Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (25)
Raspunsuri - Pagina 9
slippers76 spune:
Gata! Copii dorm, asa ca ma refugiez si eu la un dush si apoi cine stie... poate ii fac ochi dulci sotzului...
Noapte buna.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
afibebe spune:
va spun somn usor tuturor.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
http://community.webshots.com/album/561331134CKhBEa?start=24#total-tags.2007
bernix spune:
Sabina, fat-frumos o sa fie Gheo cu hainutzele alea.
Aeperju, of, e prea mult si prea rep[ede pentru bietul copilas! Nu se poate sa mai asteptati sau sa-l vada si alt medic?
Magdaz, bun venit lascutecele!
Tomasaa, of, greu cu copilasii raciti. Sa stii ca si io si Bobo am fost raciti in acelasi timp si Degetzica nu s-a molipsit. Multa sanatate!
Sim, mare mestera mai esti! Bravo pt blog! Cu chestiile tehnice invatate in anii de camin m-ai atins ca si io tot pe-acolo ma situez ci skill-urile.
Rox, ne bucuram amandoi, si io si Bobo, ca ti-au placut calendarele si mai ales ca au avut asemenea efect. Cam asa a fost si la noi acu' 2 ani cand am facut shmecheria asta prima data. Bine ca i-ai trimis mail ca ti-au placut, ca devenise ingrijorat...
Tin pumnii sa mearga totul struna si sotziorul sa fie impresionat. ...si sa-ti multumeasca corespunzator!
Si io zic ca dermatita lui Andrei e de la detergent.
Bernix si Degetica (Ana Elena) 
Poze Bebe
bernix spune:
despre noi ce sa zic, decat ca dupa vreo 4 zile de liniste si voiosie, in seara asta Degetzica a avut iar o criza de colici.

Poze Bebe
bernix spune:
Gabriela, io ii dau Degetzicai cu crema de galbenele, sera dupa baita. Inainte sterg insa f f bine, ca si Ana.
Poze Bebe
bernix spune:
Mai am ceva trebuitza si merg si io la somnic.
Noapte buna tuturor!
Poze Bebe
bikmaria spune:
quote:succes
Originally posted by slippers76
Gata! Copii dorm, asa ca ma refugiez si eu la un dush si apoi cine stie... poate ii fac ochi dulci sotzului...
Noapte buna.
Ana, mami deMiruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze
bikmaria spune:
quote:NU TE SUPARA DRAGUTO ,CA PICASI TU INTRE SCHIMBURI
Originally posted by afibebe
hah ati vazut????
am plecat sa fac papica si ati scris vreo 6 pagini.
am venit si iar sunt singura.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
http://community.webshots.com/album/561331134CKhBEa?start=24#total-tags.2007

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze
bikmaria spune:
ups,cred ca iar am tipat la voi ,deh obijnuinta!promit sa nu mai fac![]()
Gabriela77 spune:
Mersi Ana, Maria! Asa sint eu mai panicoasa...
Ana, succes! O noapte...sportiva! Ma intreb eu cand ma voi apuca din nou de sportul asta...![]()
Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)