LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (268)
Raspunsuri - Pagina 10
monica70 spune:
BEE hai ca cu tine ramasei restanta, ma bucur ca ai apucat sa ne mai povestesti ce face Anutza! Tare dragutza e! Si Diana mea e "bisericoasa" dar pe ea mami a invatat-o.Deci: doane doane,doane ajuta,popa,plus facut cruce.Mie nu imi place, ca de cum vede o icoana sau vreun popa zice ca-i doane doane,nu cred ca are ea o idee formata ce si cum,mi se pare ca o cam aiureste mami de cap,stiti ca mie nu prea imi place sa invete ceva ce nu intelege.
Ziceai ca Anutzei nu ii plac fazele tari.Eu am observat ca Dianei cam invers,ii place la nebunie scena cu Alba ca Zapada singura in padure noaptea si cu zgomote d-alea lugubre - pai aia e scena preferata ,pe langa cele in care canta piticii.
MARAKI mi-am aminitit acum,cum e cu Robert si macaronarul? Nu s-a razgandit Robert?
ANA gata papica? Cadourile le-ai lasat pe maine?
Maine iar la serviciu ,bine ca azi am stat acasa si am umblat teleleu,in loc sa fac niscaiva conta azi.
Vad ca la ora asta numai eu mai bantui prin zona.
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank">
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )
Giova spune:
Moni noroc cu tine...am uitat sa-i pun puzzle-ul. i l-am dat dupa baita, mama ce incantat a fost.
am vazut pozele cu Diana si Alain. ma bucur ca au fost incantati de cadouri. strengarul de Ayan a preferat parcarea si nu catelul vorbitor? of baietii astia.
Marco danseaza si repeta dupa catel, dar asta numai daca il iau eu, apas pe el si dansez. daca nu...nici nu-l baga in seama. poate daca era o pisica il atragea mai bine. tot baiul asta sa fie....
cea mai tare faza a fost dupa ce a primit cadoul, ca-l striga pe Mos Craciun si mai ca-i venea sa planga ca nu vine. i-am zis ca el vine la Craciun, bla, bla, bla....
l-am filmat si eu...sa vad daca am chef sa pun pozele/filmele acum.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
monica70 spune:
GIO ma bucur ca macar ala i-a placut! E din ala de lemn,cel cu masini nu? O sa fie ocupat o vreme cred!
Mai eu de puzzle de lemn am citit prima data la Denisa, zicea mai demult ca are Emma cu ceva oratanii.Pe urma parca Bee a zis si ea ca exista asa ceva,ca altfel habar nu aveam de ele.Dar asa am cautat si bingo! De-aia imi place mie forumul asta ca ma inspir intr-o veselie la de toate
Azi am mai vazut unul de lemn din aceeasi serie,era un ceas si erau bucati cu cate o cifra ,era super dar era doar unul singur si era gaurita punga - n-ar fi contat,dar lipsea o cifra Ar fi fost perfect sa invete cifrele si orele la ceas,nu? Poate mai gasesc alta data ...
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )
monica70 spune:
Vad ca nu mai zice nimeni azi cum fu cu moshul Nicolae ,asa ca am plecat la nani!
Noapte buna la toata lumea!
Ursoaica spune:
Cumparatorii astia habar nu au sa protejeze produsele expuse la vanzare!!!!!!!!! NU, ei trebuie sa desfaca tot sa vada ei ce este sub poza ... bleah
Asta apropo de puzzle multumesc Moni o idee super si ii place lui Raisa la nebunie.
Dintre 20 de puzzle (si nu exagerez) am reusit sa aleg prin completare 2 tablite, lipseau piese intr-o fericire.
www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si cu Raisa Ioana
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
Giova spune:
Ursu . ce a adus mosul Raisei? a fost incantata?
Moni ai devenit si tu poeta?
Alain de Silvia si Nicolas de Liliana!!!
tuturor celor ce poarta numele de |Nicolae si Nicoleta!!!
merg si eu la ca ma asteapta o zi lunga maine.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Ana_m spune:
Sa inchei eu pe ziua de azi . A venit mosul imediat dupa ce am scris , la 8 jumate a ajuns Nicu acasa .
A primit o papusa cu poseta, piaptan , oglinda , agrafe , un broscoi maaaaaaaare care tine intre maini o patura si un mos de ciocolata . Ala a fost cel mai valoros , ca s-a apucat sa pape din el si nu il mai lasa . Deci cum zicea si Moni cadoul cel mai ieftin (care era de fapt asa de umplutura ) s-a dovedit a fii teribil . Nu am lasat-o sa mance mult din el ca si asa cu burtica..... da de-abia am putut sa il iau .
Nicu a primit o poza mare inramata cu fica-sa .
Eu am primit o cutie de ciocolata am halit un sfert din ea .
Maine am treaba multa , mi-am pregatit eu de azi ce puteam dar maine e grosul . Plus ca am uitat de oua sa cumpar , nu am suficiente pt oua umplute , sper ca mai gasesc maine dimineat aceva deschis ca de nu trebuie sa schimb meniul .
Sa vedem cum va fi si Clara maine, ca era tare ofilita acuma seara . Eu deja ma simt prost ca atat ma vaicaresc . Nu mai zic nimic , caci cand zic ca e bine , peste cateva ore iar o apuca
Noapte buna !
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m
mirela10 spune:
ALI,felicitari pt baietel,tre sa fii tare fericita!
LA MULTI ANI LA TOTI NICULAII NOSTRII DRAGI!
EU bineinteles ca sunt la munca si am o noapte plina de urgentze...bine macar ca apuc sa va citesc ca de raspuns...
lui dani ii aduce moshul(adica io,ca-n baza lui iulian ramanea copilul fara cadou)4 masinute cu toate ca are o gramada.nu m-am aruncat acum sa-i iau mai mult ca vine ziua lui,mosh craciun si apoi aici se fac cadouri si pe 6 ianuarie,cica vin regii magi cu cadouri la copii.
eu inca nu stiu ce-i bb ,pe 12 dec am programare la eco,sper sa stea in pozitie favorabila.in rest sunt destul de nervoasa si somnoroasa...sper sa-mi treaca repede...
pup fiecare spiridus in parte!
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza (16+) si dani(21.12.2005)
loren@ spune:
Neata fetelor..La multi ani la sarbatoritilor de azi!Sper ca s-au bucurat piticii de cadouri..noi ieri slabut cu mosul, ca am fost in crailic si am ajuns la 11 cu Bia acasa, stoarsa de vlaga, dupa ce a dansat ca nebuna prin restaurant cu alti copii, cu baloane si tare bine s-a simtit, dar nu avrut sa pape mai nimik decit lapte..asta e deja o alta problema ca de 1 sapt. face mofturi la mincare si se pare ca incep sa o necajeasca ultimile masele!
Azi mergem si la mama cu ea ca e Niculina, deci si ziua ei!
Giova imi pare rau de aia cu mobila...deh, se intimpla!
Azi am o sarbatorita pe aici, tare draga, care face o masa cu niste bunatati de te lingi pe deste! Abia astept!
Bia