Strumfi de iulie-august 2007 (32)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_m spune:

aylin,eu de cativa ani am acest mixer/blender de la braun (fara sistemul de vidare)si este ok.

mixeaza,paseaza,toaca legume,carne etc. si fata de un robot ocupa putin loc;eu l-am recomandat la toata lumea si nu m-a injurat nimeni pana acum

a...si nu lucrez la tamisa si nici nu am rude pe acolo

la un steamer ma gandeam si eu,dar va las pe voi sa le testati mai intai

cris_m

mami de Ioana(16.08.2007) si Andrei(30.10.1999)
http://www.flickr.com/photos/cris_m/?donelayout=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

quote:
Originally posted by Amethyst

aylin, si eu sunt amatoare de muzica frantuzeasca, dar voi ce anume ascultati mai exact?

Eu am o oala la care voi fierbe tot cu aburi, se poate fierbe orice fara apa, fara nimic, cu pastrarea calitatilor nutritive. O voi folosi exclusiv pentru mancarea bebelusei.

www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Babies are always more trouble than you thought - and more wonderful.

“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”

Si eu si eu cu muica frantuzeasca! Nu s-a lipit limba de mine dar muica ma unge pe suflet! Acum ascult Rika Zarai! Si tare imi mai plac Joe Dassin si Enrico Marcias si Edith Piaf.

fianna Matthew Peter (01.08.2007)
A WORLD WONDER

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns before-after spune:

am inscris-o si eu pe strumfita mea la concursul pampers. cam tarziu ce-i drept...

daca va place, votati-o si pe ea aici:

http://www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=11227&from=search&keyword=mara

srna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

quote:
Originally posted by cris_m

aylin,eu de cativa ani am acest mixer/blender de la braun (fara sistemul de vidare)si este ok.

mixeaza,paseaza,toaca legume,carne etc. si fata de un robot ocupa putin loc;eu l-am recomandat la toata lumea si nu m-a injurat nimeni pana acum

a...si nu lucrez la tamisa si nici nu am rude pe acolo

la un steamer ma gandeam si eu,dar va las pe voi sa le testati mai intai

cris_m

mami de Ioana(16.08.2007) si Andrei(30.10.1999)
http://www.flickr.com/photos/cris_m/?donelayout=1

da, cris, e cu sau fara sistem de vidare. si eu ma gandeam ca ar ocupa loc mai putin. dar, gata, daca te-am prins ca il ai, te stresez. zi si mie cum e cu tocatul. adica, eu cand am zis ca vreau ceva care sa toace carne, sa toace legume (asa, ca pentru mancare sau salata de boeuf, sau sa taie ceapa...intelegi tu), sa rada si sa paseze, mi s-a zis sa imi iau un bucatar

deci zi si mie, ce face minunea asta de fapt?

si eu vreau steamer, dar tot asa, sa imi ziceti voi de care e mai bun

Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

buna dimineata la mos ajun! primiti cu uratu? (chiar, parca cu steaua se vine azi, nu?!)

am reusit si io, in cele din urma, sa recuperez cele "tz" capitole din urma. si cre'ca am uitat 90%.
noi am implinit azi 5 luni si 10 kile! nu-mi vine sa cred ca e asa mare, nu-mi vine sa cred au trecut alte 9 luni pe langa astea 5, si chiar m-a apucat nostalgia cand am citit post-ul Oanei...
suntem o diversificata, papam supa, piure de legume si de fructe, cereale. programu ne e asta: trezirea pe la 9:30 dimineata, alintat si schimbat, micu dejun pe la 10:00, kk, joaca, ascultat muzica si uitat la desene pana la 12:00, cand avem singurul somn consistent al zilei, de 2 ore jumate; pranzul e la ora 14:00, cand mancam supa ingrosata (120-140 ml), piure de morcov+pastarnac+telina (+de azi, un pic de conopida, ca dovlecei n-am mai gasit) si, eventual, 30 ml lapte (foarte rar); urmeaza al doilea kk, chitaiala (facem ca foca, ca delfinu, avem repertoriu bogat) si joaca, eventual asistam mama la bucatarie si atipim in miros de mancare, un nani de 30-40 min. de la 17:00, dupa care avem cina, la ora 19:00; pe 8 jumate avem gustarea, piure de mar copt sau para, dupa care iar un nani de juma de ora pana 21:30. urmeaza program de joaca si alintaturi cu tati si ultimul kk al zilei, pana pe la 23:15, cand facem baie. ultima masa a zilei, lapte + 3 linguri cereale, la 24:00. adoarme, de regula, cu biberonu-n gura, pe la 12 jumate. asta e programu pe o vreme ca asta, cand nu se poate iesi din casa. pe vreme uscata si friguroasa, iesim la plimbare de pe la 3 jumate pana pe la 6 jumate-7.

pupatul si jughinitul ne plac cel mai mult, evitam gurita, da se mai nimereste cateodata, cand intoarce capul brusc. atunci imi da si-un cap in gura. in rest, mainile in gura pana la cot daca s-ar putea! si, tot daca s-ar putea, sa stea numa-n funduletz. da nu se poate! nu se-ntoarce, e si lenesoi si-are si popou' greu. ar trebui sa mergem la control zilele astea, da amanam pana s-or opri ploile.

imi pare rau s-aud de bebei bolnaviori si mi se rupe sufletul pt. Aylin...

in rest, si io m-am facut chilug (tot nr. 3, da parca-i mai scurt decat al Dianei ), pt. ca nu mai suportam sa vad atata par in juru meu. consortu a avut un soc atunci cand s-a-ntors de la munca, pt. ca nu ma mai vazuse asa de cand ne-am cunoscut, cand eu eram tunsa 2 si el 3.

anul asta va fi primul Craciun pe care-l vom acasa la noi, cu bradut si tot tacamul, primul Craciun in 3, doar noi 3. dupa aia, s-ar putea sa plecam la mama, la campina, de unde, daca nu gasim zapada, o sa dam o fuga de-o zi la munte. cu revelionul chiar nu stiu, in ultimii 5 ani l-am facut cu prietenii, in aceeasi formatie, toti avand la randul lor copii, dar nu stiu daca am inima s-o las pe printesa mea in noaptea aia cu mama...om vedea.

poze noi avem doar 4 (in semnatura), caci ni s-a stricat aparatu; sper sa-l rezolve sotu pana la sarbatori.

sanatate si multa caldura in suflet va dorim!

Edit ca sa-mi cer scuze pt. literele mancate si sa ma www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=7781&from=top" target="_blank">laud si io.

mami de Olga Cristiana 5.07.07

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

quote:
Originally posted by fianna

quote:
Originally posted by Amethyst

aylin, si eu sunt amatoare de muzica frantuzeasca, dar voi ce anume ascultati mai exact?

Eu am o oala la care voi fierbe tot cu aburi, se poate fierbe orice fara apa, fara nimic, cu pastrarea calitatilor nutritive. O voi folosi exclusiv pentru mancarea bebelusei.

www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Babies are always more trouble than you thought - and more wonderful.

“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”

Si eu si eu cu muica frantuzeasca! Nu s-a lipit limba de mine dar muica ma unge pe suflet! Acum ascult Rika Zarai! Si tare imi mai plac Joe Dassin si Enrico Marcias si Edith Piaf.

A WORLD WONDER

hop si tu. ca doar de tine zisesem, ca stiam! sa ii fie de bine lui mateiu vaccinul

Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

Sa stiti ca eu am o tastatura foarte dificila, nu sunt eu analfabeta( muica= muzica) de asta imi lipsesc tot felul de litere.

Aylin, multumim, a decurs bine vaccinul!

A WORLD WONDER

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Am facut curat in hainele Denisei si mai ca imi vine sa plang cand ma uit la hainutele ei de cand am adus-o acasa de la maternitate. Asa m-a traznit o melancolie! Ce repede cresc copiii astia! Maine- poimaine ne pregatim de prima zi de gradi.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

quote:
Originally posted by Gabrielabv

servus fetele

iar am de citit cateva pagini si abia astept sa ma lase matzu asta mic care se plictiseste repede singur

voi aveti probleme cu bb care nu face kk, ca a mea vad ca incepe sa nu mai faca nici dupa 3 zile
au trecut 4 si i-am bagat un sfert de supozitor ca ma ingrozeste situatia
mi s-a recomandat sa-i dau suc de morcov si i-am dat ieri si alaltaieri, dar nu se vat imbunatatiri, iar au trecut 2 zile fara kk

poate ma ajutati si pe mine cu un sfat ca nu mai stiu ce e de facut

http://gabrielabv.hi5.com

Gabriela - Dragos(29 iulie 2001) si Medeea (21 august 2007)

Gabriela... eu iti propun sa lasi copilul asa; sa nu ii pui supozitor pentru ca din experienta mea cu Adeluta isi pot spune ca am patit la fel... cam din luna a 3-a a inceput sa faca kk mai rar, uneori si dupa 3-4-5 zile chiar. Am asteptat linistita pentru ca nu dadea semne ca o doare ceva.. asa cum ni s-a mai explicat cred si pe aici, in respectivele zile bebe asimileaza si creste si elimina foarte putin, astfel incat reprizele de kk se mai raresc uneori. Ai sa vezi ca se regleaza singurel organismul bebelusului. Intr-adevar e de mirare ca dupa o zi in care bebe face kk de 3-4 ori sa faca abia dupa 4-5 zile. Eu zic sa stai linistita si sa astepti cu calm; repet, se va regla singur organismul bebelusului. Vei vedea ca si fara supozitor el va face kk de aceeasi consistenta ca si pana acum (adica moale) - asta daca nu e diversificat inca, pt.ca la noi asa e - papa doar tzitzi.

karligutza
sunt mamica Adelutei

Trimitem un gand? - o actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Ghinetz, m-am gandit sa mai iau o aparatoare dar nu-mi place nici sa o izolez, sa-i stric View-ul :D
Dar noaptea ar prinde bine.

Monicabooare fetele noastre deja isi fac probleme pt silueta de nu plang de foame?!

Luna ti-am admirat iar comorile, frumosi amandoi. Transmite-i complimente lui Cosmin, ii sta foarte bine cu plete. Ma intreb daca la Adelise apetitul pt shopping e un comportament innascut sau invatat de la mama....uuups ce bine ca sotul tau nu citeste aici ca iti faceam un pustiu de bine.
Reducerile sunt foarte tentante si aici si sa nu-ti zic ca eu am restante de asta vara cand am fost cat casa si nu mi-am luat mai nimic, deci TREBUIE da-mi iau revansa sezonul asta ...Am anuntat de asta vara ca mi-am alocat buget dublu pt reducerile din iarna. Am 2 vouchere pt 2 magazine mari pt joi si weekendul ce urmeasa dar sunt doar 20% si la niste magazine de intru (chiar si la 20%reducere) ca la muzeu: admir si nu ating nimic.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)

Mergi la inceput