Strumfi de iulie-august 2007 (32)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Lavinia nu cred ca o sa fiu vreo soacra buna, cel mult sa ma injure nurorile ca stau toata ziua la tigari si cafea dar macar sunt sigura ca atunci cand le voi ajuta, o voi face cat pot de bine si fara sa le enervez! Sa fiu eu sanatoasa si sa pot munci sa le asigur de toate ca pana la urma asta e scopul nostru, sa ii ajutam neconditionat si la nevoie!

quote:
Originally posted by lorinaoo1

Eh, ai baieti mari de acum, vezi ca fetele cu baietei vor sa se inscrie la un curs de soacre acre

Lavi - fericita deLorina Maria (5 iulie 2007)

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

NU mai stiu cine zice ca va face piure de legume la aparatul cu aburi, pentru pastrarea vitaminelor etc. Si ira, nu mai stiu cine intreba: cum faceti piureul? Cum il faceti "sa se lege"? Ma bate gandul sa cer de la Mos un aparat de asta si as vrea sa stiu si eu. Si inca o intrebare: care e mai bun? Ce imi recomandati? Stiu ca pe piata este de www.domo.ro/Electrocasnice/Aparate_mici_de_bucatarie/Alte_aparate_de_bucatarie/Moulinex/Vas_cu_aburi_Moulinex_AMA543" target="_blank">asta sau de www.domo.ro/Electrocasnice/Aparate_mici_de_bucatarie/Alte_aparate_de_bucatarie/Tefal/Aparat_cu_aburi_Tefal_VC_1001" target="_blank">asta

Multumesc.

Oana

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=16" target="_blank">Frumoase, haioase, burticoase (mamicideiulaug2007) Merita votul, nu?

(scuzati, sigur iar am inversat niste litere cand am tehnoredactat)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

Karligutza, multumim! MA bucur cand imi apreciaza cineva talentul literar ! Apropos, Ginger e ghimbir, se gaseste la noi la diverse supermarketuri.

Si noi avem probleme cu kk. Facem cam o data- maxim de doua ori pe saptamana.

fianna Matthew Peter (01.08.2007)
A WORLD WONDER

Mergi la inceput

Lia, am inceput diversificarea de 10 zile dar nu stau sa ma lalaiesc cu ea, trebuie ca pana la sfarsitul lunii sa aiba macar 2 mese de altceva decat lapte ca sa ne fie bine la amandoi, eu linistita la servici, el linistit si mancat acasa. Nu sfatuiesc pe nimeni sa faca asa daca ramaneti acasa si nu va intoarceti la servici. Aveti tot timpul!

Stiu ca sunteti panicate de diversificare si nu stiti cum va fi dar o veti dovedi. Va vand si un pont, ca Tudor sa se invete cu lingurita, am incercat sa ii tin un pic mai mult lingurita in gura, el a incercat sa suga din ea si astfel a inghitit tot ce i-am dat fara sa dea afara. Am zis la un moment dat ca mi-e sila de linguritele de plastic dar pana la urma am gasit la Vladut unele bune si dupa 10 zile zic ca a invatat sa manance foarte bine cu ea.
Si sunt fericita ca vad ca si digera ceea ce ii dau, la inceput tot am gasit morcov nedigerat in kk, acum parca nu mai e asa!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Oana, nu stiu ce sa iti zic, dupa cum ma cunosc ma incant mult la toate prostiile si as fi tentata sa cumpar aparat din asta cu aburi. Dar tot eu ma gandesc ca daca patesc ca la Vlad, sa fie carnea de baza desi eu i-am gatit legume mereu, el cere carne ca e bunaaaaaa, legumele le ciuguleste si are deja preferinte.Si lasand modestia la o parte, eu zic ca gatesc binisor, nu pot da vina pe asta. Fac niste legume gratinate de nu iti mai trebuie nimic, cu sos de lamaie.
Merge si la carne? Si ma mai gandesc ca am tot felul de aparate electricasnice pe care nu le folosesc si zac in cutii asa ca incerc sa ma abtin.

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Eu nu ma mai pot opri din scris, cred ca o sa schimb capitolul!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

quote:
Originally posted by jadi

Lavinia nu cred ca o sa fiu vreo soacra buna, cel mult sa ma injure nurorile ca stau toata ziua la tigari si cafea dar macar sunt sigura ca atunci cand le voi ajuta, o voi face cat pot de bine si fara sa le enervez! Sa fiu eu sanatoasa si sa pot munci sa le asigur de toate ca pana la urma asta e scopul nostru, sa ii ajutam neconditionat si la nevoie!

quote:
Originally posted by lorinaoo1

Eh, ai baieti mari de acum, vezi ca fetele cu baietei vor sa se inscrie la un curs de soacre acre

Deni & Vlad & Tudor

Pai daca-ai asa, putem sa-l petim si noi pe Tudu, ca cine stie... Acu mai serios - ma gandeam sa pun un PS la postarea anterioara, sa nu ma intelegi gresit. Deci PS: convingerea mea e ca vei fi o soacra numa' buna de pus pe rana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Oana, sunt bune ambele aparate de gatit cu aburi, acum depinde de tine care-ti place mai mult. Noi am gatit si curcan la aburi si se fragezeste foarte bine, plus ca isi pastreaza un gust de te lingi pe toate degetele... Oops, mi-e foame iar!

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

quote:
Si ma mai gandesc ca am tot felul de aparate electricasnice pe care nu le folosesc si zac in cutii asa ca incerc sa ma abtin.

jadi si eu, dar tot mai vreau
Acum ma uitam, ca vreau cantar de bucatarie, blender si mixer (pentru asta caut ceva 2 in 1). Si tare m-as baga la chestia asta cu aburi...desi presimt ca sotului nu ii va placea. (Mancarea preparata, dar nici "consistenta" cadoului pe care il vreau)

Si scrie, scrie, ca ai ceva de recuperat.

Oana

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=16" target="_blank">Frumoase, haioase, burticoase (mamicideiulaug2007) Merita votul, nu?

(scuzati, sigur iar am inversat niste litere cand am tehnoredactat)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amethyst spune:

fac si eu o incercare sa vad daca mi-a iesit semnatura noua ca nu am putut sa vizualizez cand am facut-o

www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Babies are always more trouble than you thought - and more wonderful.

“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”

Mergi la inceput