Piticii nazdravani de MAI - IUNIE 2004 (88)
Raspunsuri - Pagina 17
anacami spune:
p.s. veti gasi mult mai multe poze cu Stefania din doua motive: stau mai mult cu ea, iar 2. nu pot sa ii fac o poza lui Sebi ca imi ia aparatul sa faca el- si o tine asa pana termina bateriile (pozeaza tot- scaune,podea,etc,etc)
Camelia, Sebastian si Stefania
mephala30 spune:
La multi ani de Sf. Ioan!
Anacami, a crescut Stefania, e atat de grasunica si de scumpa! Sebi a reinceput gradi?
Ai mei bursuci se iubesc si se imbratiseaza din ce in ce mai mult.
Iustin sufera cand plange Teodor si e dispus sa-i dea orice ca sa inceteze cu plansul.
Teo isi tuguie buzele si fuge dupa Iustin prin casa sa-l pupe. Iustin nu se lasa "balit" si se harjonesc pana iese cu scandal.
Saptamana asta il dau pe Iustin la gradinita. Am inima cat un purice, sper sa se acomodeze si sa-i placa.
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">
tnicoleta spune:
Buna fetele, si eu din nou la munca
La multi ani de Sf. Ioan!
Alus E scumpa foc Julia s e inalta, nici nu zici ca are doar 3 ani jumate. Da si Biei ii place sa faca puzzel, cateodata singura, alteori cere ajutor doar ca sa te tina langa ea.
Simona Bine ai revenit! Voi ce mai faceti? Cum mai e Victoras, dar mama?
Carmen Dar pana iese cu scantei se distreaza si asa e cel mai important. Felicitari lui Iustin ca are grija de fratior si multa bafta la gradi.
Bertha Un baiat curajos si cu temperament puternic . Spor la mutat.
Cami A crescut Stefi si e tare frumoasa, si seamana mult cu Sebi.
Ioana Bine ai revenit si La multi ani!
Laureta Voi ce mai faceti?
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
DianaR spune:
Carmen, baftalui Iustin la gradi! Tinem pumnii!
Alus, am vazut ingerasul blond!
Iulia, multumesc de aprecieri!
Azi mi-am propus sa ma uit la poze, sper, sa apuc...
Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete
Iulia P. spune:
Anacami, multumesc pentru pozele frumoase. Aveti un ingeras de fetita. Desi stiu ca nu vom mai avea un alt copilas, de fiecare data cand vad o papusa ca a voastra, gandul de a mai incerca o data imi traverseaza spiritul.
In alta ordine de idei, v-am admirat si apartamentul - totul este aranjat cu foarte mult bun gust.
Mephala, flacailor. David il urmareste peste tot pe Tommy, vrea sa faca totul ca el, vrea sa il muste, sa il pupe, sa se lupte cu el, sa discute (sa il vezi ce haios este, nestiind sa vorbeasca, spune ceva pe limba lui, de bebelus, dar cu foarte mare convingere, uitandu-se drept in ochii fratelui sau, ceva probabil de genul: "vezi, mai, nu ti-am spus eu ca...")... Sunt tare, tare dulci la varsta aceasta si sunt tare, tare multumita ca am decis sa ii avem unul dupa altul, diferenta de varsta nefiind foarte mare. Este destul de greu, dar tare frumos.
Nu-ti face griji cu gradinita (stiu, usor de zis, mai greu de facut), este tare bine pentru Iustin sa se socializeze, sa fie in compania altor copilasi. Tommy a inceput gradinita acum mai bine de doi ani si se simte foarte bine acolo. A fost mai greu la inceput, dar acum ii place foarte mult acolo.
Va doresc o zi frumoasa in continuare.
Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si David William (14 noiembrie 2006)
Our freedom starts with the prison we choose...
Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.
http://www.flickr.com/gp/22874599@N00/LJHztT
anacami spune:
LA MULTI ANI celor ce poarta numele IOANA si IOn!
Multumesc pt. aprecieri, cateodata parca nu imi vine sa cred ca am 2 copii,ci ca inca am ramas la faza de planificare a bb2!
Sarcina a devenit deja vis ,iar cele mai mult de doua luni implinite au zburat pur si simplu (datorita lui bb1 si a sarbatorilor de iarna).Zilele acestea trebuie sa ii fac vaccinul de doua luni (intarziat nitel datorita zilelor libere)-am inceput din nou cu grijile legate de ele (si o sa avem ceva in lunile urmatoare)
Carmen, daca l-am "dovedit" pe al meu si a reusit sa se acomodeze, eu zic ca la Iustin o sa fie floare la ureche! Important este sa nu cedezi, chiar daca o perioada o sa fie greu! Bafta!
Nicoleta,ce mai face harnicuta Bia? iti doresc ca in noul an sa va mutati intr-o casa asa cum va doriti!
Iulia,multumesc! multe din ultimele poze sunt facute la tara,ne simtim din ce in ce mai bine acolo- a fost terminata de curand (a socrilor mei) si de abia acum ne-am acomodat cat de cat.Probabil ca in majoritatea weekendurilor pe acolo o sa stam.
Ce imi place cum povestiti ca se joaca copilasii vostri,de abia astept sa vina vremea si la ai mei.
Thomas cred ca este foarte cuminte si intelegator, eu am o grija: sa nu se certe prea rau si prea des, desi vad ca acum este foarte iubitor si protector cu ea.
In privinta bb3, eu am ramas surprinsa de sotul meu care la un moment dat a facut o afirmatie, ceva de genul ca nu se stie daca nu va mai fi si bb3. Cred ca mi-ar place mai multi copii (acum vazand cum este si cu doi), dar totusi...nu stiu daca mai rezist fizic, avand in vedere ca ma misc din ce in ce mai greu si ma dor din ce in ce mai mult "toate alea'".
Astept nepotii , cred ca mi-ar place sa ii cresc (daca mai ajung pana atunci si mai sunt "functionala")
Draga Iulia,ca sa vezi ca tot timpul mai vrem ceva- mi-as fi dorit si eu ca macar unul dintre ai mei sa fi mostenit ochii verzi ai sotului meu, dar nu a fost sa fie..- sa fie ei sanatosi.
Ai doi copii superbi, cred ca esti tare mandra cu ei!
Mi-a placut mult expresia cu traversatul spiritului !!
Va pupam,as vrea sa mai scriu cate ceva, dar mi se inchid "obloanele" desi incerc cu stoicism sa le mentin ridicate
Camelia, Sebastian si Stefania
tnicoleta spune:
Buna fetele
Iulia Ce minunati trebuie sa fie voinicii tai cand se joaca. si le doresc sa se inteleaga asa si incontinuare. Si Bianca se joaca, cateodata, foarte frumos cu verisorii ei. Fie cu jucariile, fie ca pun in scena diverse scene din desele animate, fiecare fiind un anume personaj. Dar chestia asta e de scurta durata si apoi ies scanteile de rigoare.
Cami Probabil se va mai schimba putin cand va incepe Stefi sa dea iama prin jucariile lui.
Bia este bine, azi am dus-o la gradinita, bineinteles cu ritualul de rigoare "mai vreau sa dorm putin", "azi vreau sa stau acasa", in complectarea celui de seara "io nu vreau sa dorm, vreau sa ma joc, nu m-am jucat deloc azi".
In vacanta asa s-a rasfatat la maxim, ne-a demonstrat si cat poate fi de "rea si egoista". Nimeni nu avea voie sa se joace cu jucariile ei, nu mai imparte nici mancarea, le vrea pe toate pentru ea si nici mie sau lui tasu nu ne mai da.
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
mephala30 spune:
multumesc pentru incurajari, Iustin e ft. pregatit: "mami, nu ma duce la gradinitza ca o sa plang dupa tine. Vreau sa stau acasa cu Teo."
in fine...
referitor la bebe3, cine stie?...poate in 2010 vine barza iar la noi. Mi-ar placea tare mult.
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">
Iulia P. spune:
Nico si Cami, multumesc pentru aprecieri.
Mephala, ma bucur sa aud ca va doriti si o a treia minune. Cu asa baietei superbi, nici nu este de mirare.
Mi-as dori si eu un al treilea copilas, dar... In primul rand, este o problema de ordin medical care ma impiedica, cel putin in teorie, sa mai port o a treia sarcina. In al doilea rand, am spus mereu ca mai bine am doar doi copii, carora imi permit sa le ofer mai mult (scoli private, calatorii, etc.) decat trei sau patru carora sa nu le pot oferi mare lucru. Nu stiu daca rationamentul meu este corect, dar numai gandul ca i-as putea lipsi de ceva pe cei pe care ii am deja imi face inima sa se stranga...
Va doresc o zi cum nu se poate mai buna.
Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si David William (14 noiembrie 2006)
Our freedom starts with the prison we choose...
Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.
http://www.flickr.com/photos/dcppopa/
Laurina spune:
LA MULTI ANI DE SF ION!!!
Iertare pentru intarziere:(
Uau, deja vorbiti de bebe3, chiar daca numai ca plan tot meritati
Mephala si eu iti tin pumnii stransi sa fie bine. Asa cum ti-a spus Cami trebuie sa fi tu puternica, poate cine stie se va acomoda chiar usor. Noi recunosc mai tragem si acum, dar Mihnea nici nu a avut continuitate, fiind bolnav.
Bertha, nu se dezice frumusetea rara:), este un dragalas(chiar daca atunci cand 'le tranteste' nu prea iti vine sa razi!). Mai aveti un pic si va mutati, ati gasit gradi pentru Darius? Cum o sa faceti?
Uau Cami, am vazut pozele, ce mare s-a facut Stefania, este o frumoasa, iti vine sa o mananci:) Mai, chiar am ras de baietii astia ai nostri si Mihnea pozeaza tot asa si are o fascinatie pentru covor poze mai de aproape, mai de departe
Repede sa va spun de Mihnea, i-a crescut foarte mult parul(de fapt are chiar plete:) si recunosc ca imi place cum ii sta, dar totusi...) Eiii si duminica l-am convins sa ii tund un pic bretonul, am reusit cam 1 cm, dupa care mi-a spus gataaa, ajunge, ca pe urma nu mai pot sa fac asa... si mi-a exmplificat clar cum sta el cu capul in jos si matura cu pletele covorul. Apoi comunicatul 'nu mai pot strange parul de pisica de pe covor ca nu mai am cu ce'