Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (25)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Rita, Maya e un ingeras. Daca n-as fi stiut povestea voastra as fi crezut ca Maya este un copil ca oricare altul, vesel, cu pofta de viata, dornic sa fie iubit si sa iubeasca. Curaj, e o luptatoare si o dulce.

Afibebe, condoleante pentru fiul nasei tale. Foarte trist!.

Emma, imi pare foarte rau de puiutzu tau. Va fi bine

Din pacate si puiul meu are un ochi lacrimos si mucisori. Ma tem c-a racit. Maine vorbim cu dr. sa vedem ce are. Mi-e asa mila de el! cand il aud cum isi trage mucisorii. Si tocmai azi mi s-a stricat aspiratorul in timp ce foloseam batista bebelusului. Ce ma fac daca devine mai rau si nu poate respira? Offff Saracutzul! Si acum spre seara a devinut tristutz, ca peste zi a fost vesel si povestitor, ba mai mult, azi am observat pt. prima oara ca se intinde sa apuce. Sper sa treaca repede si bine noaptea asta.

Diwana si pitic Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Gata reapar si eu la raport.
Efectiv, azi m-am minunat cat a-ti putut sa scrieti....am o groaza de recuperat.

Deci in ultimile 3 zile nu am facut prea mare lucru si am renuntat la cumparaturi pentru Mario, ca deja am golit toate magazinele. In schimb am facut cumparaturi de Craciun pentru membrii familiei exceptand sotul meu. Tot de duminica de la pranz mi-a cazut net-ul si Tv-ul iar aia de la astral incercau sa ma convinga ca este de la mine, iar dupa urlete si tipete mi-au spus ca este vina lor...si a reportnit ieri in jurul ore 17, dar mergea f prost si abia astazi s-a imbunatatit conexiunea atat de internet cat si tv. M-am saturat de ei...ma mut la Romtelecom.

Azi am fost cu bebe Mario la doctor si facem si noi parte din categoria grea: 7360gr si 65.5 cm, la 3 luni si 18 zile

Roxana eu am fost dar sambata...oricum ma bucur ca ti-ai pus planul in aplicare ...si s-a descurcat tati singur? Si felicitari pt blugi

Devylla dulce foc Erika! Si noi vrem la mareeeeeeeeeee!!!!

rnico bine ai venit printre noi!!

Rita imi pare tare rau.

Gabriela77 ce bombonica frumoasa ai!

Lia condoleante....mare putere ai avut sa incerci asa de rapid sa o iei de la capat

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

diwanaiti urez o noapte linistita ,atat tie cat si puiutului tau trist

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Roxule, apropo de detergentul tau am chef sa trag o sapuneala pe aici, ca poate imi simteati lipsa... Ce e drept, m-am cam abtinut sa mai scriu in urma unui mesaj stupid, care m-a lasat masca.
Primul meu gand, bun si curat de data asta, se indreapta spre Rita si frumusica ei, pe care din motive lesne de inteles ma feresc sa o numesc ingeras... Micuta Maya este o dulceata care are tot dreptul la viata, la sustinerea si dragostea parintilor sai. Rita, te rog din suflet sa nu renunti, sa faci orice, oricat de mult ar insemna asta si oricat de greu ti-ar fi!!!! Nu te lua dupa persoane care nici macar ele nu ar fi in stare sa faca ce te indeamna pe tine. Si, ca sa nu mai fiu acuzata de Tomasa, am sa te intreb direct Alice - tu ai fi in stare sa iti privesti copilul cum se stinge sub privirea ta si sa nu faci absolut nimic, pentru ca daca ar muri ti-ar fi tie mult mai usor? Ce egoist gandesti... Iti permiti, pentru ca tu ai un copil sanatos si nu musti peretii de durere si de revolta impotriva sortii. Si te mai intreb atunci care ar fi diferenta dintre Rita si o femeie care isi pune bebelusul nou nascut intr-o punga de plastic si il arunca in garla? Maya e un suflet nevinovat, un copil pur si frumos. Cu siguranta ca trebuie sa existe o solutie. Rita, nu mai pierde timpul si cauta ajutorul unor profesionisti. Cauta in strainatate, caci aici medicii isi vand sufletele pe bani de nimic... Maya are nevoie de tine; esti omul cel mai important din micul ei univers! Ai incredere in ea! Ofera-i sansa sa traiasca, sa respire, sa iubeasca, sa lupte, sa planga, sa rada, sa FIE!
Exista fundatii, oameni care s-au confruntat cu situatii similare si te-ar putea indruma. Daca e nevoie de bani, te vom ajuta sa ii ai. Daca ai nevoie de un gand bun, noi ti-l vom oferi! Daca ai chef sa injuri si sa blestemi ca asta ti s-a intamplat tocmai tie, iti dau adresa mea de mail si te ascult cu sufletul deschis. Daca ai nevoie de ceva (si trebuie sa fie ceva de care ai nevoie) noi iti stam la dispozitie, numai CERE!!! Sau poate ai nevoie de un imbold. Numai nu imi spune ca gandesti ce scriai intr-un mesaj...ca astepti in orice moment... Asta e o porcarie de om slab! Iar tu ai demonstrat ca nu esti asa! Gandirea asta nu iti face bine. Sa abandonezi lupta e ca si cum ai semna un pact cu diavolul.
Eu sunt genul de om care adun animalute schioape, chioare, nenorocite si le mai dau o sansa. Mereu am adus langa mine toti oamenii marginalizati de altii din varii motive. Am luptat mereu pentru orice fiinta necajita si care nu a avut puterea fizica, morala sau materiala sa se apere. Daca ar fi vorba de copilul meu si nu s-ar mai putea salva din el decat un deget, pai pentru degetelul ala as lupta tot restul zileleor sa il tin in viata.
Ma doare... Ma doare sufletul sa scriu toate astea, pentru ca am in fata ochilor nasucul carn al Mayei, obrajorii ei bucalati si frumosii ochi cu care te privea cu o inocenta desavarsita. Numai pentru privirea aia merita tot pamantul la picioarele ei!
Poate ca sunt cam dura, cam rea, cam nu stiu cum... Imi cer scuze...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

betty 78 felicitari pt micul grasunel,apai e supeeeeeeer7kg si ceva si 65,5cm!

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

MagdaZ bine ai venit printre noi. Si eu fac parte din acelasi club...am luat 2 kg la cate am slabit dupa nastere...iar dulciuri ...ce sa zic....am mai multe in frigider decat mancare
Dulce printesa ta...Cu diversificarea eu stiam ca se incepe la 6 luni...mai intreaba...bebe nu are enzime sa digere nimic inafara de lapte, fie ca este alimentat la san, fie la biberon

Carmenita si la mine a regurgitat destul de mult pana la aproape 3 luni, iar de atunci s-a mai linistit. De ce nu folosesti aspiratorul...inainte cam cu 3-5 minute ii pui ser in nasuc, cam 1 ml in fiecare nara, dar il lasi sa inghita dupa ce ai pus in prima nara si pui in a doua nara dupa ce vezi ca respira pe prima si apoi aspiri. Si cu colicii am scapat tot pe atunci...

Myral al meu are 7360 gr si a luat in ultima luna cam 740 gr, dar pe 16 iti spun exact cat a luat in luna a patra

Afibebe ce te-a apucat cu diversificarea? Nu are enzime sa digere altceva. Pediatra ta mai trebuie sa invete dupa noua scoala....Nu imi vine sa cred....de abia are 3 luni jumate si vrea sa ii bagi altceva decat lapte....

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Asssaaaa.... M-am mai racorit nitelus, dar nu am terminat... Nu mai stiu cine vroia sa se inscrie si ea la ”dovlecei” si papanasi... Cred ca nu a nascut in sept oct 2007... In fine, daca habar nu are cine suntem, de ce mai vrea sa fie alaturi de noi??? ...
Afibebe, nu inteleg de ce ne tot ceri parerea cu diversificatul tau??? Sabina te-a mai convins si acum o luna ca nu faci bine. Probabil ca va trebui sa ii oferi un salariu lunar pentru asta... Daca oricum nu tii cont de parerile noastre, la ce ne mai intrebi ce credem??? Sau, daca tu chiar ai chef sa incepi diversificarea, de ce nu o faci si gata? Numai sa nu vii apoi la noi sa te plangi de gastrite, ulcere si alte probleme digestive mai mult sau mai putin grave... Stiu, stiu acum injuri printre dinti.. Ei lasa... Oricum nu aveai tu o parere prea buna despre mine (nu ca m-ar durea prea mult)... Parca tot tu aveai o prietena cu niscaiva probleme, care in urma unui mesaj privat de-al meu, in care iti ceream un numar de telefon de-al ei si macar o poza ca sa vedem ca persoana exista cu adevarat, a disparut fara urma la o matusa si nici nevoi financiare nu a mai avut brusc...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

ANNISIA nu ai pentru ce sa-ti ceri scuze ,ai spus purul adevar ,cred ca multe gandim ca tine doar ca nu avem atata curaj sa-l spunem verde in fata .Sigur ca RITA face ce crede ea ca este mai bine pt micul sufletel atat de greu incercat de DD,dar sunt de acord cu tine ,trebuie sa se lege de orice speranta ,sa incerce orice si oriunde pt ai acorda toate sansele care exista .Noi putem doar sa ne rugam pt ele si sa le ajutam daca ne-o va cere .

Mergi la inceput

Nanita citeam un mesaj al tau catre Rita... Mai fata, eu nu mi-am imaginat prin ce ai putut tu sa treci cu puiul tau!!! Imi pare tare rau iubita... Stiu cat de fericite eram amandoua si cum abia asteptam sa ne batem in bebelusi mai smecheri... Spune-mi cum stau lucrurile acum? E Andreiutul tau cel mai smecher sau cum?

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Roxuleee ai Q7... E masina mea preferata... Ce te invidiez... Mai putin B, intrucat si deoarece mi s-a facut o pohta d-un jip, ualeu!!!!

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput