LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (268)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Sunt ko de oboseala,dar gata, e regizat totul,acum trebuie doar sa soseasca Diana (e la frate-meu cu Ghitza).
Pana la urma am facut pilaf banii ,ca nu l-am lasat pe husband fara cadou - m-am pus si i-am luat un DVD player nou,ca la ala vechi nu mai gaseste telecomanda potrivita si nu mai poate da inaite,inapoi etc.Oricum era un jaf.Si mi-am laut si eu o jacheta de iarna mai groasa,dar d-aci din zona,ca in Selgros nu mi-a placut nimic.Dianei i-am mai luat doar euroii azi si ceva dulciuri.Plus nuiaua (chiar am gasit una dragutza si simplutza la un nene (si juma' din vanzatori nu erau tigani,doar ca 90% erau kitch-uri oribile)
Ma pun sa citesc ce ati mai scris pana apare Diana.

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank">

" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Moni sa va fie de bine cumparaturile.
Betze tare urate am vazut si eu. cel pe care i l-am luat nu e fain si am dat 3 lei pe el. dar oricum il va distruge in cateva secunde.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

GIO hai ca ar fi super ziarista ,cat despre mobila lasa nervii ca tot nu poti face nimic acum.Mai bine ocupa-te de MOSH
Si eu m-am enervat ca in loc sa manance (cartofi piure si carnitza de pui),Diana a aruncat furculita de plastic pe jos si a cerut alta ... lingura.Pe care a aruncat-o la fel,pe jos.Drept urmare am dat-o jos din scaunul de masa si valea A baut doar ceai
SILVI de cand am vazut garajul tau,tot cu ochii pe d-alea sunt.
Cine m-a vazut la cumparaturi zilele astea ar fi jurat ca am BAIAT Abia m-am abtinut sa nu ii iau pe rand: masina cu telecomanta,avion cu baterie,trenuletz,set de masina politie+salvare+elicopter ... si evident parcare cu sosele etc.
Dar de Craciun tot ii iau ceva motorizat

De ambalat ce sa zic,am ambalat si eu la repezeala asa rudimentar,ca nu mi-a dat prin cap sa fac rost de hartie,cutii,funde etc. Poate de Craciun o sa bag ceva mai artistic

Of ca nu mai stiu ce voiam sa zic si cui, sunt cam agitata acum ,mai rau eu ca Diana,cred ca merg sa o chem,si venim toti trei impreuna - deci sa zicem ca Moshu a intrat in timp ce eram si eu acolo cu ei

Revin dupa eveniment

" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

da, asa a zis si Clau...sa nu ma mai enervez si sa vedem partea buna a lucrurilor..platim mai putin...ca nu mai luam coloana si montajul vrea sa-l faca cu altcineva.
astept sa vina si Clau si ii dam pe urma cadoul.
Nici eu nu am impachetat nimic...intr-o punga de jhartie si gata. poate la Craciun sau de ziua lui.
azi numai timp de ambalat cadouri nu am avut.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Am si eu confirmarea ca sotul pleaca la instalari de programe azi . asa ca maine ii tin sindrofia . cred ca va ajunga tarziu azi asa ca cadoul de mos clara il va gasi maine dimineata daca se trezeste inainte sa plece nicu , daca nu maine seara. nu stie ea ce data e .
eu cred ca fata asta a mea nu mai scapa de deranjul asta la burtica. Acum nu mai varsa , are in schimb diaree (3 scaune in 10 min ). Ii fierb acum o gutuie sa ii dau sa bea apa de la ea
Astept sa vad ce zic spiridusii de cadourile de la mos

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

wow Moni ce cadou fain ii faci la Ghita . E surpriza ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Uffff, Moshul nostru se va lasa asteptat. Trebuie sa ajunga Radu acasa (tarziu de tot), apoi baita la copilashi, supt bebe, trimis Ana la culcare, iar apoi o s-o chem sa-i spun ca a venit Moshul. Deci al nostru abia pe la 10 vrea sa vina. Abia astept sa-i vad fatzuca. Mie stiu ca nu-mi aduce nimic. Asta este. Moshul asta dupa ce ca e ocupat, mai e si lipsit de inspiratie. Si patzesc ca de ziua mea: hai sa-ti iei tu ce vrei (a se citi -ce ai nevoie), iar eu ma tot gandesc si ma gandesc si raman cu ganditul, ca nu ma mai lasa inima sa-mi iau nimic, fiindca ne usuca facutul casei si spagile si toate cheltuielile neprevazute si ne-am gasit si noi sa facem casa toamna (si ce toamna, ca ploua de nu se mai opreste)! Asa ca in curand si eu si barbatul vom fi bolnavi de nervi. Dar asta sa fie cea mai mare problema! Bine ca sunt copiii sanatosi si noi pe langa ei. Or veni si vremuri mai bune.
Sa ma mai laud cu ceva? Dupa ce la Ana am avut mari probleme cu alaptatul, fiindca domnisoara era o maaare mofturoasa, acum cu Razvan, n-am nici o problema. Suge domnul ca un erou. Dupa ce vreo 3 saptamani ne-am chinuit si cu supliment seara, de 3 saptamani il alaptez si atat. N-o fi el un gigant, dar creste rezonabil. Durerea mea e ca nu slabesc si n-ash prea tine un regim cata vreme am lapte. Asta este.

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Giova pupici ca ma intelegi, iti dai seama ce e la mine. Stai ca aleaaufostmasinutele ptgaraj,in restcredca mai are vreo suta,nu exagerez ca de fiecare data luam cate 2sau 3, avem de toate mamele, de la telecomandate mari si mici la tractor, masina de gunoi, masina care spala pe jos,masina care stivuieste, masinute disney si restul de la toate marcile si modelele Jean e obsedatdecumparatmasinisil-afacut si pe asta mic asa ca numai masi are in cap darmai nou eu vin si contraatac cu plastelina ii iau tot felul de seturi ca sunt tare faine sivadca ii plac. Nu te mai necaji cu mobila ca vineMosuk, restulse rezolva,nu e asa de imp. Toate jucariile sunt mai scumpe in Ro pe undeva e de inteles ca de leplateste transportul dar faza e ca sunt muuuult mai scumpe desi nu ar trebui ca nu-s in Romania ce salarii platesc astia aici la angajati dar asta e.
Moni sa va bucurati de cumparaturi, frumos cadou i-ai facut lui Ghita abia astept sa aud ce reactii au fost. eu amambalat totul frumos,cu hartie de sarbatori si fundite eu si daca faccadou un desfacator de bere nu malas pana nu il ambalez, sunt tare figura la faza asta. Din pacate aici nu am gasit bete si nimic asemanator asta e.....;
Eu tot astept sa mi se trezeasca piti,doarmedela 4.Astazi tot vroia sa impinga singurcaruciorul,ii tot zicea daa tu il impingi si daca puneam mana zicea nuuuu tuuuu adiac el,inca nu stie sa faca diferenta. Credca al nostru are saracul varza in cap cu cuvintele, noi ii vb si in romana si in franceza,pe ceilalti ii aude vb numai in franceza sau in araba la desene se uita in general in engleza si filmele numai in engleza le punem. El zice cuvinte din toate limbile ba mai si improvizeaza pe limba lui, sincer habar nu am cand o sa inteleaga ce e cu limbile asteasi o sa stie sa vb numai in romana sau in franceza dar eu unu nu imi fac probleme ca pana la urma o sa inteleaga el ce e cu limbile astea.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Ha ce reactii sa fie? Pai nu mai stie la ce sa se uite,trece de la una la alta ,asa-i daca i-am pus prea multe deodata.Dar in principiu mai mult e cu matura,lopata si aspiratorul deocamdata.Din cuburi eu i-am facut rapid niste castele ca sa prinda ideea si m-am trezit ca ea s-a pus sa insire vreo 4-5 unul dupa altul si a zis ca e TEN! Noa' bun si trenul deocamdata! Si banii abia a apucat sa ii desfac (pe aia monede i-am ascuns) dar pe urma i-a abandonat,in favoarea maturii. Mami a aparut si ea cu dulciuri,fructe si alta bata mai impopotzonata,cica a fost moshu' si la ei si i-a lasat si acolo Dianei cate ceva
Cu aspiratorul ala mic cu baterie e jale,ca drept gunoi sunt niste bilute minuscule din ampora,abia le trage,tre sa lucrezi serios In schimb zboara alea de nu-i adevarat si se lipesc de orice.Daca n-am avut de lucru
Ziceati de DVD ala,da a fost surpriza,ca tot zicea ca sa luam altul si eu i-am zis ca nu luam categoric,ca sunt altele prioritatea si nu-s bani .

Mergi la inceput

wow , pag 2 , bag de seama ca a cam venit mosul la spiridusi. Noi ca si Bee in asteptare

Mergi la inceput