Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (25)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Moama Annisiucule, ce-ai incins firu
daca tot suntem la momentul adevarului, mie tot nu mi-a raspuns Alice daca foloseste mititel infasetel,in scutecel de bumbacel
Eu nu cred ca Alice a zis asa gandindu-se la comoditatea proprie, ci cred ca se intreba pana unde e bine sa intervina omul....

Insa ca mama lupti pt fiecare secunda, e in legea firii, si nu mai zic nimica ca iar ma apuca boceala.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Sabinoo si tu te dai cu jipanul pe derdelush, ih???? Bineeeeee.... Bravos natiune!
Sa stii ca eu nu am de gand sa incep diversificarea decat dupa sase lunisoare... Da-mi un pusi pe treaba asta!

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

na doi!

n-am gipan, ca Touranul e masina family.
da e mai inalta asa...si e draguta foc, si am loc berechet in spate pt popoul meu cel gras si cei doi copilasi rupti din soare!!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Mergi la inceput

Sabina, nu te-am mai intrebat de multisor ce face blonda albastra??? Sa stii ca rad cu pohta de cate ori imi aduc aminte de dragutul incident. A inceput sa imi devina simpatica persoana, fara ca macar sa o cunosc, prin simplul motiv ca ma binedispune. Hihihihihihi!!!
Si sa mai stii ca hainele pentru bebe Gheorghe sunt ... vorba lui Iri...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Andreeaiosif am vazut si eu azi la stiri...stupid...in sec 21 se intampla asa ceva...incompetenta medicala...de ce dracu nu au operat-o mai devreme...nu a avut nici o sansa

Youngrita Imi place tare mult Maya...e dulce foc cum te apuca de tzitzi

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

noapte buna mamici,noapte buna bebici!

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze

Mergi la inceput

hihi, n-am mai vazut-o pe blonda albastra! presupun ca bine merci, uite ca ar trebui sa mai trec pe la facultate....poate la primvara, sa ma laud cu poznasul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

quote:
Originally posted by Sabina

gagici, ce credeti, daca il imbraca nasha pe gheorghe cu hainutele www.next.co.uk/shopping/children/baby/9/9" target="_blank">astea la botez, e ok?

Rox, bebe a zis Ghiga!! mai lipseste un e:)))

si mie imi plac

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Poate pana atunci o sa si conduci, ca sa te lauzi si cu masinoaca, nu numai cu printul tau scumpic.
Aaaa, am vazut zilele trecute o tipa care avea carucior ca al tau, dar pe siclam. Era asa dragut. E mortal autoturismul (Gheomobilul)... Poate la urmatorul bebe mi-l vinzi mie... Daca nu te bagi la bebe 3, of course...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Gheomobim, mooor de ras!!
mai, i l-am promis sorei mele.
Numa de-ar ramane insarcinata odata....rugati-va si pentru ea, ca tare isi mai doreste un puiut numai al ei.
Poate daca il nasheste acuma pe bebe o sa-i poarte noroc!
(Alina o cheama)
carutu cica se gaseste si pe amzon sau e-bay! aproape dublu de ieftin.numa ca nu stiu exact cum e cu livrarea spre Romanika.Numa sa aveti vreun prieten afara, sa-i faceti o vizita si sa luatio carutul. E avion la condus, sincer.

Betty, moama ce baiat mare ai!! atat era Sofia pe la 9 luni:)))) sa-ti traiasca si sa fie sanatos forever!

Mergi la inceput