Strumfi de iulie-august 2007 (32)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabrielabv spune:

am reusit sa pun adresa pentru poze

noi va salutam pe toate si ne pare bine de cunostinta

http://gabrielabv.hi5.com

Gabriela - Dragos(29 iulie 2001) si Medeea (21 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

quote:
Originally posted by Gabrielabv

servus fetele

iar am de citit cateva pagini si abia astept sa ma lase matzu asta mic care se plictiseste repede singur

voi aveti probleme cu bb care nu face kk, ca a mea vad ca incepe sa nu mai faca nici dupa 3 zile
au trecut 4 si i-am bagat un sfert de supozitor ca ma ingrozeste situatia
mi s-a recomandat sa-i dau suc de morcov si i-am dat ieri si alaltaieri, dar nu se vat imbunatatiri, iar au trecut 2 zile fara kk

poate ma ajutati si pe mine cu un sfat ca nu mai stiu ce e de facut

http://gabrielabv.hi5.com

Gabriela - Dragos(29 iulie 2001) si Medeea (21 august 2007)

Nu iti face griji ei pot sta si 7 zile fara sa faca kk. Ridica-i genunchi la piept stiu ca asa se elimina gazele si ajuta sa faca kk.
Succes

stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

deni chiar ma gandeam ce-i cu tine,dar tinand cont ca nici eu nu am mai scris desi am citit zilnic...imi pare rau ca ai trecut prin atatea cu baietii,eu am crezut ca-mi ies din minti din cauza unor bube.Doamne ajuta sa se faca bine si dodo.
luna am admirat-o pe adelise ieri,mai dar ce a cresut,o adevarata domnisoara.

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Am revenit! Si cum ziceam ca merge bine diversificarea trebuie sa existe si o parte mai putin buna. Azi dmineata la ora 5 , dupa ce a mancat cel mic, a trebuit sa ma mulg ca imi plesneau sanii. Am scos 200 de ml in conditiile in care am lasat o groaza de lapte in sani. Stiu ca imi va scadea lactatia dar pana una alta fac provizii.

Cu biberonul nu stiu ce sa zic, saptamana trecuta am tot plecat si l-am lasat cu mama2 si cu lapte in bibe. Cred ca mama a fost panicata ca nu o sa suga si atunci chiar asta s-a intamplat. Nu a vrut si pace desi cand am venit acasa si am incercat si eu, a baut biberonul. Asa ca inca nu imi fac probleme ca nu va lua biberonul, ma voi panica dupa ce voi incepe serviciul dar am mare incredere in bona ca ea e calma si nu se panicheaza din orice.
Deci ma pregatesc de servici!

Am citit din urma, am vazut toate pozele pe care le-ati afisat, am vazut tunsorile noi si zapada (spuneau astia la stiri azi ca intre Predeal si Timisul de sus nu merg trenurile din cauza zapezii si a pomilor picati pe linii si aratau zapada multe prin zona). Vreau si eu la munte dar banuiesc ca nu o sa ajung, poate asa cateva zile dupa 1 ianuarie!

Oana, si eu sunt nostalgica si iti multumesc ca ai postat primele noastre mesaje de la odisee! Sunt asa de frumoase!

Banuiesc ca AndreeaC e cu bolnava cu fierea sau chiar s-a operat! Multa sanatate!
Sanatate mult si copilasilor care au una alta, raceli, dermatite, alergii!

M-am gandit mult si la Luna, eu in situatia ta as fi disperata! Stiu ce inseamna ca un copil sa nu manance nimic sau sa vomite tot. Cu Vlad am tras de toate, am fost chiar pe la 11 luni cu perfuzii pentru hidratare si saptamana trecuta as fi dat orice din viata mea sa il vad ca inghite ceva. I-as fi dat si carne de porc daca mi-ar fi zis ca numai asta vrea sa manance. Cu toate astea, 4 zile a "mancat" apa si a slabit groznic, este piele si os si nu exagerez cu nimic. Are niste bete in loc de picioare, e tras la fata si parul care s-a lungit il arata si mai slab. Dar de sambata, dupa o saptamana, a inceput sa manance bine si ma rog la Dumnezeu sa il tina ca sa poata sa recupereze. Ca si o concluzie, inteleg ceea ce ti se intampla si sper sa treci peste toate!

Am vazut ca ati vorbit si de remedii homeopate, uneori merg alteori nu! Nu stiu care e regula, banuiesc ca trebuiesc administrate la aparitia bolii ca sa isi faca efectul. Si in nici un caz nu se bea/mananca/inhaleaza nimic mentolat/camforat si nici pe dinti nu trebuie sa te speli cu pasta mentolata iar adultii nici cafea nu au voie, anuleaza efectul medicamentelor. As spune ca ultima tura de homeopate l-au ajutat de Tudor, la Vlad a trebuit sa le intrerup pentru ca i-am dezinfectat gura cu tantum verde si atunci i le dadeam degeaba.

Am facut si eu cateva poze ieri si alaltaieri, ramane sa le trag pe laptop si sa le pun pe site!

Vine mos Nicolae, v-ati pregatit?

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Gabrielabv- o sai multe probleme mai tarziu cu fetele care or sa faca coada la usa pt Dragos. E frumusel foc.Medeea e o frumoasa, are niste ochi calzi si expresivi. Sa iti traiasca.

stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Deni ne bucuram ca ti-a revenit starea de a scrie si ii dorim muuuuulta sanatate strumfoiului Bladut dar si strumfisorului Dodo ... Eh, ai baieti mari de acum, vezi ca fetele cu baietei vor sa se inscrie la un curs de soacre acre

Gabriela am vizionat poze cu printesica si mamica tare mandra Ai o fetita frumoasa tare, imi plac tare mult motul si barbia . Ei, si cata iubire acolo intre voi

Lavi - fericita deLorina Maria (5 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

"La multi ani!" pentru Claucia si Lid.
Monicabo, pe mine m-a invatat sotul unei prietene, m-am dat cu Orientalis Hair Grow, l-am comandat cu cardul de aici . Este 100% natural, deci nu este contraindicat in timpul alaptarii, nu are chimicale care sa intre in piele. Ei zic sa nu te clatesti dupa ce te dai, mie insa mi s-a parut ca ramane putin lipicios poate si fiindca nu am reusit sa ma dau doar pe pielea capului, dar a meritat, fiindca de la prima utilizare a functionat. Daca te uiti la pozele de pe site-ul Sabinei, la mare sau la botez, o sa vezi ca am ramas cu ceva par. Ideea e sa te dai dupa baie pe parul doar sters cu prosopul, dar sa incerci sa dai numai pe radacini.
Karli, eu stiam ca ginger e ghimbir...
Oana, mi-am cautat si eu la un moment dat prima postare la odisee si am fost surprinsa sa o gasesc in primul capitol.
Aylin, zic si eu prezent la muzica frantuzeasca.
Gabrielabv, am admirat pozele cu tine si comoara ta. Vasazica esti inca o balanta printre noi si nu zici nimic...

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amethyst spune:

Voi ce raspundeti la subiectul acesta: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112387 ?

"Exista o infinitate de moduri prin care poti dovedi ca esti prost. E greu sa le eviti pe toate."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Neatza mai pe la pranz si de la mine! Ma pregatesc sa infrunt vremea asta de kko si sa ma duc sa fac cerere pt alocatia pe august pe care nu am primit-o. Este al 3lea drum pe care il fac, asa ca daca nici acum nu rezolv ii impusc pe-aia!

Denisuk mea doarme si acum. s-a trezit de dimineata si am luat-o cu mine in pat, a tras din tzitzi vreo ora asa in somn si inca mai doarme. Sa vezi ce chef de joaca o sa aiba dupa ce plec eu, sa o zapaceasca pe mamaie.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by aylin_tarcan
cati amatori de muzica frantuzeasca sunt printre noi, dom'le? ca eu una sunt, fianna e, acum vad ca si nonna...ia, cine se mai prezinta la apel?
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

Prezenta! Si mie imi place mult muzica frantuzeasca, am perioade cand ascult mai des, altele cand uit de ea si tot asa. Mirunei inca nu i-am pus sa asculte ce am pe acasa, doar ii mai citesc in franceza ca sa se obisnuiasca cu sonoritatile noi (cica daca pana la 8 luni bebeii aud sunetele dificile din limbi straine, mai tarziu le vor articula mai usor - mi-a ramas chestia asta in cap dintr-o discutie veche de pe forum,. de pe cand eram gravidutze)

Luna, strasnica fata mai ai! Acu intrebare delicata: n-ar fi fost mai intelept sa inhate cardul tatalui?

Oana, pai vrei sa ne melancolizezi definitiv?! La noi chiar ploua urat, ieri nici n-am iesit din casa si uite asa imi aduc aminte ca mi-e dor de scoala, mi-e dor de copiii de acolo, mi-e dor sa alerg dupa un maxi cu ditamai geanta de carti dupa mine si apoi de la o clasa la alta. Plus ca Miruna ma saboteaza: nu vrea sa se mai joace cu mine dimineata, in schimb cand vine taica-su acasa e un spectacol intreg!! Pot eu sa transpir agitand jucariile, se uita asa, sceptica si incepe sa maraie. Eventual scoate limba!!!!

Jadi, ! Asa deci, sunteti departe cu diversificarea. Multa sanatate baietilor!

Aylin, chiar nimic n-a papat toata ziua?? Of, Alma, Alma! Daca tu crezi ca Bonnisanul ii spreste pofta de mancare, da-i linistita. Orice, numai sa pape un pic! pentru amandoua!

Lavinia, felicitari tie si Lorinutzei pentru cele 5 luni impreuna!

Lia si Miruna Demetra

Mergi la inceput