi, a fost o incantare atat pentru noi , cat si pentru Rebeca. Iar Revelionul acasa, cu prietenii nostri. A fost un sfarsit de an bun, chiar cu bucurie.

Despre noi... numai de bine, ca sa zic asa. Rebeca a inceput si ea gradinita, nu este ea incantata, are zile cand se duce plangand, sau zile cand este resemnata... Dar nu ii place. Ea vrea cu mami la serviciu, asa cum a fost obisnuita.

Ne-am mutat in apartamentul cel nou de la 1 octombrie, a iesit frumos..., insa sunt o multime de lucruri care nu au iesit bine, de fapt... aproape toate. Geamurile nu se inchid bine, aerul conditionat nu functioneaza, caloriferele nu sunt suficiente pentru a acoperi intreg spatiul si toate astea duc la lipsa unui confort termic corespunzator... Vad ca in zadar cu cei raspunzatori, ca nu fac altceva decat sa amane.

Va imbratisez cu drag...

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

La multi ani!

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Buna fetelor

Cum am promis am pus poze noi cu Julia de Craciun. La catolici precum stiti cu o seara dinainte de Craciun toti se intalnesc (familia) la masa de seara, cand se face intuneric si apare prima stea, se pun pe masa 12 feluri de mancaruri care nu contin carne si ne impartim cu ostie si ne uram unul celuilalt. La ora 12.00 noaptea la biserica este slujba, noi nu am fost, prea tarziu. Si asa trec si sarbatorile si anul nou si iar imbatranim cu un an

Julia astazi noapte nu stiu dece a vomat, o data si gata, iar astazi toata ziua totul ok, cred ca a avut deranj la stomac. Fetelor copiilor vostri le place sa stea deasupra puzzlelor? Juliei fooarte mult si domino ii place.

Titlul trebuia sa fie altul decat Julia la gradinita, dar pe moment nu stiu sa-l schimb

http://pl.fotoalbum.eu/Julia1901

Alus + Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Si inca ceva, la acest foto album sus in dreapta este un cgemulet unde scrie POLSKA piteti apasa si alege limba romana, ca sa fa fie mai usor.

Alus + Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Fete dragi,
va doresc si eu LA MULTI ANI! cu muuuuuulta sanatate,inainte de toate!

Nu am apucat sa citesc decat ultima pagina si ii raspund lui Alus ca si lui Victor ii place tare mult puzzle-ul...dar el e cam smecherut...ma pune pe mine sa il fac initial,apoi el desface cateva piese,le pune la loc,apoi desface si mai multe,le pune la loc,si tot asa pana il desface de tot si il reface complet...a stat si o ora intreaga in fata mesei cu un puzzle.

Sa aveti un an 2008 plin de impliniri si sa va aduca tot ce va doriti si aveti nevoie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Laureta, si tie. Ce mai faceti voi?

Alus, am privit pozele voastre si am ramas impresionata. De ce? N-as putea prea bine sa spun....Julia e un ingeras de fetitza si sunteti o familie minunata.

edit: Cius, un an bun si voua cu sanatate si impliniri.
Iustin nu e deloc pasionat de puzzle. N-are rabdare. E singurul?

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Salutare!

Stiu ca sunt datoare cu explicatii pt absenta prelungita, credeti-ma ca citesc din cand in cand, dar mi-e f greu sa si scriu. Rezum ce s-a mai intamplat de la ultimul meu mesaj: aproape am terminat renovarea apartamentului (este in zona parcului Sebastian, vin si eu cu raspunsul la intrebarile voastre de acum 2 luni), mai avem cam o sapt de lucru si ne putem muta. Trebuie sa aducem mobila si tot calabalacul de la Craiova, mi se face rau cand ma gandesc ce ma asteapta. O sa fie de munca, dar merita cu siguranta.
Noi am facut Craciunul la Craiova, am venit in Bucuresti pe 26 dec, pt ca eu am lucrat pe 27 si 28. Am venit si cu Darius, care a racit, din pacate, asa ca de Revelion am petrecut in 3, in casa, dar ne-am simtit ff bine. Raceala a fost destul de urata cu tuse chinuitoare, m-a terminat cu febra, noapte de noapte era fierbinte. Pana la urma l-am dus la spital, ne-a schimbat tratamentul si acum e mult mai bine. Avem dispute f dese din cauza rasfatului cu care a venit de la bunici, e dezastru, credeti-ma, are niste replici de te doare capul "eu nu vreau sa te ascult, eu fac numai ce vreau eu", "imi place numai cum vreau eu", "sunt capos si-mi place", "intelege-ma ca eu nu pot fi cuminte si ascultator"
Ca sa-l si laud, va povestesc ce am facut la spital (Grigore Alexandrescu): a fost ff cuminte, a vorbit cu dr tot ce l-a intrebat (ba chiar si ce nu l-a intrebat), in final ne-a spus ca trebuie sa-i faca aerosoli si o injectie. Mi-a fost teama ca o sa faca un scandal monstru la injectie, dar s-a asezat pe burtica si nici n-a scancit, doar pe la jumatate a intrebat "mai e mult?" si la final s-a chinuit putin sa rada si a zis "uite, rad, eu sunt curajos, nu plang deloc"
Ce sa zic,una peste alta, e un dulce, dar sunt sigura ca stiti perfect starea cand te aduce la exasperare si, totusi, iti vine sa mori de ras.
In ultimul timp, ne bate la cap ca vrea o surioara ("nu baiat, daca e baiat, il bat si nu-l iubesc" - nu stiu de unde are ideea asta), asa ca de gandim sa mai facem un bb, dar inca nu suntem hotarati, of, e atat de greu sa iei o decizie, ma gandesc ca am stat cu Darius 2 ani acasa, dar acum nu-mi mai permite serv...sunt o gramada de aspecte pe care le tot intorc de pe o parte pe alta. Cateodata ma gandesc ca trebuie sa trec la treaba, o sa vedem ce o sa facem cand o veni momentul intoarcerii la serv, problemele se mai rezolva si pe parcurs (zic si eu sa ma incurajez)

Hai ca am scris un roman, se vede treaba ca vreau sa recuperez

Pupici dulci tuturor!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Alus, Thomas este pasionat de puzzle. Este una dintre activitatile lui preferate. Are carti intregi cu puzzle-uri si le face si de le desface des... pentru Julia, ingeras blond.

Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si David William (14 noiembrie 2006)

Our freedom starts with the prison we choose...

Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.

http://www.flickr.com/gp/22874599@N00/LJHztT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Hello!
avem si noi poze aici

Bertha,bafta!
Doamne, ce se aseamana copii astia!!
si al meu face la fel, este exterm de incapatanat, nici sa ii stau in genunchi nu face ce il rog!

Nu stiu cine l-a invatat (banuiesc ca strabunica de la tara, am prins o "discutie" intre ei doi si a folosit o expresie asemanatoare) , zice " cine este sefu' aici?"

Eu mai am putin si imi iau campii, pana si apa daca vrea striga si tipa "Apaaaa"; il corectez dupa care coboara vocea si zice "te rog frumos,vreau si eu apa"
Ieri a plecat sotul meu 5 minute pana la socrii mei, doua etaje mai jos, a urlat pana aproape sa vomite "tati, vino inapoi! tati te iubesc, imi este dor de tine" - asta cu o poza a lui tati in mana pe care o pupa de mama focului . Si i-am explicat de 10 ori unde este si cat sta! auzi, mie dor de tine pe tonul cel mai sfasietor posibil, in conditiile in care de abia plecase
Imi este rusine sa mai dau ochii cu vecinii, degeaba il amenint ca vor chema vecinii de la atata scandal!

trebuie sa plec, va pupam!

Camelia, Sebastian si Stefania

Mergi la inceput