LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (268)
Raspunsuri - Pagina 9
Denisam spune:
Hello,
Am apucat sa citesc putin ca iara sunt pe fuga ca azi e cu MOSUL Nicolae, plus ca ALEX are 5 LUNIII!!!! si trec nasii diseara pe aici(deci fa ceva pregatiri, dar subtiri ca sunt singura cu amindoi-tati vine pe la 10 ca lucreaza linga ottawa la 4h distanta doar dus, deci 8h conduce, a plecat la 5,30 de dimi)- sper sa reusesc sa si impachetez cadourile, ca sunt in pungi de cadou doar.
Lui Alex nu i-am luat mai nimic insa si nici mie, lui tati un portofel de piele,ca s-a cam distrus celalalt, nu mai am timp sa ies ca e si frig si am acte de termiant, vreau sa i le pasez Danei-nasa lui Alex sa le tina ea incepind de luna viitoare( nu ins, ca scap 100% dar 80% e ceva-eu voi fi cu dosarele si aranjatul).
Maine merg la vaccin cu Alex, plus ca treb sa mai fac unele maruntzisuri si sa merg sa ridic invitatziile pt ziua Emmei, asa ca va zic de acum:
Silvi-LA MULTZI ANI pt Alain, sa va distratzi si pupicei multzi!
LA MULTZI ANI TUTUROR CELOR CE POARTA NUMELE DE NICOLLETA SI NICOLAE!
Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
Denisam spune:
LA MULTZI ANI Nicolas Alexandru!!! Sa fii sanatos si norocos ca esti tare frumusel si zambaretz !O copilarie fericita sa ai!
LILI-SA VA TRAIASCA MINUNEA SI SA VA BUCURE MEREU-PUPICEI MULTZI
Gio-deschizi subiect separat?!
Ana_m spune:
Da, chiar asa bine ca mi-a amintit Denisa , sa urez cu ocazia onomasticii La multi ani !!! lui Alain- Nicolas si lui Nicolas_Alexandru!!!. Multi pupici frumosilor !!
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m
Giova spune:
nu s-a bucurat de catelus, aproape deloc. a apasat de cateva ori pe el, a dansat pe melodi, si acum zace saracul pe undeva pe sub masa din bucatarie. acum sunt tare dezamagita ca am aruncat cu banii, dar iar m-a linistit Clau spunand ca oricum se duceau pe tampenii. asta e...vad ca e mult mai incantat de o masinuta de 10 lei.
a venit mosul si la mine cu un panettone. eu i-am luat lui Clau Snickers.
am desfacut mobila de hol...si acum ne-au venit idei...ne apucam de completat pereti cu rigips si zugravit. asa ca nu stiu in ce cincinal voi avea mobila de hol montata. doamne ce zi proasta am avut...imi vine sa merg sa dorm...
Denisa deschid subiect separat, mai ales ca a facut cata si o poezioara frumoasa. asa ca e musai sa stau pana la ora 12, ca maine ajung tarziu acasa.
Moni ma bucur ca Diana a fost incantata de cadouri.
Silvia noi nu avem chiar atatea, multe am aruncat, am lasat la mama, dar tot nu am loc de ele. stiu ca sotul tau e fan masinute, asa ca n-ai incotro.
Ana ma bucur ca poti organiza pe maine, party surpriza pt. Nicu. imi pare rau ca acum a trecut pe diaree. cum mai e?
Bee lasa ca vine mosul mai tarziu, mai bine asa decat deloc. si eu primesc de multe ori bani si se duc pe orice altceva in afara de cadou pt. mine.
fetele maine e Sf. Nicolae nu azi.
merg sa-i dau sotului sa manance.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Denisam spune:
Anam-bafta cu pregatirile!
Gio-stiu ca maine e Sf.Nicolae,de aia am scris de azi ca nu cred ca reusesc sa intru decat pe la 11-12noaptea la voi!
Deschide acum subiectul te rog,sa scriu si eu urarile lui Nicolas,please-pupici!
Numai fii trista cu mobila si Marco,ca trece,nu are rost.Zambesti,maine va fi mai bine!!
Bee-bafta si voua cu mosul si pupici la frumusetzi!
BOMBOO si MIRELA- vestii,va rugam!!
alinutza_80 spune:
A venit Mosul si la noi, imediat dupa Gabi. Pe langa catelul Fisher Price i-a mai adus si parcarea aia de la Plasticart, a avut tati grija. Silvi, multumim de sugestie si link. Si ceva ciocolata. Ii place si catelul, dar cu parcarea este in extaz! Nu cred ca a inteles mare lucru cu venirea Mosului, dar macar cadourile ii plac.
Pupici la toata lumea si sa vina Mosul si la voi curand, azi sau maine, cand ajunge si el!
monica70 spune:
DENISA la multi ani pentru Alex, doamen deja are 5 luni?????
GIOVA asta e cu catelul, ce sa ii faci? Poate ii prinde gustul mai incolo. Macar altceva pe langa catel mai i-a adus mosul,ca sa compenseze si sa ii faca placere?
Apropo de asta,am citit la un subiect pe DC cu cadourile.Si pe mine m-a lasat masca o tipa,care zicea ca ea vrea sa isi invete fetita de mica sa aprecieze ca si ea, lucrurile de firma si de calitate.Drept urmare de cateva ori pe an ii cumpara o jucarie foarte scumpa si de firma si pe aia o aseza la loc de cinste ,undeva in camera,in timp ce restul jucariilor erau de-a valma prin cosul cu jucarii.Numai ca saraca,era super indignata ca fiica-sa nu dadea doi bani pe ce aprecia ea,nici nu baga in seama jucaria/iile cu pricina,avea ea alte jucarii preferate d-alea la kilogram.Mai ... si imi era mila de ea si imi venea sa rad si imi venea sa ma iau de cap ... pai ce stiu copiii de scump,firma,calitate etc. ??? Mai ales cei asa mici? Pai nu vedeti ca mai interesanta e ceva kk-reala pe care sa o demonteze in doi timpi si trei miscari! Cred ca de fapt mai mult noua ne plac anumite chestii,decat lor!
Vreau sa va zic ca Diana n-a mancat nimic mancare gatita azi
Acum seara am facut mamaliga si am pus si branza telemea + smantana. I-am dat sa guste si goala si in asa combinatie.Rezultat: NU PACE MALIGA A desfacut clementine si banane si abia a luat o gura din ele.A mancat doar o bucatica de kinder,ca n-a scapat mami pana nu i-a dat,in rest un iaurtel mic si vreo 2 biscuiti.In afara de cerealele de azi dimineata ... ioc altceva
Merg sa o culc ca deja e de groaza ,acum se joaca cu o lanterna mica de breloc ,adusa de mos (am luat un set de baterii si asta era la oferta in plus,chiar cu gandul ca va fi a Dianei,ca si asa moare dupa lanterna mare)
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank">
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )
monica70 spune:
ALINA ma bucur ca i-au placut jucariile lui AYAN! Pai o parcare d-aia faina chiar nu cred sa fie vreunul caruia sa nu i-o placa adulti,copii,baieti sau fetite ,nu conteaaza!
DENISA voi cum stati cu Moshul? Maine aflam?
Vreau sa va zic ca n-am pe cine culca.Intai a intins papusile in pat si s-a apucat sa le numere,apoi a scos toate vasele de bucatarie in mijlocul patului si cand a zarit printre ele sticluta aia minuscula cu solutia aia de spalat geamuri ... a fugit dupa burete si s-a apucat de frecat mobila.Pe urma a venit aci si acum matura si tot boscorodeste DIA-I HALNICA DIA METULA Ha dar sa vedeti ce frumos trage cu matura spre lopata Si ma enerveaza ca n-a mancat si nu vrea sa se culce,dar macar ma bucur ca ii plac jucariile Acum a luat mini-lanterna si arunca raze in tavan
CE LUCLI DIANA ,MAI ATITZO:? adica ,ce lucri Diana,mai fetitzo Mor de ras cand vorbeste ea cu ea
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )
silvi_2005 spune:
Alina, tare ma bucur ca ai reusit sa o iei sa imi spui care au fost reactiile.
Giova,stai linistita ca baietii nostri sunt cu masinile, si noi avem un urs winnie abandonat asa.
Denisa multumim frumos,pupici de la noi,a venit Mosul?
Ana,pupici multumimsi voua.
Moni ma bucur ca a fost happy Diana si Ghita,normal ca e dezorientata daca primeste multe jucarii deodata.
Si la noi a avenit Mosul, Alain nu a fostfoarte extaziatdari-a placut, bradul arata cam saracit pe alocuri ca el cara si ascunde toate globurile. S-a bucurat de statia de pompeiri la ahinute nici nu s-a uitat logic si cel mai incantaterade sticla de vin,ampus si eu cateva poze. http://www.dropshots.com/psilviaro
Pupici si sa aduca Mosul multe multe daruri.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
monica70 spune:
Diana s-a bucurat si de hainute,sa o fi vazut cum se chinua sa rupa eticheta la manusi ca sa le probeze! Si caciula a probat-o,de sosetele de stat in casa nu mai zic,s-a si incaltat cu ele si cu ele a ramas.Cateva poze am pus si eu aici:
http://www.dropshots.com/moni2#date/2007-12-05/19:40:12