Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (58)
Raspunsuri - Pagina 16
Kitty spune:
Deci, continuarea!
Karra, am vazut cadourile lui Winnie, are niste cizmulite de domnisoara! Si ne-am distrat toata familia de colindul vostru!!
Stefimic, felicitari pentru dintisor nr 2 si sa nu va chinuie prea mult cei care urmeaza sa iasa!
Pe giulia o bag intr-un sac de dormit de bumbac, nu prea gros (doar 2 straturi de bumbac, fara vatelina sau altceva intre ele) si e in body si pantalonasi cat mai subtiri. Sacul ramane deschis la picioruse, sa se poata aerisi putin. In camera incerc sa nu las temperatura mai mare de 21 de grade. Nu-i fac baita zilnic, doar la 2 sau chiar 3 zile, uneori ma gandesc ca ar trebui sa-i fac zilnic, dar nu am suficienta energie si ma consolez ca doar o spal de mai multe ori pe zi la chiuveta.
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
martutza spune:
'neata...din ciclul "nu am timp nici sa mor..."azi scriu rpd ce-mi vine in minte si imi pare urgent...din ce am citit
Stefimic activeaza-ti PM ca sa primesti parola
Lumi_Nag..nu trebuie sa prepari nimic..ceri Pivalone..picaturi care contin Colargol..eu asa am gasit infarmacii...daca ma pacalit farmacista te pacalesc si eu ![]()
Phili frumos Mos Craciun
Karra mie mi-a placut cum merge Winnicu...dulcicu
Lushulika ..perfect de acord cu tine...pupici printeselor.
Alexia ...homeschool la noi? interesant?da detalii te rog
Val vreau si eu cereale vreo 3-4 tipuri si sunt de acord cu Tzuna sa luam pachete cu mai multe pungi, calculam pretul per punga si ni le impartim.
fug sa culc gupilu atomic.....
poate mai revin
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
Asa s-a nascut Victor
elyanne spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/pop_photo_rating.asp?mode=clasament&albumid=1
TOP-ul de la Miss odiseea sarcinii...
KARRA e pe 15... cine n-a votat.... poate baga acu' ... sa urce in top 10 macar...
bai sunt atatea poze superbe masi fix aia cu multe burtoase e pe primul loc... e frumoasa si asta... dar nu de locul 1... e frumoasa ideea... cu nr. de sapt. pe burtica... Dar pozele de mai jos o intrec 
Parere proprie si personala...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
karra80 spune:
quote:
Originally posted by elyanne
http://forum.desprecopii.com/forum/pop_photo_rating.asp?mode=clasament&albumid=1
TOP-ul de la Miss odiseea sarcinii...
KARRA e pe 15... cine n-a votat.... poate baga acu' ... sa urce in top 10 macar...
bai sunt atatea poze superbe masi fix aia cu multe burtoase e pe primul loc... e frumoasa si asta... dar nu de locul 1... e frumoasa ideea... cu nr. de sapt. pe burtica... Dar pozele de mai jos o intrec
Parere proprie si personala...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
e ok si acolo ma asteptam sa fie mai jos....,...oricum pana pe 26 mai e si o sa se schimbe clasamentul sper numa sa nu castige Anca.Diana ca m-a enervayt ca si-a pus prientenii sa-si faca cont doar ca sa o voteze......sunt multe alte poze mai faine ca ale ei ......
Carmina
de
MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
Luna 10
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie
karra80 spune:
quote:
Originally posted by absoluta
Am dat comanda de calendare si de agende. Saptamana viitoare imi vin
mie nu mi-au rasp la mail...

.e vb de aia care faceau reclama pe site?din Iasi?Carmina
de
MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
Luna 10
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie
stefimic spune:
mai mamicilor dar ce copii superbi aveti!
am vizionat albumul de poze al lui gabi si am vazut un bebe Tudor, nu frumos,ci bestial de frumos.
de unde aveti mama asa par lung, sunteti mortali si mi-a placut si dupa baie.![]()
de karra si de a ei mandruta ce sa mai zic deja v-ati facut o adevarata domnisoara, frumusica si stilata(apropo de cum gusta ea din painica si din pui).
tzuna super tare site ai gasit, as vrea si eu dar daca m-a poti lamuri cu niste chestii(ce facem cu ele, cum comandam si cat costa?).
elyanne tu ai niste pusti superbi, ti-am mai zis eu ca tu cred ca esti fericita cat pt 3 mamici. sunt bestiali cum stau ei la masa asa seriosi, am vazut si pozele voastre de la botez si eu chiar nu-mi dau seama cum lumea isi dadea seama care este Andrei si care este Mihai.
si acum sper ca observa toata lumea ca mi-am activat PM.
o sa incerc sa va pun si eu niste poze cu stefi.

abia astept sa vina
cata mami de STEFAN(9.03.2007)
Mihael@ spune:
quote:
Originally posted by Mihael@
Am uitat sa va intreb, in ce moment al zilei se da suc de fructe la bebe? ...singurul moment cand accepta sa bea este dupa masa de pranz...stiu ca fructele nu se dau dupa masa, dar sucul?
Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)
Poze la 8 luni
Varsta Stefaniei
poate vede cineva si intrebarea mea...
Mihaela si
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)Poze la 8 luni
Varsta Stefaniei
Lumi_Nag spune:
Salut!
Mihael@ ...George nu vrea sa bea suc de fructe asa ca i-l dau piure...banuiesc ca ai putea sa ii dai sucul intre 2 mese...zic si eu dar nu stiu sigur.Poate stiu mamicile cu experienta mai bine.
Mamica fericita de ingerasul mult iubitGeorge Catalin
Elena.2006 spune:
Mihael@ sucul de fructe....noi dam decat piure de fructe.Dar la inceput cand am dat am dat la masa de la ora 10, cate putin, pana am inlocuit masa respectiva numai cu sucul fructe.
Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Atit de mare
8 luni