Strumfi de iulie-august 2007 (32)
Raspunsuri - Pagina 10
karligutza spune:
quote:
Originally posted by Amethyst
karligutza poate n-ai vazut intrebarea mea referitoare la KOME TE, daca au hainute frumoase acolo si cam ce preturi sunt?
neata Ame... scuza-ma te rog ca nu ti-am raspuns in seria raspunsurilor mele de aseara, am raspuns la ce mi-am amintit. Citisem si intrebarea ta la momentul respectiv, dar bine ca mi-ai adus aminte. Preturile sunt asa si-asa. Adica mie mi se pot parea scumpe, altora ieftine. Insa ce e sigur e ca sunt peste pretul pietii. De exemplu eu am cumparat 1 set (pantalon MIC grosut - evident
Cat despre calitatzuri... au! si sunt si f.frumos aranjate lucrurile in raft. Daca in alte magazine e cam abrambureala si te cam zapacesti ca nu stii de unde sa iei una/alta, acolo nu e cazul.
Singurul neajuns e ca nu au diversitatea de la Mothercare, de exemplu, unde ai ciorapei, chilotei, etc... de la marimea 1 la 100
karligutza
sunt mamica Adelutei

Trimitem un gand? - o actiune
X-ray spune:
mai fetelor stati putintel ca nu a zis "mama" doar face exercitii
.acum zice anaaa,aniii.nu-i tace gurota aia deloc.
alina mamica bulinei Elisa
(20 iunie 2007)
Amethyst spune:
Multumesc mult. Da, sunt peste pretul pietei insa eu si-asa cheltui prea mult pe hainele ei (boala veche cu hainele), o cheltuiala in plus strica?![]()
N-ar fi rau nici o poza 
Oricum, consider ca celor mici le sta bine in aproape orice, de mutrisoarele lor te indragostesti 
"Exista o infinitate de moduri prin care poti dovedi ca esti prost. E greu sa le eviti pe toate."
Nonna76 spune:
Daca spun ca sunt la a doua
iau bataie?
Oana , nu stiu daca mesajele mele sunt fara viata dar sigur pline de somn sunt.
Andrei al meu are niste zile mai grele, seara miriie mai mult, adoarme greu, se trezeste des.Ziua il mai pacalesc si-l fac sa rida.Cred ca il rod gingiile pentru ca saliveaza prea abundent.Vlad la 4 aluni si jumatate avea 2 dinti iar la 6 luni 6 dinti.
Oana ce crezi ca fac de dimineata de am ajuns la a 2-a cafea? Ascult muzica franceza.Si mi-e dor de multe,si mai ales de multe care nu le mai pot avea.Mi-e dor de iernile cu zapada ale copilariei mele(am copilarit la sat), de gogosile si placintele facute de bunica(care nu mai e) de Mos Nicolae care ne aducea dulciuri in ghetute(atunci cind dulciurile erau ceva de pret).
Acum e o vreme din aia de-l inspira pe Bacovia.Ma uit pe geam si vad ca mai mult ninge dar e asa noroi afara si blocurile asa gri incit fulgii isi pierd din frumusete.Acum la noi in familie de Sf.Nicolae se face praznic caci asa il chema pe socrul meu. Stirbeste putin din bucuria sarbatorii dar sotul meu stie sa se bucure pentru copii si a acceptat usor(zic eu) ca acesta e mersul lucrurilor( unii mor altii se nasc)
Miine impodobesc bradul.Vlad abia asteapta sa aiba brad la el acasa caci vede in toate magazinele si ma pune sa-i cumpar si lui.Si-a dat seama ca bradul e cumparat nu e de la Mos Craciun.
L-am intrebat ce vrea de Mos Craciun si a spus:cadouri.Mi-a placut asta.Nu a vrut ceva anume.
jadi spune:
Buna dimineata dragelor!
Stiu ca nu mi-ati dus dorul dar acum ce sa facem, eu va iubesc pe toate
.
Am citit totul din urma in fiecare zi dar nu am avut stare sa si scriu, nu am patit nimic mai degraba ma doboara lenea si oboseala!
Am tras cu cel mare de mi-a iesit pe nas, pana la urma injectiile intravenoase l-au vindecat, a ramas cu o tuse dar stie sa puna mana la gura mai ales ca a vazut la policlinica cum il certa o asistenta pe un baietel mare si repeta intr-un " pune mana la guritza cand tusesti". As zice ca din 15 septembrie de cand este bolnav e prima data cand e vindecat.
Cu Dodo sunt circumspecta in continuare, parca respira mai greu dar as zice ca nu atat de rau ca la bronsiolita. Mucii in continuare sunt invizibili dar se aud. Maine avem programare la pneumolog sa vedem ce ni se zice.
In rest cu diversificarea mergem bine, se vede ca nu mai am frica de la Vlad. Lui Vlad i-am tot dat diverse alimente in biberon, la Tudor m-am ambitionat cu lingurita si tot a mers un pic greu la inceput dar am nimerit intr-un final consistenta dorita, adica sa fie beton ca altfel scuipa. Cerealele i le dau la prima masa din zi (a doua daca e sa o calculez si pe cea de la 5 dimineata) si nu mananca mai mult de 40-50 ml lapte muls cu 3 linguroaie de cereale Humana. Apoi o masa de lapte si un somnic si piureul de legume la 13.30 si aici rade 100 ml de piure. Incet incet si cu avioane dar pana la urma nu da nimic pe jos. Si sunt bucuroasa ca nu se mozoleste si nici babetica nu o murdareste prea mult. Isi mai baga mainile in gura cand ii dau sa manance dar sunt atenta, cu o mana ii tin mainile si borcanul si cu cealalta indes cu lingurita. La piure am ajuns la dovlecel, am avut probleme cu niste pastarnac care era atos dar acum am invatat lectia, intai verific sa vad daca e tare si apoi il blenduiesc. Pun morcov, pastranac, o farama de telina, ceapa pe care doar o fierb si apoi o arunc si o bucativa de dovlecel. Si cum sunt mai ocupata decat la Vlad, fac compozitie pentru 2 zile si un borcan din acela de la Avent il bag la frigider. Azi as vrea sa bag si piure de mere coapte, pe la 16.
Se vede ca am inceput diversificare, face kk legat, parca mai des decat de obicei si mirosul s-a schimbat. Asta nu ma face decat sa fiu melancolica, a crescut si puiul asta si devine baietel. De altfel se vede si pe el ca nu mai este bebelus. Zilnic avem o perioada de chitzoneala maxima, rade, sughite si in general ii place zdruncineala. Mi-e cam frica chiar daca se bucura enorm, asa ca il pacalesc, ma ametesc eu zdruncinandu-ma fara sa il zdruncin si pe el dar vad ca e fraier si inghite, crede ca el e zgaltzait si rade in hohote.
E mult mai puternic decat Vlad la varsta lui, se tine tzutzuroi in brate, ar vrea numai in fund, da cu o rapiditate din picioare si inca nu se intoarce pe burta. Dar nu ma panichez, de obicei copiii care nu sunt invatati sa doarma pe burta nu se intorc asa de repede pentru ca nu stiu care e shpilul. Pe burta e o pozitie noua si atat si se plictiseste de ea, cei care dorm isi gasesc confortul in pozitia asta si sunt mai interesati de rostogoliri. Parerea mea. Cand m-a vizitat Karlihooka am observat ca Adela se ridica bine in fundulet daca o tii de maini asa ca am exersat si cu Tudor ca neglijasem partea asta si vad ca a inceput sa prinda. Il mai las intre perne si se impinge in coate sa se ridice la 90 de grade.
Am revenit si la maini in gura, ba il mananca gingiile ba ca sa se calmeze dar dintii inca nu ii ies. Si kk face doar daca sta in scoica sau in mai in fund, cred ca favorizeaza eliminarea mai bine asa.
Hai ca m-am intins si cel mic vrea sa manance sau sa fie schimbat!
Revin.
Alea, Alea,
Deni &
Vlad & Tudor
lorinaoo1 spune:
Neata!
Oana ce nostalgie ma apuca. Noi am desoperit testul pozitiv pe 15 nov. si anul asta chiar am sarbatorit, cu un tortulet
, da' nu v-am dat si voua ca nu a iesit cum trebuie, s-a branzit ciocolata, asta apropo de dulciuri ![]()
Luna scumpa tare Cezara
cu rochita eleganta si cu bolero, dar mai ales ca deja stie ce e important in viata ![]()
Anya mai scrie-ne despre "petele" tale frumoase, ca doar de la cea mare avem o esenta verificata, nu? ![]()
Noi azi implinim 5 luni 

. Fiica-mea acum sta in fotoliu si e ambitioasa rau ca nu mai vrea sa stea sprijinita de pernute, se apleaca in fata, isi prinde talpile sau sta intr-un cot... e simpatica foc.
Fug sa ii dau papa, ca maraie.
Lavi -
fericita de
Lorina Maria (5 iulie 2007)
aylin_tarcan spune:
luna, super tare poza cu adelicioasa!
musetto, da, si noua ne cade parul. s-a tot discutat pe aici.
ame, nu prea mai plange broscuta mea. e vesela si vioaie daca stai cu ea sa te joci. cum pleci, maraie. dar nu mai plange asa de rau. ieri nu a mancat deloc, azi noapte ceva ceva....sa vedem. eu oricum nu mai inteleg nimic. nu vrea sa manance si pace. plange daca insist, rade daca ne jucam. chin mare cu mancarea asta. parca ma vad pe mine in adolescenta. nu pare a fi un copil bolnav. doar ca e cam paliduta. si mi-e ca se si dezhidrateaza daca nu papa.
o sa ii dau bonnisan de azi, poate ca ii mai creste pofta de mancare. si peste o saptamana, daca o tine tot asa, mergem la doctor iar.
oana, bravo! multumim! hai ca ne apuca pe toate emotiile, pe aici!
diane, ca povesteai cum e cand vede tzitzi. la noi e bucurie mare cand o vede, rade, o apuca, si pe urma incepe plansul.
nonna, si mie mi-e dor de ce zici tu, esi nu le-am avut! dar ce mi-as fi dorit!
cati amatori de muzica frantuzeasca sunt printre noi, dom'le? ca eu una sunt, fianna e, acum vad ca si nonna...ia, cine se mai prezinta la apel?
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
Nonna76 spune:
Astazi se implineste un an de cind am aflat ca-l avem pe Andrei.Eu banuiam de ceva vreme dar pe 5 am facut testul.
Acum am un baiat mare care vrea sa bata el la calculator.Si cu miinile si cu picioarele.
Ma duc sa ne mai hirjonim putin.
stefania_97 spune:
Neata si de la noi,
M-ati facut sa cad in butoiul cu melancolie fetelor. Mi-am amintit de primul test de sarcina pe care l-am facut si de bucuria pe care mi-a dat-o acea liniuta extra.
Ieri am cedat 
eram asa de obosita ca am luat-o cu mine in pat pe buburuza.
Nu stiu ce sa ii mai fac se trezeste din ora in ora la ea in patut noapte nu stiu cum sa o fac sa doarma mai mult

.
Diana 2oo7 mi-a placut tunsoarea si eu m-am tuns scurt inaintea sosirii buburuzei e mult mai practic. De zapada nu mi-e dor ca am avut si noi vreo 2 deja. La fel ca si tine cate o data ma intreb ce fac aici cand mie imi place caldura atat de mult trebuia sa emigrez in Bahamas sau Saint Tropez.
Jadi multa sanatate la strumfi si mlta energie pt tine
Lavinia sa iti traiasca printesa
[floare]
o zi buna fetelor
stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/
Gabrielabv spune:
servus fetele
iar am de citit cateva pagini si abia astept sa ma lase matzu asta mic care se plictiseste repede singur
voi aveti probleme cu bb care nu face kk, ca a mea vad ca incepe sa nu mai faca nici dupa 3 zile
au trecut 4 si i-am bagat un sfert de supozitor ca ma ingrozeste situatia
mi s-a recomandat sa-i dau suc de morcov si i-am dat ieri si alaltaieri, dar nu se vat imbunatatiri, iar au trecut 2 zile fara kk
poate ma ajutati si pe mine cu un sfat ca nu mai stiu ce e de facut
http://gabrielabv.hi5.com
Gabriela - Dragos(29 iulie 2001) si Medeea (21 august 2007)