Piticii nazdravani de MAI - IUNIE 2004 (88)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

LA MULTI ANI 2008!

Diana,sa-ti traiasca sotul si sa va bucurati impreuna de minunile pe care le-ati creat!

Camelia, Sebastian si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Buna fetelor,

Sper ca ma mai tineti minte ca de mult nu v-am scris, anul trecut ultima oara .

La Multi Ani de Sf. Vasile!!!

Noi am petrecut revelionul acasa cu parinti mei si baiatul cel mare a sorei. A fost frumos, am culcato pe Julia pe la 3 dupaamiaza sa reziste pana la 12.00 noaptea, iar ea a rezistat aproape de 2 noaptea, sa culcat cu noi impreuna Cand au fost artificile, am iesit cu ea in fata blocului, a fost asa de fascinata, nu stia in ce parte sa se uite, sotul meu a spus ca era ca in timpul razboiului, din toate partile trageau cu artifici In rest mai nimic nou anul acesta. Am sa incerc zilele acestea sa pun poze noi, mai intai trebuie sa vad daca sorul la inregistrat pe noul calculator.

Pupici la toate si sper ca acest an sa va scriu mai des.

Alus + Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetale
LA MULTI ANI in noul an!

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

La multi ani tuturor si din partea noastra! Sa aveti un an exact asa cum va doriti!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Buna fetelor,

In primul rand, LA MULTI ANI!

In al doilea rand, sper ca v-ati distrat bine de Revelion si ca anul 2008 a inceput cum nu se poate mai bine pentru voi si minunile voastre de copilasi.

Noi am petrecut Revelionul in cadru restrans doar impreuna cu copilasii si soacra. Tommy a rezistat numai pana la ora 11:00 p.m., deci nu a avut ocazia anul acesta sa ciocneasca un pahar de suc la miezul noptii. Poate anul viitor...

Uitati, daca aveti timp si dispozitie, am pus imagini noi pe link:

http://www.flickr.com/photos/dcppopa/

Vanessa, felicitari si casa de piatra. Legat de rochie, sunt convinsa ca orice ai purtat ti-a venit foarte bine.

Diana, v-am admirat pozele, reusite ca de obicei. Aveti niste copilasi foarte dragalasi. Legat de greutate, nici Tommy nu sta prea stralucit, iar lupta legata de mancare continua, caci este foarte, foarte, foarte mofturos.

Irinusha, am vazut si pozele voastre si pe cei doi copilasi dulci. Am vazut cat de mult s-a bucurat Cris de cadouri, dar Amelie parea (ca si David, de altfel) un picut pierduta. Nici David (care, de altfel, a fost sculat de doua ori din somn - o data pentru Mos Nicolae si o data pentru Mos Craciun) nu prea intelegea ce se intampla, ce este cu atatea cadouri sub brad, de ce se entuziasmeaza asa de tare Tommy, etc.

Nicoleta, iti doresc sa fii mai optimista si mai senina in anul 2008. Fruntea sus! Pupici printesei!

Irinel, ma gandesc la voi!

Va doresc un sfarsit de saptamana minunat! Cu fara prea mult frig (la noi sunt -35 de grade astazi!!!!!!!!!!!!!)

Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si David William (14 noiembrie 2006)

Our freedom starts with the prison we choose...

Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.

http://www.flickr.com/gp/22874599@N00/LJHztT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Ura avenit si la noi zapada si e de vreo 50 cm stratul. Am fost si noi afara cu saniuta vreo 3 ore. Mai mult pe langa ca prin nameti nu prea se putea. Le-am bagat cu capul in zapada pe fete si nici nu le pasa. Erau fericite ca e multa zapada. Abia acum am reusit sa le culc.

Iulia Sunteti toti frumosi. Se vede ca si la voi a fost darnic mosul. Mersi de urare.

Alus Si Bia s-a culcat pe la 2 noaptea de Revelion. Acum ma chinui sa o aduc la programul de gradi.

Vad ca Bia aseara ne-a scutit de recital. Am avut parte aproape o saptamana de el. fix la 1.30 incepea sa planga si o tinea moderat 1/2 de ora. Acum 2 zile a plans vreao 2 ore. Ba ca nu poate sa doarma, ba ca face pipi, ba ca o doare gura si tuseste, de la atat plans cred si eu, ne adusese la disprare. Aseara in schimb i-am dat niste panadol inainte de culcare si vad ca am scapat. Sper sa nu se mai repete ca si eu mi-am dereglat somnul.

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Vanessa- Felicitari si din partea mea si casa de piatra, ca acest an zambetul de pe fata ta sa nu piara niciodata, iar in inima ta asa cum spun polonezi " DRACOSTEA SA -SI GASEASCA LOCUINATA IN INIMA TA PENTRU TODEAUNA"

Noicoleta- si Julia se cam culta tarzoiu inainte de 22.00 si dimineata vai de capul meu cat trebuie sa ma chiniu ca sa o trezesc, nu-i convine nimic, plange din orice, eu ma enervez ca va transpira va iesi la aer rece si iar va raci. Off dar asta este.

Diana, Iulia- ce de greutate eu nu ma plang, dar de la un timp Julia, face greva de mancare, mananca putin, iar sa certat cu carnea, acum se impaca bine cu tot soiul de cascaval. Dar va spun ca nu aveti de ce sa luptati, psihologul Juliej de la gradi a spus ca daca o voi obliga imi va face in ciuda si nu va manca, cel mai bine este sa il santajam putin, iti dau ceva bun daca vei manca putina supa. Mia spus ca chiar daca va manca 5 lingurite astazi nu face nimic, astazi 5 maine 6. Eu va scriu asta, iar voi poate deja ati folosit acest santaj. Eu Juliei daca nu vrea nu-i dau, ea vine de multe ori si imi cere singura spunsndu-mi : MAMA URTICA MEA SPUNE CA ESTE FLAMANDA"

fetelor am vazut pozele copiilor vostri si sunt tare frumosi toti. Pupici din partea noastra. Eu sper ca maine sa pun in sfarsit poze cu Julia.

Alus + Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Nicoleta, Alus

Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si David William (14 noiembrie 2006)

Our freedom starts with the prison we choose...

Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.

http://www.flickr.com/gp/22874599@N00/LJHztT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

LA MULTI ANI TUTUROR!! Sanatate si multa fericire in acest an si incei ce vor urma.
Am reusit sa ma apropii si eu 15 min de calc si am pus poze de la Craciun, Revelion.
de povestit va povestesc dupa ce incepe Andu scoala si am si eu acces la calc.
Va pup inca odata pe toate (si va multumesc de urari).

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://community.webshots.com/user/vaniavi100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

[red]La Multi Ani!!![/red] Noul an sa va aduca numai bucurii si tot ce va doriti sa se implineasca!!!

Ia ca m-am intors si eu de ieri la scarbici:) si inca sunt capiata de somn...
Vad ca piticutii au primit multe cadouri, deci trebuie sa fi fost foarte cuminti. Sper ca si voi ati primit tot asa multe cadouri, ca in mod sigur le meritati

Irinel, noi suntem alaturi de tine, indiferent cat de des poti intra pe forum( te intelegm foarte bine), ma bucur ca Danut este mult mai bine si sper sa se acomodeze in continuare la gradi, sa poti incepe serviciul. Te pup si chiar daca vor veni mai rar noi asteptam mesajele tale.

Irinusha, sper ca deja sunteti mai bine, imi place ce cadou v-a adus mosul:), cred ca abia asteptati. Puiutii tai sunt superbi, iar tu cu toate cele pe cap ai o stare ce te binedispune autotmat:)

Diana, ce sa mai spun de copilasii tai, sunt superbi, de multe ori ma gandesc la voi cele cu 2 prichindei micuti ca sunteti un exemplu pentru noi mamele astea care nu ne incumetam la mai mult:)

Nico, hai ca anul asta o sa fie mai bun, poate reusiti si cu terenul eu tin pumnii stransi si va mai eliberati de stres. Cred ca s-au distrat fetele de minune. De noptile pierdute si eu inclin sa cred ca era foarte obosita, sper sa isi revina cat de curand, ca ai dreptate vine gradi in curand.

Iulia, pupici pentru baietii tai, am vazut pozele sunt dragalasi foc, deci inteleg ca a venit mosul in mai multe locuri ce frumos, a fost incantat, nu?

Alus, asteptam pozele cu printesa!uau ce mult a rezistat, a petrecut chiar revelionul!

Vanessa, casa de piatra si sa fie cu noroc, iubire, intelegere. Am vazut si pozele cu nazdravanii tai, cred ca a fost frumos la serbari asteptam sa ne povestesti.

Cami, anul asta baietii nostri sper sa reuseasca sa se intalneasca:), cred ca a fost foarte frumos la tara, vrem si poze, cu nazdravanul Sebi si printesa Stefania, va pupam

Bertha, te asteptam cu vesti, ca demult nu mai stim nimic de voi

Simona, multumesc din suflet pentru felicitare, si noi va dorim numai bine, sanatate si cand poti printre picaturi te asteptam si pe aici sa stim de voi. Mama ta cum se mai simte?

Fetelor nu va mai propuneti sa intrati mai putin pe forum va rog, hai sa intram cum putem, cand avem timp si sa ne povestim de puiutii nostri si nu numai:) eu una ma simt tare bine cand citesc si reusesc sa scriu aici. Stiu ca mai rar, dar nu asta imi propun:), nu va suparati pe mine, nu:)?!

Noi am petrecut acasa, in ghilimele am petrecut, pe 22 dec Mihnea s-a imbolnavit a facut febra foarte mare, si dupa cateva zile de antitermice, am trecut pe antibiotic, a mai tinut-o asa un pic si cand am zis gata hai la spital, i-a trecut. A fost groaznic, ca nicioadata, era apatic, il durea capul, ne-am speriat ingrozitor, doctorita era plecata, uf bine ca a trecut. Acum ar trebui azi sa mergem la control, dar, iar nu dau de doctorita. Ma gandesc cu groaza ca este posibil sa nu scapam de operatia cu tubuletul ce se baga in ureche, se pare ca tot otita isi face de cap. Sunt foarte ingrijorata, sa vedem ce mai zice si doctorita.
In rest mosul a venit si la Mihnunita, dar nu este foarte incantat de masinutele, animalutele ce le-a primit, lui ii trebuiesc lucruri care se pot insuruba, desuruba, cu fire multe sa le poata desface, repara:) Pasinea lui este surubelnita pe care o manuieste cu foarte multa dexteritate, aaa si lanternele de orice tip, marime sunt minunate ca poti sa le desfaci, sa scoti becul, bateriile, sa le demontezi complet:) si apoi sa le montezi la loc. Si sa vedeti ce mandru este cand o repara el, imi spune 'mami sunt foarte destept'

multi pupici

Mergi la inceput