Strumfi de iulie-august 2007 (32)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

ce de mamicute amatoare de frantuzisme barem eu sunt asa de cand ma stiu!

lia, chiar nimicuta. adica daca a mancat 50 ml toata ziua e bine. azi dimineata a mancat cum nu a mai mancat de cand avea o luna. adica cuminte, fara sa dea din picioare, fara sa scoata tzatza din gura si fara sa inoate craul si a stat chiar 10 minute. ceea ce nu imi mai aduc aminte de cand nu s-a mai intamplat.

eu chiar nu stiu ce sa mai fac. nu imi dau seama care ar putea fi cauza. acum se poate sa nu mai am laptic destul, dar cand a inceput ea cu nemancatul, aveam. mi-e groaza ca ma pasc cerealele la 4 luni. si totusi, de ce nu mananca?

ma gandesc sa merg cu ea vreo 2 zile la munte de craciun, poate ca de la aerul de munte mananca mai bine.

de bonnisan, ce sa zic, mai lio! io stiu daca o spori pofta de mancare sau nu??!! asa scrie pe el. la altceva nu ma duce mintea. zau ca as incerca orice, numai sa manance.

la un subiect de pe parintii intreaba, parintii raspund am scris si eu la un moment dat si am spus ca in 15 ore broscuta nu a vrut sa manance nimic. si o mamica raspunde: "poate nu am inteles eu bine, dar ai tinut copilul nemancat 15 ore????" de m-am simtit si prost.

si io vreau aparat din ala pe abur si mai vreau si un braun multiquick, pe care nu stiu unde la mai pun in bucatarie! dar vine mosu', nu?

fianna, bafta la vaccin!

Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by jadi

Eu nu ma mai pot opri din scris, cred ca o sa schimb capitolul!

Las' ca ne place asa: eu mai dau cate un copy/paste pe ici pe colo, sa nu ma apuce februarie neinformata. Cam pe la inceputul lui februarie face Miru 6 luni, deci teoretic atunci ar trebui diversificata. Si nu spui tu rau, ce atatea griji si spaime, cand o putem lua cu binisorul... Oricum, incet, incet vreau sa ma apuc sa-i pregatesc arsenalul de diversificare, vase, lingurite etc. Blender avem, un mixer inca nu ne-am luat, iar la storcatorul de fructe stau inca in dubii. Desi e bun si ala la casa omului, nici nu stii cand te paleste o pofta de suc de mere, nu?

Lia si Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amethyst spune:

aylin, si eu sunt amatoare de muzica frantuzeasca, dar voi ce anume ascultati mai exact?

Eu am o oala la care voi fierbe tot cu aburi, se poate fierbe orice fara apa, fara nimic, cu pastrarea calitatilor nutritive. O voi folosi exclusiv pentru mancarea bebelusei.

www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Babies are always more trouble than you thought - and more wonderful.

“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Eu ma mai gandesc si la alta chestie, incep serviciul nu o sa mai am timp sa gatesc asa ca inca un punct contra cumpararii. Am vrut si masina de facut paine si la fel am zis pas, la cata paine ii dau lui Vlad chiar nu se merita!

Lia, facem inscrieri dar daca intreaba Alina mama de A-uri, nu ati vazut nimic

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

salutare
asa pe fuga si eu ca nu pot sa ma abtin.
alina.a bine ca ati scapat de dermatita atopica. andra a primit acest dg dar nu are. in schimb am descoperit ca are limba geografica. sper ca nu e o problema ca inca nu am ajuns la dr.
aylin eu ieri am fost convinsa ca nu o sa mai pot alapta ca tare foame ii este si se enerveaza pe san. totusi de ieri de la ora 16 nu a mai primit formula. andra nu vrea sa mai traga tare din san. acum e afara cu bona si a mancat putin. dupa 30 min bona era disperata ca fata urla iar de foame asa ca i-am dat suzi. sa vedem cat o ducem asa.

andra a ras azi pt prima data in hohote ... cu mine ca bona se lauda ca la ea a ras cu ceva timp in urma. m-am jucat mult cu ea de dimineata.
si de ieri andra a inceput diversificarea cu ciorba de curcan. eu nu eram acasa asa ca bona a incercat sa vada daca ii place. alex mi-a dat raportul cum am intrat si tot insista "mami de data asta chiar nu glumesc" . bona a spus ca doar i-a atins buzele dr nu se va mai repeta (sper).

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

oana, ref la blender si mixer, ia uita-te la asta.

http://www.braun.com/global/products/fooddrink/foodpreparation/handprocessors/freshsystem/start.html

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amethyst spune:

jadi noi am cumparat masina de facut paine si iese delicioasa, si mult mai sanatoasa, o facem si cu seminte de diverse feluri, mai neagra, mai alba dupa cum dorim. Noi am considerat-o o achizitie foarte buna

www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Babies are always more trouble than you thought - and more wonderful.

“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Aylin, unde-i topicul ala ca dau buzna peste mamicile care nu citesc inainte sa poseze?! Mai ce ma enerveaza chestia asta, tu deja ai o gramada pe cap si nu stii um s-o ajuti pe Alma sa pape cum trebuie si mai vine cate una sa-ti faca morala aiurea!!! Ooooof! Azi tai si spanzur, daca mai aveti conturi de reglat pe undeva, spuneti-mi!

In alta ordine de idei: bine ca Alma a inceput ziua bine, poate, poate... Stiu si eu?

Oana, si pe mine ma tenteaza shmecheria aia cu aburi, nu numai pentru Miruna ci si pentru noi. Desi mari sperante nu-mi pun in D., e un mancacios. O sa ciuguleasca el un pic de mancare dietetica si apoi se arunca pe un picior de miel bine fript, sa simta ca-i curge grasimea pe barba ca vechilor daci pe la ospete. La urma un litru de vin si un somn bun si o luam de la capat...

Lia si Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

aaa, oana, ce amintiri mi-ai trezit cu primele mesaje de la odisee ...foarte frumos. nu-mi vine sa cred cate s-au schimbat intr-un timp asa de scurt. acum 3 ani pe timpul acesta imi doream cu ardoare sa am un copil...acum am 2!

am sa mai scriu, cu siguranta, dar in limita timpului pe care il am.

diane

lavi, ...daca mai doresti esenta de fetita...te astept oricand. dar nu mai garantez pentru ochi verzi-albastri , caci de data asta au iesit caprui.

ame...si arina e micuta, are 6500g (la 5 luni si jumatate), eu sper chiar 6600 in curand. dar sunt foarte linistita si sub 6 luni n-am de gand sa ma apuc de diversificare. sper ca pana atunci sa mai ia 100g. as fi multumita.

noi de revelion mergem la munte, plecam pe 28 dec si ne intoarcem in jur de 2-3 ianuarie. arina face 6 luni pe 20 decembrie...si ma gandesc serios sa o diversific abia cand ne intoarcem de la munte. pana atunci ar avea 6 luni si jumatate...mai vedem. poate ii dau doar cereale cu laptele meu. nu de alta, dar e asa de comod acum...

imi place cum se dezvolta...isi suge degetele la picioruse (la maini nu mai zic...e in permanenta cu mana in gurita), se intoarce pe burtica, rade in hohote, ne cauta cu privirea...iar cand o vede pe anya e foarte fericita. are deja jucarii preferate dupa care intinde manutele, iar cand i le iau se supara. sta bine in fundulet, sprijinita. nu vreau s-o fortez. anya a stat in sezut nesprijinita abia la 6 luni si jumatate.

comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!

Mergi la inceput

lia, din pacate respectiva nu a mai scris. asadar se verifica ce spui tu. a citit ultimul mesaj, a raspuns, si gata. nu a mai intrat. dar nu iti spun cum m-am simtit eu...

si eu sper sa fie intr-un ceas bun cu papica. dar de atunci, de cand a papat, la 9.30, doarme. si acum tot asta face. cateodata ma si sperii. nu doarme o saptamana si dupa aia doarme o zi. ce mai copil am si eu! sanatoasa sa fie! asta e tot ce imi doresc. daca as sti ca e sanatoasa si ca nu mananca pentru ca asa e ea, as sta mai linistita. dar nici nu stiu ce analize as putea sa ii fac.

broscuta gargarita

Mergi la inceput