Strumfi de iulie-august 2007 (32)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diane_dun spune:

quote:
Originally posted by karligutza

hai noapte buna..
ca numai eu si cu alarmele facem galagie noaptea!

baibai
zzzzzzzzzzz
karligutza
sunt mamica Adelutei

Trimitem un gand? - o actiune

Karli, m-ai binedispus asa de dimineata (mai rar, la mine ).

Poftiti la , in dimineata asta e pe toate gusturile. Ma duc sa citesc din urma.

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=16" target="_blank">Votati frumoasele si simpaticele mamicideiulaug2007!

Mami de Dani (1 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia1 spune:

neata si de la noi si multumim de cafea diane_dun

luna multumesc mult pentru raspuns, asa am sa si fac
imi sunteti de un real folos iar adelicioasa ta mi se pare ca iti seamana perfect si este intradevar delicioasa
asa mi-am dorit si eu o fetita dar merge si baietel , data viitoare am zis ca fac fata
brazuca25 eu ii dau lapte praf Nan1 de la Nestle si cereale tot de la ei Burtica sanatoasa, orez cu morcov,sunt pentru peste 4 luni, si ii place nevoie mare
si mie mi-e o frica de diversificare
Diana2007mi-ai facut o pofta de zapada, asa-mi doresc sa ninga si la noi
imi place tunsoarea, asa m-as tunde si eu dar parca n-as vrea sa divorteze sotul de mine, ma stie numai cu parul lung

David Christian
nunta noastra

www.flickr.com/photos/kkamy/" target="_blank">puiul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

'Neata.
Eu matinala, cum altfel. Stiti voi...paturile le fac dupa ce beau cafeaua aici cu voi.
karligutza, valen chiar e in Cuba. Si a plecat fara sa transmit eu salutari "amicului Fidel".
Anya, sa stii ca noi te vrem pe forum nu doar pentru binevenitele tale sfaturi. Te vrem si sa ne mai povestesti despre fetite, despre tine...Oricum, multumim pt oferta cu PM. [floare]
Alina.a bine ai revenit. Ti-am simtit lipsa. Succes la diversificare.Elisa sa te bucure in continuare asa cum o face cu aceste prime silabe/cuvinte: ma-ma.
Nonna, mi se pare mie sau mesajele tale sunt mai lipsite de viata in ultimul timp? Poate/Sper sa mi se para

Si pentru ca aseara doar v-am amagit cu zapada (pe cele mai multe, Diana, la tine am nimerit)...

www.trilulilu.ro/macabroo/9f6bbcaebb714e" target="_blank">Buna dimineata, mamici

Oana

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=16" target="_blank">Frumoase, haioase, burticoase (mamicideiulaug2007) Merita votul, nu?

(scuzati, sigur iar am inversat niste litere cand am tehnoredactat)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amethyst spune:

Buna dimineata

aylin, sunt ingrijorata pentru voi. Asta noapte a mancat broscuta? In timpul zilei ieri a plans?

karligutza poate n-ai vazut intrebarea mea referitoare la KOME TE, daca au hainute frumoase acolo si cam ce preturi sunt?

Eu nu mananc dulciuri, nu pentru ca nu mi-ar placea la nebunie ci ca sa pierd kg (muuuulte) acumulate in sarcina. Si a fost foarte bine pentru ca acum mai am doar 2 in plus si voi reveni la greutatea initiala. Nu pot sa zic ca n-am mancat deloc, dar foarte putin, de exemplu o napolitana in ciocolata pe saptamana, cam asa ceva. Trag eu sperante sa revin si la metabolismul dinaintea sarcinii cand puteam manca orice oricat fara sa ma ingras

Inca o iubitoare de zapada si aici, asa m-am ofticat ca iarna trecuta nu a fost zapada in Bucuresti desi ingreuneaza foarte mult traficul dar tot i-am dus dorul mai ales ca, fiind insarcinata si cu niste probleme de tinere a sarcinii am renuntat sa plecam la munte.

Nu ma stresez cu diversificarea, o sa fac astfel: cereale (si-asa capsunica mea a luat destul de putin in greutate, am cantarit-o ieri si avea 6.400 la aproape 5 luni:( si 68.5cm) apoi piure de legume, apoi piure de fructe si intre mese apa. Dupa cereale si piureurile astea om mai vedea, sper sa le accepte bine.

Luna ce zic englezii, dupa legume si fructe ce urmeaza?:)

"Exista o infinitate de moduri prin care poti dovedi ca esti prost. E greu sa le eviti pe toate."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_m spune:

neata si de la noi!

diane_dun,multumim de cafea

supermame ce sunteti,scrieti la greu ca de abia apuca omul sa citeasca din urma si sa se puna la punct cu ce se mai discuta,daramite sa mai intre si in vorba...

asta asa, ca sa nu intrebam "ce mai e nou?"

ne-am regasit si noi in multe dintre postarile voastre...ba suntem in greva foamei,ba la puseu,parul ne cade la greu(la amandoua),dulciuri am manca nonstop iar noi ne pupam cu foc(dar nu pe gurita,mai mult pe la gusulita si pe copanele ca sunt grasunele)

mai diana ce ai pus in cafeaua aia,ca s-o fi nascut el romanu poet dar vad ca eu cam bat campii cu "gratie"

(uscat) si sa aveti o zi buna

cris_m

mami de Ioana(16.08.2007) si Andrei(30.10.1999)
http://www.flickr.com/photos/cris_m/?donelayout=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia1 spune:

Ame asa vreau si eu sa incep cu diversificarea, am inceput deja cu cereale si vreau sa continui cu legume si fructe pasate
si pe mine ma intereseaza ce spun englezii ca urmeaza
pe mine nu ma incanta al meu pediatru, cand l-am intrebat cu ce sa incep mi-a spus de suc de mar si nu vreau sa incep cu fructele
asa ca Luna asteptam cu interes

al meu pui nu se intoarce de pe spate pe burtica sau invers, aseara abia daca s-a intros pe o parte si eram langa el in pat si faceam galarie
se uita saracul la mine asa de nedumerit

David Christian
nunta noastra

www.flickr.com/photos/kkamy/" target="_blank">puiul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Ca m-a apucat dorul asa...de toate - de cand cu ploaia asta - am citit primul nostru capitol de gravidutze. Si ia uitati ce am adunat:

invitat special
Asteptati-ma si pe mine!!!

Eu nu sunt inca insa sper ca luna asta sa se intample, mai am un baiat de 5 ani nascut pe 30 iulie deci sper ca luna asta e cu noroc si ajung si eu la voi. Felicitari celor care aveti deja rezultatele pozitive. (Luna

1. Buna tuturor!

De cand asteptam subiectul asta!
Ma alatur asadar voua, avand DPN in jur de 4 iulie 2007, desi cel mai probabil o sa nasc ceva mai devreme (fiind a doua cezariana in decurs de nici 2 ani). Nu am foat inca la control, caci mai astept pana saptamana viitoare, poate se vede deja inimioara lui bb.
Va urez sarcini usoare tuturor si imi doresc sa traim impreuna aventura unei odisei plina de bucurii.(anya)

2. Wau, ce frumos ca s-a deschis un topic nou. Eu voi naste mai devreme decat voi, pe la inceputul lunii iunie, insa imi doresc sa ma alatur grupului vostru. Va fi cu atat mai frumos cu cat eu si prietena mea cea mai buna, Anya20, vom naste al doilea copil, ca si pe primul, la diferenta de cel mult o luna de zile. (valen)

3. Dragutele mele, daca va inchipuiti ca o sa aveti viata usoara pe aici, va inselati si ma refer la Anya si Valen.
M-am gandit sa vin sa va fiu si eu ghimpe cu UM 30 septembrie, ceva de genul 4+ spre 5. Si sa ma bagati si pe mine in luna aia diferenta!
Capul sus, totul va merge perfect! (jadi)

4. Buna seara viitoare mamici!
Ma alatur voua cu mare bucurie. Aseara am facut si eu primul test si inca nu imi vine sa cred ca este adevarat. Sunt in al noualea cer. Nu ma asteptam sa fie asa usor. Ultimul CM a fost pe 2 octombie.

Va pup pe toate si va tin pumnii!
P.S. Dupa calculele mele as fi in saptamana 5. Ce ziceti am calculat bine? (andreea_c)

5. Buna fetelor si sarcini usoare tuturor!
Mi-am facut curaj si am intrat sa va intreb daca ma primiti si pe mine pe listuta: DOB.24/08/75, UM: 06/10/2006, Constanta, dr. Ioana Lutescu.

Vin dupa o lunga perioada de chinuri si asteptari, de la "Aspirante", si am reusit in sfarsit, la al2lea FIV, sa vad confirmarea la eco ca voi avea un bebe! pt ca "mi-a iesit" asa greu, sunt inca un pic stresata si ma rog zilnic sa fie bebe bine. (andicu

6. Fetelor, am ajuns din nou la mamici de iulie-august, ca si anu trecut pe vremea asta tot in zona eram. Acu sper sa fie bine, dupa o sarcina oprita din evolutie la 8 saptamani, urmata de o sinechie uterina, sterilet si alte alea. Sunt si fericita, dar si extrem de tematoare, pentru ca nu prea ma simt bine (in sensul ca am oarece dureri zdravene in partea stanga si de mijloc, o raceala care ma dispera cu niste accese de tuse groaznice). Vreau cu disperare sa ajung la un control saptamana asta, insa, pare-se, n-o sa am noroc, pentru ca prima zi in care mi se poate face programare este martea viitoare, pe 21 (la medsana). Aseara am ajuns la garda la polizu, pentru ca mi-a fost foarte rau ieri toata ziua; m-a luat in primire un rezident, evident, care, cand i-am cerut o ecografie, mi-a spus ca astea se fac numai dimineata si cu programare. Are careva idee de vreun medic, profesionist si responsabil, la care as putea patrunde zilele astea??? precizez ca medicul care s-a ocupat de mine in vara a plecat definitiv din tara, asa ca am cautat sa ajung la doctori cu faima pe-aici pe forum: Herghelegiu, Parvu, Pacu, Mihalache...
Ah, si sa nu uit: UM 12 oct, deci, banuiesc, DPN ar trebui sa fie 19 iulie. (olgutza)

7. dragi mamici va felicit din toata inima ca stiu acum pe propria piele ce inseamna sa se indeplineasca o asa mare dorinta.
ma numesc alina sunt din arad si teoretic as avea 4 saptamani desi eu cred ca e mult mai mic....de sambata pana marti am tot avut a doua liniuta pe test pala ce se contura parca de la o zi la alta.marti z28 mi-am facut bhcg-ul si: 80 ui.
luni merg la medic pana atunci am de dat duminica ditamai examenul.dar cred eu ca samburelul meu imi va purta noroc.
pana acum ma simt bine dar as manca non stop!
va pup si ma rog la Dumnezeu sa ducem toate sarcina la sfarsit si sa ne tinem in brate ingerasii pe care ni-i dorim atat de mult.
dupa 5-6 luni de bantuit la "asteptand in ingeras..."nu-mi vine sa cred ca scriu aici.
dar ceea ce ma bucura e ca nu voi veni singura, se pare ca mosul a inceput sa vina mai devreme la multe dintre noi... alina.a

8. Ma scuzati de invazie, dar ma bucur mult pentru fosta mea colega. In plus, sper sa vin si eu in Odisee cu voi Ioana

9. Ave tuturor burticilor!
Ma bag si eu in seama pe aici, dar cu motiv. De alaltaieri stiu ca voi fi mamica de iulie. UM 4 oct, DNC 11 iulie. In afara de niscaiva dureri si balonare, plus sanii durerosi nu am nimic. Burtica mea e un pic marita si ea.
Fetelor, eu vin cu o intrebare la voi. Cat de intense trebuie sa fie durerile? La mine sunt ca niste crampe de ma incovrigesc pe loc. Azi si ieri nu le-am mai simtit. Doctorita de fam zicea ca sunt normale la ce probleme aveam eu, adica ovar micopolichistic, ciclu foarte neregulat (28-40). Sa ma impacientez?
Vizita la doctor am hotarat-o pe maine. Si sunt foarte emotionata.
lavinia

10. Eu am numai un test pozitiv si nu am programat inca vizita la doctor, dar ma simt foarte rau. Am toate simptomele de sarcina, insa greata ma omoara, si e toata ziua. Nu mai suport, nu stiu ce sa mai fac... Beau cate 2 lamai pe zi, ceai de ghimbir, nimic nu ma linisteste. Nici nu mai pot sa aud de mancare. Voi ce solutii aveti ? CarlaV

11. Buna.
Ma bucur sa ma alatur voua. Sunt si eu o mamica de iulie-august 2007. Si vestea cea mare am aflat-o ieri, adica cu o zi inainte de ziua mea. Cel mai mult s-a bucurat Stefan, fiul meu de 3 ani si 8 luni. dar si noi. Ne pregatim - in toate felurile - de al doilea bb de prin iulie, dar mereu am simtit ca voi naste un leu sau o leoaica.
Am deja emotii cand ma gandesc. Si ceva temeri ca nu o sa ma descurc, ca nu mai stiu sa fac baie la bebelusi, ca nu mai stiu sa-i dau mancare etc. Dar bucuria e mai mare. Ne gandim deja la nume si nu gasim nimic. Si la un nas (adica nash)

UM a fost pe 19 oct, iar DPN ar fi cam 26 iulie. La medic nu am fost inca. Sper sa ajung sapt asta la medicul de familie si la ginecolog. (ghinetz - adica eu )

12. Buna,

Dupa calculele facute sunt si eu mamica de iulie - august. Am trei teste pozitive si azi ma duc la doctor sa vedem ce zice. Spuneti-mi si mie daca stiti, e ok sa faca control ginecologic fiind sarcina asa de mica? Pofte nu am dar as manca orice fara numar si fara oprire! E ok?

toate mamicile de iulie -august 2007 si mamicile de iulie -august 2006!care sunt alaturi de noi (estecri)

Oana

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=16" target="_blank">Frumoase, haioase, burticoase (mamicideiulaug2007) Merita votul, nu?

(scuzati, sigur iar am inversat niste litere cand am tehnoredactat)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amethyst spune:

Foarte frumos si drept sa spun simt o urma de invidie (dar nu din aia urata) si regret ca nu am fost si eu cu voi la gravidute

"Exista o infinitate de moduri prin care poti dovedi ca esti prost. E greu sa le eviti pe toate."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

mai oana m-ai facut sa plang zau....dac-ti spun ca si acum ma uit la ea si nu-mi vine sa cred...hai ca iar bazai...

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diane_dun spune:

Am revenit.

brazuca, multumesc pentru raspuns!

cris_m, bine ai revenit, ti-am simtit lipsa pe aici! Mi-e teama ca nu-mi pot asuma nici un merit, cafeaua era obisnuita, asa esti tu simpatica de la mama natura. Si eu cu fie-mea suferim de par cazator, ma tenteaza tunsoarea Dianei (sa-ti fie de bine Diana!), dar presul din fata usii nu e foarte comod...

quote:

Anya, sa stii ca noi te vrem pe forum nu doar pentru binevenitele tale sfaturi. Te vrem si sa ne mai povestesti despre fetite, despre tine...Oricum, multumim pt oferta cu PM.

Tare bine ai spus, Oana, subscriu. Cand mai ai timp, Anya, mai povesteste-ne ce fac "petele".

Alina.a, felicitari Elisei pentru "mama"! Abia astept sa-i urmeze si Dani exemplul.

Ce harnicuta ai fost karliguta! Si treaba la bucatarie si forum in miez de noapte, s-o tina cumintenia pe Adeluta!

Luna, am admirat-o pe Adelise in pozele noi, ce frumoasa e ea in rochita roz! Cum va mai descurcati cu refluxul?

Dani cand ii e foame tare si vede tzatza, se intoarce spre ea de pe spate pe o parte cu o viteza fantastica! Si tranteste si un zambet larg, cu gurita deschisa, de genul: "Unde mi-ai fost pana acum?"

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=16" target="_blank">Votati frumoasele si simpaticele mamicideiulaug2007!

Mami de Dani (1 august 2007)

Mergi la inceput